Şimdi Ara

Ne olacak bu warrinin hali??? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
0
Favori
1.689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 2 tane instant rage veren büyü var charge ve Bloodrage başka ne varki? senin hç warrior charın oldumu hiç? r
  • Talenta puan verdiğinde Berserker Rage 5 rage veriyor üstelik hasar aldıkça daha da fazla rage kazanmanı sağlıyor. Off allahım yaa Warrior oynamayı bilmeyen adamlar bana laf yetiştirmek için yazı yazıyorlar.

OYNAMAYI ÖĞRENİN....
  • warrior hala iş yapıyor bence, ama sadece dungeon 'larda dps yapamıyor, ama yine pvp'sini yapabiliyor ... nerfleye nerfleye bitiremediler bi türlü :P
  • bitmez bu warrior bitermi hangi mmorpg de warrior yok warrior olmayan oyun yok bitirseler ne yazar
  • 2 Gündür Aynı Muhabbeti Edip Duruyoruz Burda ki Kişilerin Sorunu Charı 70 Yapmış Ama Onunla Oynamaya Alısamamıs Kişiler Ayrıca Bu Oyuna Baslayalı
    Yanlış Hesaplamadıysam 3.5 Sene Oldu Ve Her Başladıgım Serverda Warior Alt Charım Oldu Yani Anlayacagınız Az cok Anlıyorum alın Buda Size Stanceler Arası Gecişte Nasıl 31 Rage Elde Edeceğinizi Gösteren Talentler
    http://www.wowhead.com/?talent=TZZf
    Sadece İnstant Olarak Hesap Yaparsanız Charge + Beyaz Damage Zaten 20 Üstü Rage Sağlar Stance Deiştiğinizde Size 15 rage Kalacak + Blood rage Actıgınız 16 rage İnstant Olarak Gelecek = 31 Rage Olacak Ok İlk önce Talentleri Öğrenin Sonra Savunun Kendinizi
    Bu Arada Ben Asla 5K hp Var Cloth Giyiyorum Die Yakınmadım Her Classın Bir Dez Avantajı Var Önemli Olan Bununla Oynayı Ögrenmek
    Bglerde Akıllı Olan Warior Asla Ragesini Bosa harcamaz Herzaman Bir Kısmını Saklar
    Ayrıca Arkadasın Yazdıgına Göre Normal İtemlerle 9.5k Hp si Olan Adamın Epicleri Aldıktan Sonraki Hp si 12k Ları Bulacaktır Artı Enchentleri ve Soketleri Dogru Ayarlarsa Rahatlıkla Bufflar İle 15k hp yi Buldurabilir

• Ben C Sıkkı Koyup Talentlerini Ögrenmemiş veya İngilizcesi Kıt Birileridir Diorum
  • Seviyemi senin kadara aşagılara cekemem ama sole soleyim über zeki arkadasım ben o talenti stanceler arası geciş için verdim ama o über zekan ile okumayı ogrenememişsin ayrıca o verdiğim talentle 15 gün önce cok rahat hiç bir sekilde rage sıkıntısı olmasdan pvp ve pve yapıyorum bos bos konusma yasına veriyorum senin
  • Sen 35 yasındaysan bende 70 yasındayım kapat konuyu oku adam gibi sonra konus
  • Ben sana soluyorum armory senin yasını vermez hele zeka yasını hiç vermez
    Hala sölüyorum OKU VE ÖĞREN
    Bu arada Ölecem Die Korkmana gerek yok bedenen yaslanmıs olabilirsin ama bedenin olse bile zekan genc yasayacaktır
  • quote:

Orjinalden alıntı: Warriormustdie

Ben banlanacagımı bile bile diyorumki bilmediğiniz konuda yorum yapmayın al o talenti götüne sok 2 senedir warrior oynuyorum ve bc oncesinde yediğimiz nerfden sonra hem rage generation hemde damage aralığı azaltıldı hemde belirgin şekilde! hala anlamadıysan git biraz Youtube ye warrior pvp yaz bak eskiyle yenisi arasındaki farka am beyinli arkadaşım

bunlar senin zeka yasını verir ayrıca sen 2 sene warior oynayıp warior oynamayı ögrenemediysen yada talent buildi yapamadıysan bu ne burda bizi baglar nede blizzi baglar ewt bende blizzin turkiye sorumlusuyum burda senin gibi ezik bir warior oyuncusu ile tartısmaya giriyom bence su 105000 kişi arasına senide koymalı bole amele bir warior oyuncusu oldugun için

• @İndigo

+1 Aynen katılıyorum.Trinketsız bir kere pvp yapmaya kalkmasın hiç bir warriror.Hoş onuda nerfliycek o zaman ne yapıcaz bakalım...

Warriormustdie bu eleman n00b olduğunu belli ettmiş zaten...2 senede 70 yptığın belli karakteri.Ne diyeyim go get a brain/life diyecem türkiyenin bir forumu olduğu için onuda diyemiyorum.Seviyeni belli ettin zaten.Önce oynamayı öğren,hatta daha önce şu wow kutusunu bir eline al bakalım ağbisi,al onu üzerinde ne yazıyor? +12 Şimdi ne yapaıyormuşuz...www.knaytonlayn.com adresine girip,herhangi bir sunucuda senin zeka yaşındaki elemanlarla takılıyormuşuz...(Bu da ne garip bir cümle oldu lan böyle)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Agwe_ -- 16 Mayıs 2007; 1:01:38 >

• Warrior'un gücü iteme bağladır. İyi itemlerin yoksa crit vuramazsın rage de alamazsın sonra ağlarsın adam kesemiyorum diye. Önce itemlerini düzeceksin sonra warriorla pvp yapma zevkini tadacaksın. Birde blizz yeter artık talentlerle oynama oyunun içine iyice ettin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: AyBuBi

L2P

Note: Açılımını bilmeyenler için tekrar yazayım bir daha yazmak istemiyorum. L2P=Oynamayı Öğren
    Gidin önce kendi classınızı oynamayı öğrenin ondan sonra da diğer classları oynamayı öğrenin. Ama önce öğrenin ki bişeyler yapabilesiniz.

Hala Rage sıkıntım var diyen warriorlar çıkıyor karşıma anlam veremiyorum. Bir sürü instant rage veren skilliniz var vurdukça ve vuruldukça rage geliyor ki bunu saymaya bile gerek yok. Sadece instant rage veren skilleriniz rage olayını bitirir. Ama yok siz hala adamın son % 5 enerjisi kalmışken ve sadece bir beyaz dmg ile bile ölecekken, sizin rage bar full doluyken gidip kendinizi tatmin etmek için execute vurusanız bir sonraki targeta saldırmak için tabii ki rageiniz kalmaz. Gidin oynamayı öğrenin yaw...

Sen nesin necisin kimsin? classın ne adın ne charının lınkı ne? arkadasım ? warriorlar oynuyormusunda buraya gelmış insanlara l2p yazıosun? Kim burada hardcore oynuyor? kim burada hardcore pvp yapıyor? allah senın gıbı adamları bu oyundan be bizden uzak tutsun ne dıyım... Ok warriorlar kral warriorlar ezıyor topic amacını aşmış bence kitlensin.
    Bu arada gecen gun wow-europe forumlarına goz atarken gordum bı tane dallama lockun tekı pvp forumuna topiç acmış "Ban all warriors using harasment" lol diyom aha bu arkadaşda sizgillerden.

• khroc kimseyi aşalama çok bilmişlik yapma evet sen herşeyi biliyorsun biz hiç bir şey bilmiyoruz bizim zeka yaşımız 10 seninki yaşının 2katı ölemi gülüyorum sana cvp yazamamışsın ancak zeka meka ayakları yapmışsın ayıp
  • Oynadıgım talent burada kım bana 31 rage verıo solesın

http://www.wowhead.com/?talent=pV0xdAbqz0zZVVzVzxRV
  • Nimore
    Arkadaşın talenti 2 hand bir warriorun geleceği ogreneceği yapacagı en son olaydır bundan baska talent oneren zaten daha warrioru kavrayamamış adamdır ve bu talentte rage sorunum yok diyosa adam yine soyluyorum ya noobdur yada blizzin adamıdır. bakınız Khroc !!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Warriormustdie -- 16 Mayıs 2007; 14:42:56 >
  • Arkadaşlar Valla konuyu açtığımda rage sıkıntısı muhabbetine döneceğini ummamıştım. sadece Nerflenen skiller ile ilgili yorumlarınızı istemiştim. Ama konu madem yine rage sıkıntısı muhabbetine döndü size rage sıkıntımı %100 çözdüğümü bildirip çözümümü açayım;

Evet rage sorunum çözüldü. Çözüm; Mace spe. ye 5 adet talent vermem ile halledildi. Ayrıca Tlanet ağacımı öyle ayarladım ki, şuan hem mortal vurabiliyor, hemde fury yi 3. seviyede çalıştırabiliyorum. Ve inanın gelen rage i harcamak çoğu zaman zor oluyor. Bence deneyin. Fakat mümkünse eliniz de 2 tane (bir mainhad bir onehand) mace olsun. Ve dpsleri yüksek olsun. adamı hem stun manyağı yapıyorsunuz. Hemde gelen rage ile çok k mortal yada heroic vuruyorsunuz :)

Umarım Mace spe. de nerf yemez. Yoksa cidden warri yi bitirmeye çalıştıklarını düşünürüm..

• Konu açıldığı zaman size katılıyordum lvl 60 warrorumu terkedip 70 warlock yaptım. Fakat şuan warriorlardan çoğu kişi efsane dayak yemeye başladı diye düşünüyorum bunda sheep fearin etkisinin azalması ve dps silhlarının etkisi çok oldu yani bu konu artık mazide kaldı. özellikle geari sağlam 100 dps üstü silahı bulunan warriorlar anormal güce erişti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moffaka -- 31 Mayıs 2007; 13:40:54 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.