Şimdi Ara

Ne olacak bu warrinin hali??? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
0
Favori
1.689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Wariorda min. 10k hp varsa bende de suan ki halimle nerdeyse 3 k hp var buna 10 lvl daha eklersek 70 te min. 5k olacaktır yani bir wariorun bana sadece 2 vurus yapması demek ama ben aynı warioru yaklasık 4k manaya alıcam ki atacagım buyunun haddi hesabı yok bir dahaki karsılasmada da cd isem warior her turlu beni alacak bu demektir ki her 3 karsılasmanın 2 sini warior alacaktır buyk bir aksilik olmazsa ve dediğim gibi stanceler arası gecişlerde 31 rage kazancınız oluyor iyi incelerseniz talentleri anlayacaksınız az bir rage deil bu 31 rage ile istedigin vurusu yaparsın ki zaten 5k Hp si olan bir chara 2.vurusun yarısı bosa gidecektir ayrıca bglerde her zaman battledayız demişsin bende dedim ki arkasında healer olmayan warior her zaman bedava honor pointtir ama arkasına healer alan warior butun clothları yarar gecerki roqların zaten karsısında pek bir sansı yok wariorum 20 lvl olabilir ama eski accimde 50 lvllik orc wariorum vardı ve ne yapabilecegini biliyorum ki konusuyorum

WARİORLAR ASLA SOLO PLAY YAPAMAZLAR 1+1=2 Kadar acık ve net

Ayrıca Nihilium diyip diyip durmayın onlar sizin benim gibi ole bos bos durmuyorlar sabahlara kadar item duzmek için ugrasıyorlar vakit harcıyorlar onlar burdakiler kadar yakınmadıgına gore bence bliz dengeleri iyi ayarlıyor

• quote:

Orjinalden alıntı: Nimore

akıllı ve pvp oyuncusu silence pve yapmaz abartı bı dpssı yoktur ancak damage, stamina gemler, ice barrier vs., almaz kısaca produr, 1v1 duel yaptım 3 kez, 3undede yenıldım, adam tam bana 3 kere fake sheep yapıo dusunun gerısını, 3fake sheep demek nerde ise onumde 5 sanıye sabıt durması demektır, baska bı mage onumde 5 sanıye sabıt dıkılı duramaz ama bu adam duruyor, 2v2de cok yendım kendısıen karsı 2v2 de kaybetmedim takım arkadası druid oda druidin kotulugu işte .. takdirlik bi oyuncu dilerdimki pve de end game oynasın ama yazık ^^

PvE olarak iyi bir guildi vardı ancak adam pve oynamayı sevmeyen biri :D
  • demek istediğimde şu ztn anlamadan konuşmayın en sağlam protda bile 15k hp var orda biri çıkmış 12k vuruyorsak çok görmeyin diyor okumadan anlamadan eleştiri yapmasak diyorum(bu protda işte nihilumun main tankı)
  • quote:

Orjinalden alıntı: halobaba

demek istediğimde şu ztn anlamadan konuşmayın en sağlam protda bile 15k hp var orda biri çıkmış 12k vuruyorsak çok görmeyin diyor okumadan anlamadan eleştiri yapmasak diyorum(bu protda işte nihilumun main tankı)

item toplamış bir warrior, bilip bilmeden sallamayalım

Ne olacak bu warrinin hali???

ayrıntılı armory:http://armory.wow-europe.com/#character-sheet.xml?r=Blackrock&n=Garthd

• Tekrarlıyorum Warior Asla Solo Play Yapamaz 1+1=2 Gibi Bariz ve net
    Adam Main Tank Olmak 15k Hp yapmak İçin Ne Kadar Ugrasmıstır Senin Haberin Var Mı? Sende O Kadar Calış Seninde Olsun Sen Zannedion Mu Bir Mage 12k Dmg Vermek İçin Ole Sagdan Soldan Buldugu İtemlerle Cıkıyor Pvpye Onlarda En Az Wariorlar Kadar İteme Baglı Bir Class Oyuzden Bana Anlatmayın Wariorun Hali Kötü Die Warior Olmak Özveri İşidir Ben Yapamam Diosan Bırak Warior Oynamayı Ac Hunter Yada Warlock Takıl Solo Derdin Tasan Olmasın Pvp Yapamıom Pve Yapamıom Die Ayrıca Ben Cok Warior Gordum Kendi Basına Quest Yapan Demek Ki Yapılabiliyormus Pve
  • bizde heralde arkamıza şey gibi priest alıp gezmiyoruz bizde tek takılıyoruz demek istediğimi anlamıyorsunki adam full stamina pve bile 15k hp yapmış ordan biri çıkmış 12k vuruyoruz çok görmeyin diyor bende diyorum bu warrior da bile 15k hp var biz neyapalım demek istediğim biz mage e yaklaşana kadar elimizi açıp dua etmemiz olacaktır
  • ha bu arada ordan biri dediğim kişi kh sensin 12k yı çokmu göruyoruz zuhaha dalga geçiyorsun resmen
  • hem diyorsun warrior şuanki hali iyi pvp dede pve dede sonra diyorsun sende pvp yapmak istiyosan git rogue aç çelişkili yaratmışsın.Hem istediğim charı açar oynarım bu zevkime kalmış bişey sende magein canından giydiği itemlerinden şikayetçisin çabuk ölüyosan git paladin aç balon açar fazla yaşarsın 10k lı mage de gördüm ben sende çalış seninde olsun
  • Ya ben bişi sorucam acaba sorun bende mi? yoksa diğer warrior olan arkadaşlarda mı?

Patch gelicek Warrior nerf dediler... Önüme geleni doğramaya devam ettim
    Patch gelicek Warrior bufflandı dediler... Yine hiç birşey fark etmedim aynı tarzda devam

Warriorla PvP olmazmış :) Hehe Ben Arms PvP olan bir warriorum ve halimden gayet memnunum

Arms warrior ile +70 olmasada +67 lvl elitlerin oldgu instancelarda hiç gear değiştirmeden Arms halimle Tanking yapıyorum ve Mobuda kimse elimden alamaz o benimdir +1,7k Critlerim ile bana Pyro demeyin zaten frost olmayan mage i instance'a pek almıyoruz

Bi Arkadaş
    quote:

iyi güzel söylüyorsun da warriorun ard arda 3 kere critlemesi zor değil mi?[
    Demiş...
    Benim öyle Gladiator setlerim felan yok daha bu hafta ilk olarak Gladiator Setin chestini alıcam ve elimde Lunar Crescent var ama %29,56 Battle stance +%3 Berserk Stance da Crit change var ve çok rahat üst üstte 3-4 crit attıgım oluyor çok doğal karşılıyorum

Ki feral bir druid ile instance'a girdiğimde o tanklayıp bana dps yaptırırsa critsiz vurdugumu pek görmüyorum

İstendği kadar Nerf yesin İstediği kadar Buff yesin

HER NE OLURSA OLSUN BEN WARRIORUMU SEVIYORUM ilk önce oynadığın classı çok iyi tanı zayıf yönlerini ve önceliklerini bil sonra düşmanınıda biraz tanı her ne olursa oslun kazanırsın

isteyenler aşağıdaki link çalışmıyorsa armoryde Achirura diye aratıp bakabilir

Achirura - Ahn'Qiraj

Ek olarak Gerekli talentlere puan verirseniz rage sıkıntısı çekmezsizniz bence

Mageler pyroyu 1 kez atıyor ve yakaladığımda 3 vuruşta olay bitiyor ki bana 5k pyro atan gördüm 6k yediğimi hatırlamıyorum

Buyrunuz buda Talent Buildimhttp://www.wowhead.com/?talent=LmGxdAioM0dioVV0V

• quote:

Orjinalden alıntı: khroc

Wariorda min. 10k hp varsa bende de suan ki halimle nerdeyse 3 k hp var buna 10 lvl daha eklersek 70 te min. 5k olacaktır yani bir wariorun bana sadece 2 vurus yapması demek ama ben aynı warioru yaklasık 4k manaya alıcam ki atacagım buyunun haddi hesabı yok bir dahaki karsılasmada da cd isem warior her turlu beni alacak bu demektir ki her 3 karsılasmanın 2 sini warior alacaktır buyk bir aksilik olmazsa ve dediğim gibi stanceler arası gecişlerde 31 rage kazancınız oluyor iyi incelerseniz talentleri anlayacaksınız az bir rage deil bu 31 rage ile istedigin vurusu yaparsın ki zaten 5k Hp si olan bir chara 2.vurusun yarısı bosa gidecektir ayrıca bglerde her zaman battledayız demişsin bende dedim ki arkasında healer olmayan warior her zaman bedava honor pointtir ama arkasına healer alan warior butun clothları yarar gecerki roqların zaten karsısında pek bir sansı yok wariorum 20 lvl olabilir ama eski accimde 50 lvllik orc wariorum vardı ve ne yapabilecegini biliyorum ki konusuyorum

WARİORLAR ASLA SOLO PLAY YAPAMAZLAR 1+1=2 Kadar acık ve net

Ayrıca Nihilium diyip diyip durmayın onlar sizin benim gibi ole bos bos durmuyorlar sabahlara kadar item duzmek için ugrasıyorlar vakit harcıyorlar onlar burdakiler kadar yakınmadıgına gore bence bliz dengeleri iyi ayarlıyor

bişey sorcam bu stance değiştirince 31 rage nereden geliyo?

• bazı arkadaşların warriorda 15k hp var en azından 12 k hp var demelerine inanamıyorum. pvp warriorda buffsuz max 10k hp olur. o da full epic giyinirse falan o kadar olur. abartmanın alemi yok. hiçbi pvp warrior da tutup gemlerini "ben pvp yapıcam forumda xxx efendi bunlarda bu kadar hp oluo bende neden yok" deyip full stamina ağırlıklı seçmez.

+ işi bilen herhangi bi ranged class o warrior un kendisine charge çekmesine izin vermez. 30 yard range i olan charge ın karşısında dalga geçer gibi warrior u "silence" la combata sokup kedinin fareyle oynadığı gibi oynayabiliyorum.

evet warrior ağır vurabilir. ama warrior un ağır vurabilmesi için karşısındaki insanın buna izin vermesi veya ne bilim critlemesi gerekir en azından enrage için.

eet warrior pvp nin en mağdur class ıdır. kesebileceği tek class rogue onu da elinden alsalar hiçbişey kesemicek zaten.

warrior bana öyle vurdu sora çevirdi böle vurdu diyen arkadaşlara l2p diyorum sadece. bi warrior u (max 10k hp) 2. intercept e kadar kesemiyorsanız pls /quit..

ps: mage+warrior charlarım var cloth playerların warriordan ağlamalarından bıktım usandım.

grim batol lvl 70 warrior Vorenus (mecburen tank ayrıca pvp den daha zevkli)
    68 mage Xinda (old main)

• quote:

Orjinalden alıntı: Kruger

bazı arkadaşların warriorda 15k hp var en azından 12 k hp var demelerine inanamıyorum. pvp warriorda buffsuz max 10k hp olur. o da full epic giyinirse falan o kadar olur. abartmanın alemi yok. hiçbi pvp warrior da tutup gemlerini "ben pvp yapıcam forumda xxx efendi bunlarda bu kadar hp oluo bende neden yok" deyip full stamina ağırlıklı seçmez.

+ işi bilen herhangi bi ranged class o warrior un kendisine charge çekmesine izin vermez. 30 yard range i olan charge ın karşısında dalga geçer gibi warrior u "silence" la combata sokup kedinin fareyle oynadığı gibi oynayabiliyorum.

evet warrior ağır vurabilir. ama warrior un ağır vurabilmesi için karşısındaki insanın buna izin vermesi veya ne bilim critlemesi gerekir en azından enrage için.

eet warrior pvp nin en mağdur class ıdır. kesebileceği tek class rogue onu da elinden alsalar hiçbişey kesemicek zaten.

warrior bana öyle vurdu sora çevirdi böle vurdu diyen arkadaşlara l2p diyorum sadece. bi warrior u (max 10k hp) 2. intercept e kadar kesemiyorsanız pls /quit..

ps: mage+warrior charlarım var cloth playerların warriordan ağlamalarından bıktım usandım.

grim batol lvl 70 warrior Vorenus (mecburen tank ayrıca pvp den daha zevkli)
    68 mage Xinda (old main)

yani bilen kişi kendini belli ediyor.güzel yazmişsin hocam. bence burda yazı yazanlarin cogu 70 warrior oynamadiklarini soyleyebilirim. pvpde warriorsa hp lazim değildir crit ve hit rating işi bitirir. warriorun karşisinda herclass uzak durmaya calişir. anca warrior bir kac darbe vurucak ki o crit olsun ya da misslemesin.

• quote:

yani bilen kişi kendini belli ediyor.güzel yazmişsin hocam. bence burda yazı yazanlarin cogu 70 warrior oynamadiklarini soyleyebilirim. pvpde warriorsa hp lazim değildir crit ve hit rating işi bitirir. warriorun karşisinda herclass uzak durmaya calişir. anca warrior bir kac darbe vurucak ki o crit olsun ya da misslemesin.

bi kaç darbe vurcak crit olsun? yada misslemesin abi ya ben bişi demiyorum ya ya susucam valla susucam 70 warriorum var ve inanırmısınız bilmem başka charımda yok ihtiyaçta duymuyorum ya valla düşünüyıorum acaba bende mi bozukluk var diye denemelerim oldu ama warriordan başka birşey ile oynamak sarmıyor

9,5k hp var charımda ve itemlarımın çoğu dandik ve şu pvp non-epiclerin tamamını aldığımda ve onalara encahnt bastığımda vede gladiator's setin chestini alıdığımda rahat 10k üzerine çıkacak hp ve crit change da %31-32yi geçecek battle stanceda iken...

quote:

eet warrior pvp nin en mağdur class ıdır.

Acayip mağdurum

buda belki yalan belki ps yapmış dersiniz diye geniş geniş alınmış bir SS bunada PS derseniz valla silin ACCmi bu forumdan diye topic açıcam buyrun SSin tam boyutu

http://img254.imageshack.us/my.php?image=wowscrnshot042607152004ee5.jpg

http://www.youtube.com/watch?v=gz39MxvlQxo buyrun ( bu videoda itemlarım şimdikinden çok daha düşük seviyede idi bi tek değişmeyen weapon oldu eski bi videom yani)

• yani her 1. olan buraya ss koysa ohoooo... warri 1. olamaz diye kaide yok. ama zor olur. sen baya bi cabalamişsin anlaşilan 11 k healing donein var. 3 kişi arasina girip nasil sağ cikiyorsun onu anlamiyorum healer yoksa arkanda. warrinin kaçma şansi da yok. biraz enterasan geldi tepkin. warri party adamı hala onu anlamiyorsunuz. arkasinda healer olan warri en imba char.
  • Warrior party adamı dediğin doğru , party oldugunda imbalaşıyor ona birşey demiyorum ama solo olarakta hiç değildir...
    Durum bakış açınıza bağlı... PvE zaten bir grup olayıdır o nedenle demek oluyor ki PvEde warrior imbadır ki ben PvEde dps konusunda bir çok caster'ı rahatlıkla geçiyorum kendimi kasmadan Bufflarla birlikte AP 2knın üzerine çıkıyor...

Healing done olayına gelirsek dikkat edersen orda benden fazla healling done'ı olan adamlar var... her 1. olandan bahsetmiyorum ben tabiki her 1. olan koysa ortalık SS dolar ama ben laflar üstüne koydum bunu Warrior için PvPde bir hiçtir diyenler için... BGlerde çok rahatım warrior ile Duellerde ise beni zorlayan item konusunda biraz iyi olan MM olan hunter ve DoTlayan locklardır onlarda doğal olarak kaçarak yeniyor

Sen baya bi çabalamışsın demişsin bide :) çabalamadan ne oluyor? yani warrioru sal otomatige bağlayıp kendimi kessin? :) hee bak şu var tembel adam bence DoTlayan lock açar çalışmak didinmek heyecan yaşamak istemiyorsa at Deathcoil i dotla at fear ı dotla , kaç sonra bekle adam ölsün ama warrior ile oynarken dinç olmalısın gözün açık olmalı birazda kafanı kullanmalsın yoksa hayatta olmaz

Edit : Yazım hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 00FF00 -- 15 Mayıs 2007; 7:58:23 >

• bence gayet güzel kim nederse desin kasicam hatta bi warrior shadow priest olarak iyi warriorlar bizi kesebiliyo ama item kötüyse mind flay spamlayarak kesebiliyorm :D
  • bazı arkadaşlarımız forumun tamamını okumadan yorum yapıyor ben 15k hp diyorum ztn belirttim full stamina giden warrior da 15k hp var en çok pvp yapan warirorda hp 10k gördüm dedim tamamını okumadan yorum yapmayın forumla ilgili sonra başkasını yalancı çıkartabilirsiniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: halobaba

bazı arkadaşlarımız forumun tamamını okumadan yorum yapıyor ben 15k hp diyorum ztn belirttim full stamina giden warrior da 15k hp var en çok pvp yapan warirorda hp 10k gördüm dedim tamamını okumadan yorum yapmayın forumla ilgili sonra başkasını yalancı çıkartabilirsiniz

15 k olmasa da unbuffed 12k ya dayanmış hp ile gezen tam bir dps warrior.. itemlarını kontrol edebilirsin tank fln değil :P

sonuçta melee seni gıdıklıyor, plate
    spell reflecti de kullanmasını öğrenin

• tmm ben bayadır oyuna girmiyorum eksik kalmış olabilirim gelişmeler hakkında pek bir bilgim yok ama şöle bir 3 ay 4 ay önce durum pek iç açıcı değildi
  • L2P

Note: Açılımını bilmeyenler için tekrar yazayım bir daha yazmak istemiyorum. L2P=Oynamayı Öğren
    Gidin önce kendi classınızı oynamayı öğrenin ondan sonra da diğer classları oynamayı öğrenin. Ama önce öğrenin ki bişeyler yapabilesiniz.

Hala Rage sıkıntım var diyen warriorlar çıkıyor karşıma anlam veremiyorum. Bir sürü instant rage veren skilliniz var vurdukça ve vuruldukça rage geliyor ki bunu saymaya bile gerek yok. Sadece instant rage veren skilleriniz rage olayını bitirir. Ama yok siz hala adamın son % 5 enerjisi kalmışken ve sadece bir beyaz dmg ile bile ölecekken, sizin rage bar full doluyken gidip kendinizi tatmin etmek için execute vurusanız bir sonraki targeta saldırmak için tabii ki rageiniz kalmaz. Gidin oynamayı öğrenin yaw...
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.