Şimdi Ara

ne oldu bu jailbreak e böyle jailbreakçiler bi bakarsa sevinirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ios 8.3 jailbreak cıhazımda ayarlar uzerındekı 1 yazısını kaldırmak ıstedim ifile tweak ile sonra kaldırdım ve bunlar oldu :=)ifile de silindi geri yukleyemıyorum ne tweak guncelleyıbelıorum ne yukluyebılıorum nede cydia impactor kurup sıfırlayamıorum hep bu hata ne yapmalıyım bilenler buyrun sizi dinlyorum?
     ne oldu bu jailbreak e böyle jailbreakçiler bi bakarsa sevinirim

• cihazı kompel kapat ac duzelmesı lazım. Yazını okumadan cevap yazdım. Bu yontemlede duzelmedıyse ilexrat ıle sıfırlayacaksın bye
  • quote:

Orijinalden alıntı: dbmaster

cihazı kompel kapat ac duzelmesı lazım. Yazını okumadan cevap yazdım. Bu yontemlede duzelmedıyse ilexrat ıle sıfırlayacaksın bye

hocam hıcbır tweak ındıremıyorumkı sıkıntı orda işte. indirirken bu hatayı veriyor.
  • flonko kullanıcısına yanıt
    Cydia'dan jailbreak aracını silmişsiniz semi-restore uygulamasını bilgisayar'a indirip sıfırlamayı deneyin olmazsa yapacak birşey yok maalesef.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AkidTurk

Cydia'dan jailbreak aracını silmişsiniz semi-restore uygulamasını bilgisayar'a indirip sıfırlamayı deneyin olmazsa yapacak birşey yok maalesef.

teşekkür ederim verdiğin bilgi için semi restore işlemini nasıl nerden yapabılırım?
    ve cihaz aynı sürümde kalırmı yani (8.3)?
  • flonko kullanıcısına yanıt
    İşlem başarılı olursa aynı sürümde kalırsınız :

https://semi-restore.com

• Cydiaİmpactor ile bulundugun sürüme restore yap düzelir :)

• quote:

Orijinalden alıntı: AlicanNalbat

Cydiaİmpactor ile bulundugun sürüme restore yap düzelir :)

hocam cydia dan birşey indiremıyorum denedim cydia impactor de ınmıyor gene resımdekı hatayı verıyor. kuramıyorum telden yani
  • Cydiadaki tüm source leri silip denermisin birde aynı hatayı vermemesi lazım

• S.a sana çözüm olacak bir şey söyliyim hiç jb yapmamışşsın gibi düşün pc den jb yap yeniden banada oldu benzer bir şey bu şekilde düzelttim. Sorumluluk sana ait
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazy_manyak44

S.a sana çözüm olacak bir şey söyliyim hiç jb yapmamışşsın gibi düşün pc den jb yap yeniden banada oldu benzer bir şey bu şekilde düzelttim. Sorumluluk sana ait

olmuyor olmuyor ne kadar iphone ustası tanıdıysam hıcbırı cozemıor problemi :) dünyada ilk ve bende
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlicanNalbat

Cydiaİmpactor ile bulundugun sürüme restore yap düzelir :)

olmuyor hocam
  • Kendi düşen ağlamaz derler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Victor Branco

Kendi düşen ağlamaz derler.

aynen napıcaz peki yokmu çaresi yahu :)
  • 9.1 e güncelle çaresi yok demek ki.

• Son eklediğin 3 repoyuda kaldır cydiadan. Sorunun düzelir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.