Şimdi Ara

Ne olacak bu Fransız aşkı/Honda satışlarda çakılırken PSA grubu 2023'te şov yaptı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Ya aslında ben Elektrikli otomobilleri bir mikro benzinli motor veya dizel motor konulması taraftarıyım mesela Japonların 600-700 CC arası benzinli ve dizel motorları var Turbo şarjlı dizel motorları var.

Öyle bir motor yerleştirip özellikle Soğuk havalarda hem motorun kinetik enerjisi ile suyu devir daim yapıp hem de motorda oluşan kimyasal enerjiyle suyu ve bataryaları ısıtabilicek bir sistem olması gerektiğini düşünüyorum.

Diğer motorun elektrikli olduğunu ve ikisinin beraber 2 litre FSi motorlu bir Volkswagen den çok daha güçlü olduğunu biliyorum zaten tam elektrikli motora gelince orada kestim resmi 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bağa mı didin? kullanıcısına yanıt

Evet Peugeot'nun 408 modeli benim de dikkatimi çekti Özellikle iç mekan kalitesi olarak c4x'ten daha güzel sinyal ve silecek kollarının krom detayları vesaire daha Premium görünüyor ama motordan dolayı ben alsaydın büyük ihtimalle 1.5 BlueHDi Shine Bold C4X alırdım.

C4 dizel otomatik versiyonuyla da 200 bin lira kadar daha ucuza denk geliyor.

Demek ki 408 dizel otomatik gelse 2 milyon 2.5 milyon falan olacak

• Fıat markası ne zaman PSA gurup oldu acaba?Stellantis gurubu diyin şuna.Zaten fıat tek başına 150-160000 araç satıyor.

• Hondacıları karşıma alacağım ama demeden duramam. Hakettiği yere doğru gidiyor. Avrupada vs çok tutan bir marka değil. En az satan markalardan. Vw'nin 20de biri kadar satıyor. Bizde piyasadan çekilen mazdanın bile 3te biri kadar satıyor. Amerikada 2-3 litre motorlu araçlar çok satıyor. O araçla buradaki lpg'li araçları bir tutup Honda çok tutuyor demek mantıksız.
    www.best-selling-cars.com
    2023 (Full Year) Europe: Best-Selling Car Manufacturers and Brands - Car Sales Statistics
    https://www.best-selling-cars.com/europe/2023-full-year-europe-best-selling-car-manufacturers-and-brands/?expand_article=1

Bizde lpgciler ve modifiye sevdalıları sağolsun uçurdu markayı. İkinci el ilanlarını okurken de baya keyif alıyorum.
    Alan dua eder
    Can yakar
    Hastasına
    Dikkat çeker

Bayiler de sıfır araçta hala aynı ortam var sanıp burunlarından kıl aldırmıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi williamwallace88 -- 11 Mart 2024; 20:17:21 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Mand1ra_Hekimi kullanıcısına yanıt

Bence hocam zaten bu gidişle Honda, Afeela ya dönüşecek gibi duruyor...

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.