Şimdi Ara

Ne olduğu bilinmeyen kargo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
1
Favori
1.172
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sevgili arkadaşlar kargom 13 gün önce Türkiye'ye giriş yapmış olarak aliexpress sisteminde gözüküyor ancak bu süre zarfı boyunca ptt'de bir değişiklik olmadı halen send item abroad olarak gösteriyor bu süreçte ne yapmam lazım bundan sonra verdiğim kargo ülkeye girdikten 2 gün sonra ptt sisteminde güncellendi ancak bu halen yatıyor.

takip numarası RB764651405SG

• Herkes aynı durumda hocam Ptt vergi muhabbetinden sonra işleri daha da ağırdan almaya başladı. Sistemi oturtmadan böyle hemen yürürlüğe alırsan tıkır tıkır işleyen teşkilat çöker.. ben de beklemedeyim 43 gün oldu AliExpress standart shipping.. gelmeme ihtimalini de göze almaya başladım..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benimde Singapur Post ile almış olduğum ürün 6 gün önce İstanbul'a geldi. Hiç bir hareket yok malesef.Çok can sıkıcı bir durum almaya başladı. Çin'den Türkiye'ye gelmesi bu kadar uzun sürmüyor.
  • Mağduriyetlerinizle alakalı PTT’nin info kısmından şikayetinizi bildirirseniz süreç hızlanabilir. İnfo kısmından yapılan başvurular dikkatle inceleniyor dedi bir dost. 😬😬😬

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu aralar çoğunluk bu şikayette bulunuyor. bakalım ne olacak benim de son 2 sipariş kaç hafta oldu gelmedi normalde 3 haftada elimde olurdu 3-4 yıldır alışveriş yaparım
  • Gelince yazın da bilelim. Gayet de hızlı gelmiş şikayet edecek hiç bir şey yok.

03/07/2019 08:55:41 Dağıtıcıya Verildi-Cihet No:40122337
    EYÜP POSTA DAĞITIM MER.MÜD.
    EYÜP POSTA DAĞITIM MER.MÜD.
    EYÜP İSTANBUL(AVR)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.