Şimdi Ara

Ne olacak Allah aşkına bizim bu halimiz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet, beyler artık gerçekten sıkıldım yav. Biraz sosyal medyada gezeyim dedim bir yandan fener maçındaki hakem kararları yüzünden bir fotoğraf altına anne bacı söven fenerbahçe ve galatasaylılar. Sonra başka bir yandan pes mi fifa mı tartışmları ağıza alınmayacak içimden okurken bile utandığım küfürler. Ne zamandan beri birbirimize bu kadar düşman olduk biz anlamıyorum. Bize hiçbir faydası olmayan şeyler için birbirimize küfür ediyoruz. Hakem hatalı karar vermişse ne olmuş, pesteki yüzler daha iyi yapışmışsa ne olmuş yani. Anlamıyorum gerçekten bazen diyorum yaşanmaz burada sonra geçiyo ama ne olacak halimiz bilmiyorum Allah yardım etsin bize

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• okumayin zebani

• Verildi, konu kilit

• Türkiyede futbol şiddettir diye boşuna denmiyor twitterde sövenler sokakta birbirini bıçaklayanlar ne arasan var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Futbolu sevmeyenide erkekten saymayan cahil bir ulkede yasiyoruz.Derbiler ve turkiye maclari disinda mac izlemem, kim nerde oynar, dembaba kac gol atmis, bilmem su futbolcu suraya transfer olmus bilmek zorunda degilim arkadas. Gunumuzde futbol para uzerine endekslenmis bir spor haline geldi yani.. Maclari izlemek icin bile parali kanal alman gerek. Siddet olaylarini saymiyorum bile...

Baska bir ornek vermem gerekirse bi muzik grubunun sadece bi sarkisini severken bile illa o grubun soyunu sopunu bilmemde gerekmiyor.

Hani ulkenin genel durumu boyle. Kimsenin baskasinin fikrine saygisi kalmamis. Toplum cok yanlis yerlere gidiyor. Aci ve gercek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LaHeL -- 1 Aralık 2014; 0:34:33 >
  • haklısın kanka bizim insanımızdan bi cacık olmaz saçma sapan insanlarla yaşamak zorundayız maalesef
  • Aynı şeyleri ben de düşünüyorum kardeş.Bu ülkenin düzeni bozuldu.Bir kahraman lazım.İhtiyacımız olan ama haketmediğmiz bir kahraman diyorum
    En küçük şeyde bile millet birbirine giriyor.Geçen Ramiz dayının çatışma sahnesini izledim.Biri çok abartılı sahne olmuş yazmış adama ne küfürler etmişler.Bu dizi süperdir sen ne anlarsın falan filan.
    En küçük bir şey de küfrü basıyor millet.Bozulmuş bu toplum.Yaşanmaz diyorum bazen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ratch -- 1 Aralık 2014; 0:35:31 >
  • İnşallah bu durum düzelecek ama düzelene kadar birçok değerimizi yitireceğiz, kendi içimizde dostça yaşamayı öğrenemiyoruz saçma sapan oyunlar, futbol için birbirimizin annesine, ailesine yazabildiğimizce küfür ediyoruz hiç düşünmeden

• Ne yazık ki siyasetçilerimiz , kulüp başkanları, gruplar hepsi kendini doğru sayıp diğerlerine sövüyor der gereksiz şeyler için birbirlerini yiyorlar. Arkadaşlarla konuşuyoruz hep futbol muhabbeti biz şöyleyiz siz böylesiniz gibi bizli sizli konuşmalar. İşin sonu bu olacaktı. Bu konuda Almanları gözlemlememiz gerekir( Bi alman hayranı değilim hiçbir zamanda batıya özenmedim ama almanlar birbirine çok saygılı)

• Yani hocam birde şu var, aslında bizim insanımız yapmacıkta olsa başka fikirlere saygılıdır ama yüzyüze olduğu bir insana tabi. Ama sosyal medyada klavye delikanlılığı devreye girip küfürleri saydırmak kolay geliyor. Allah aşkına ya 5 dakika önce rastladım 11 yaşında çocuk 45 yaşında adamın yorumunun aldına ana bacı küfür yaşmış ya. Biz o yaştayken 1 yaş büyüğümüze abi der, her sözünü dinlerdik bu çocuklar nasıl böyle oluyor anlamıyorum

• O değilde fifa çok daha iyi bu sene

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.