Şimdi Ara

Ne olacak bu TR serverının hali...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Uzun zamandır forumda aktif değildim. Bahsetmek istediğim konu her eloda, her ligde karşımıza çıkıp küfür ederek bizi tilt eden 'velet' dediğimiz yaratıklar.

Bireysel olarak gerçekten iyi bir oyuncuyum. Şöyle söyleyeyim, bronz 2deki hesabımın mmr seviyesi 1584. Yani altın ligdeki adamlarla eş değer düzeyde oynuyorum. Ama takımım yüzünden win rate'im yükselmiyor. Üst koridor win rate'im %60 olduğu için otomatik doldurum olsa bile bu elodaki adamların win rate/mmr düzeyleri iyi olmadığı için istediğim yerde oynayabiliyorum.

Her zaman şu oyun için kimsenin kalbini kırmamayı denedim. Küfür etmedim, yasuoya mavi isteyen adama orman oynarken mavi saldım, feedleseler bile kötüsünüz demedim. Küfür edenleri susturdum, herkes küfür ediyorsa herkesi susturdum ve rapor sistemini kullandım. Bir oyunda bot pre giren çocuklara denk geldim ve her zamanki gibi sakinliğimi koruyup oyunuma devam ettim bronz hesabımda. Karşımda shen var, fiora oynuyordum. Adam 6 oldu dedim ki 'shen ulti ss bot'. Böyle dememe rağmen biri janna diğeri vayne oynayan bu ikili, bir tane totemleri dahi olmamasına rağmen kule dibine kadar ittirdiler ve kule altında adamlarla it dalaşına girdiler. Shen ultiyi bastı, kombosunu yaptı, skorunu ve asistini alıp koridora geldi. All chatten yazılan şey şu; 'solo farkı bizimki tp atmıyor .......'. Diyorum ya aga totem yok hiç bir görüşleri yok yampiri de açık değil ormancı gelse yine ikisi de ölecek. Sheni koridorda kestim 2 kere üst üste. İlk itemimi bitirene kadar daha fazla agresifleşmeyip item bitince kar topu etkisine bağladım. Bota es-kaza bir totem bulup baskına gittim gelen shen ve ormancıyla quadra attım. Orta koridor oyuncuları fizz beni denemeye geldi ve sadece canını 200 değerine azaltıp vayne'e bıraktım. Adam kassın diye pentamı almadım. Kasacağım kadar kasmıştım zaten. Karşıdaki adamın oynadığı ormancı zac. İttirilmiş koridorda nasıl darladığını herkes bilir. Sürekli kule dibine kadar ittirip shen ve zacdan baskın aldılar, skorlar sürekli karşı taşıyıcı luciana bırakıldı. Destekteki adam fizz banlıyordu ve ben renekton gösteriyorum diye renekton banladı. Diyor ki shen ultisini niye bozmuyorsun... Fiora w'sunu her şartta sersemleten bir şey sanıyor herhalde. Muhtemelen biri üst diğeri orman seçmiş gelmemiş. Bizim ormanımız da shaco gösteriyordu onu da banladılar diye zac aldı.

Neyse bu ikisi sürekli ittirip ölmeye devam ettiler. Dediğim tek şey 'biri vayne ve jannaya ittirmemeyi öğretsin'. Bunu dedim diye ana bacı küfürler, solo farkı demeler başladı. Susturduğumu haber verdim, bu sefer bilerek ölmeye başladılar susturdum diye. Zacla viktor da bu ikisini desteklediler nedense. Hiç bir toxiclik sergilemedim adam gibi oyunumu oynadım. Lucian bana 850 vurana kadar kazanacağıma inandım. Bir ara susturmaları kal 'Lanede ezdiğim adam oyun taşıyor sayende ... çocuğu fiora' yazdı bu vayne bana. Feedlemiyor muydun dedim, sen feedledin dedi.

Oyun sonu nedense 4 kişi takım oyununa aykırı tutum, bilerek besleme ve sataşmadan raporladılar. 25 oyun sohbet cezası aldım etmediğim küfür için. Hepsini raporladım ama biri için bile geri bildirim gelmedi. Riot Games'in oyun ortamını düzeltmek, daha iyi ortam sağlamak gibi gerekli şeylere değil yeni şampiyonlara ve kostümlere, aptalca riven-yasuo etkinliğine ayıracak zamanları var. Hesapta 'büyük lider' kurdelesi vardı ama bu oyundan sonra onu bile aldılar benden.

Peki nolacak? Bu hesap gelecek sezon kişisel mmr değerime göre gümüş 3-altın 5 arası bir lige verilebilir mi? Bilgisi olanların paylaşmasını rica ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ''Bireysel olarak gerçekten iyi bir oyuncuyum. Şöyle söyleyeyim, bronz 2deki hesabımın mmr seviyesi 1584.''

Hocam öyle bi girmişsin ki bende ustalık ligi falan sandım
  • Otur düşün neden bronzum diye , anlattığına bakılırsa faker yanında halt yemiş. Hangi sitelerden bakıyorsun bilmiyorum ama mmr'ın gösterdiğin gibi olsa 10-11 lp gider 30 civarıda gelirdi. Sende fazla kalmazdın bronzda. Takım oyunu mu oynamaya çalışıyorsun ne yapıyorsun ? bronz eloda takım oyunu yok , bam bam bam giriceksin çıkacaksın.
    Shenmiş efendime söyleyim maokaiymiş , yok supa soraka alayımmış geçiniz bunları. iyi oyuncunun bronzda işi olmaz , iyi kelimesi göreceli bir kavram ama bronzda oynayıp da iyi olan birini görmedim , kimse de ben bronzum ama iyiyim demesin. Kendime gerçekten iyiyim diyebilmek için daha yükselmen lazım. Mutele hepsini bişi yazma hiçbir oyunda , yap farmını yık kuleni kes baronunu yoluna bak. Gözünde de büyütme lig olaylarını. Azıcık mantığınla oynarsan tr de en az plata kadar yolun var

Bol şans .. Büyük Lider

• Övündüğün şey bronz hesabının 1500 MMR olması , madem oyun bot farkından gitmiş , git adc oyna. Silver seviyesinde oynasan bile taşırsın bronzda . Takım oyununu boşver , salaklar anlamiyorlar . Kill-farm salma . Oyuna girdiğin anda /sustur all yap . Oyundaki herolarınız saçmaysa (adc teemo , jung yasuo vb.) ya da karşı comp çok güçlüyse sizinkine nazaran (ivern,kog,lulu vb.) direk dodge at , MMR gitmez 3 lp gider en fazla 10 lp gider . Yükselince de yavaş yavaş takım oyunu oynanmaya başlandığı için sende ortama ayak uydurursun .

Shene karşıda full lane ittirip ulti attırmayacaktın . Atınca da alacaktın kulesini . Bidaha atınca 2.kulesini , inhiye kadar dayandı mı bota mapten bakamazdı bile . Fiora alıyosan yap bunları.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bronzdan sonrasını okumadım maruz gör
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yorozuya Gin-chan

Övündüğün şey bronz hesabının 1500 MMR olması , madem oyun bot farkından gitmiş , git adc oyna. Silver seviyesinde oynasan bile taşırsın bronzda . Takım oyununu boşver , salaklar anlamiyorlar . Kill-farm salma . Oyuna girdiğin anda /sustur all yap . Oyundaki herolarınız saçmaysa (adc teemo , jung yasuo vb.) ya da karşı comp çok güçlüyse sizinkine nazaran (ivern,kog,lulu vb.) direk dodge at , MMR gitmez 3 lp gider en fazla 10 lp gider . Yükselince de yavaş yavaş takım oyunu oynanmaya başlandığı için sende ortama ayak uydurursun .

Shene karşıda full lane ittirip ulti attırmayacaktın . Atınca da alacaktın kulesini . Bidaha atınca 2.kulesini , inhiye kadar dayandı mı bota mapten bakamazdı bile . Fiora alıyosan yap bunları.

İttirerek oynadım sürekli. Agresifleşmedim dediğim adamla fazla savaşa girmedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ao Sol

''Bireysel olarak gerçekten iyi bir oyuncuyum. Şöyle söyleyeyim, bronz 2deki hesabımın mmr seviyesi 1584.''

Yalnız hesabı ilk kez dereceliye soktum bu yıl. Normal oyunlarda da nerdeyse %70 win rate. Oldu bir şanssızlık 5w 5l b3 attı. Kaç kez seriye çıkıp düştüm. Sürekli oynadığım hesap değil, tek derdim sezon sonu hediyelerinden faydalansın. Normal ligim platin 1.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yorozuya Gin-chan

Övündüğün şey bronz hesabının 1500 MMR olması , madem oyun bot farkından gitmiş , git adc oyna. Silver seviyesinde oynasan bile taşırsın bronzda . Takım oyununu boşver , salaklar anlamiyorlar . Kill-farm salma . Oyuna girdiğin anda /sustur all yap . Oyundaki herolarınız saçmaysa (adc teemo , jung yasuo vb.) ya da karşı comp çok güçlüyse sizinkine nazaran (ivern,kog,lulu vb.) direk dodge at , MMR gitmez 3 lp gider en fazla 10 lp gider . Yükselince de yavaş yavaş takım oyunu oynanmaya başlandığı için sende ortama ayak uydurursun .

Op.gg'den baktım. Oyun mutlaka bir yerlerden gidiyor zaten. Ya ormancı baskına gelmiyor camplenip tilt ediliyoruz, ya orta koridor geliyor ss verilmiyor. Takdir edersin ki adamla savaşırken mini haritaya bakamam totemli oynasam bile. Adc oynasam orta koridor ya da üst koridor feedliyor, sup berbat toxic agresif herifin teki çıkıyor takas sonrası yeteneklerim dönmeden adamlara saldırıyor bir şeyler yapmamı bekliyor. Orman desen sürekli ayar ediyor. Ne bir ejder, ne bir baskın. Nerede oynayacağımı şaşırıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: dommann

Otur düşün neden bronzum diye , anlattığına bakılırsa faker yanında halt yemiş. Hangi sitelerden bakıyorsun bilmiyorum ama mmr'ın gösterdiğin gibi olsa 10-11 lp gider 30 civarıda gelirdi. Sende fazla kalmazdın bronzda. Takım oyunu mu oynamaya çalışıyorsun ne yapıyorsun ? bronz eloda takım oyunu yok , bam bam bam giriceksin çıkacaksın.
    Shenmiş efendime söyleyim maokaiymiş , yok supa soraka alayımmış geçiniz bunları. iyi oyuncunun bronzda işi olmaz , iyi kelimesi göreceli bir kavram ama bronzda oynayıp da iyi olan birini görmedim , kimse de ben bronzum ama iyiyim demesin. Kendime gerçekten iyiyim diyebilmek için daha yükselmen lazım. Mutele hepsini bişi yazma hiçbir oyunda , yap farmını yık kuleni kes baronunu yoluna bak. Gözünde de büyütme lig olaylarını. Azıcık mantığınla oynarsan tr de en az plata kadar yolun var

Bol şans .. Büyük Lider

Op.gg'den baktım ama durum bu kardeş. 1 oyun alıp 3 oyun kaybediyorum, seriye kadar iyi gidip serinin son maçında düşüyorum falan.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ao Sol

''Bireysel olarak gerçekten iyi bir oyuncuyum. Şöyle söyleyeyim, bronz 2deki hesabımın mmr seviyesi 1584.''

ben silver 3 üm ve kore chall 1380 lpleri çok rahat ezebiliyorum, lige bakmayın hocam.
  • Okullar tatil oyun velet doldu. Gece 2 den sonra kaliteli oyunlar oynanıyor. Hesap satın alan ve boostlayan çok fazla zaten bi de veletler eklenince oyunun tadı kalmıyor.

• Şimdi öncelikle geçmiş olsun diyelim.

Ancak bazı noktalar bende soru işareti şu an sizinle ilgili.

Riot hiçbir zaman yapılmayan bir şeyden ötürü ceza vermiyor. Ha ceza uygulamaları muhteşem mi? Tabii ki değil, ama olmayan bir şeye ceza verdiklerini de görmedim. Yani sohbet cezası aldıysanız bir "SEBEBİ" olmalı. Bu illa ki küfür ettiğiniz anlamına gelmez. Ama örneğin siz bir oyuncuya "ittirme dedik" cümlesini 2 dakikada 10 kez yazarsanız veya hakaret içermese bile sürekli dalga geçer veya alaya alırsanız bu da kısmi olarak ceza sebebi. Ama ceza sebebi hakaret-küfür değil, spam ve rahatsızlık vermek olabilir. Biz bazen geyik olsun diye kendi arkadaşlarımızı bile report yağmuruna tuttuk. Hiçbir ceza gelmedi, çünkü ortada bir şey yoktu.

Bir de bronz ligden bahsediyorsunuz. Orasının öyle olmasının sebebi bu zaten... Herkes her şeyi iyi yaptığını düşünüyor ve asla acaba ben ne hata yaptım diye sormuyor kendi kendine. Zaman zaman geyik için bronz hesapla oynuyorum, sorsanız hepsi ayrı ayrı Faker ama hep takım kötü denk geliyor.

Tabii bu sadece TR için geçerli değil, ben EUW'de oynuyorum ligim Dia 4 şu an için. Ama orada da Bronz kısmen aynı...

Siz bir an önce kendinizi en azından Silver'a hatta mümkünse Gold'a atmaya çalışın. Seviyenin yükselişini fark edeceksiniz yavaş yavaş.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.