Şimdi Ara

Ne olmuş bu foruma böyle! !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • O kadar saçmalamis ki forumdaki insanlar. .milletin moralini bozup ta sınav Stresine stres katan mı , çıkarı için insanları kandiran mı, millete kapkara kalpleriyle kapkara düşünceleriyle fikir budalaliligi yapan mi, ....nasıl biryer olmuş. Birisi yardim icn başlık acar kimse bir cevap vermez adam gibi..nerde sacma bir başlık var neredeyse herkes orada.birbirine laf atmak icin başlık açanlar var bee..
    Haa bide TROLL muhabbeti var..troll ne lan!!! Tek bildikleri kelime o sanki..etraflarindaki herkes troll olmus.Allah sonumuzu hayretsin ne diyeyim.icimi döktüm sonunda.acilen düzene girmesi gerekiyor buranın. .

• Aslında kimler bloklanmalı bi liste olsa güzel olur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tonbalıklı T kullanıcısına yanıt
    Aynen olsa iyi olur.kimse kusura bakmasın ama bu yöneticiler ne yapıyor anlamıyorum. O kadar cok sacma insan var ki... forumu seviyesizlestiriyor..hem de bazıları tilkilik yapacam diye hem karşısındaki insanı rahatsız ediyor hem de kendi seviyesine düşürüyor forumu..aslına bakarsan forumdan % 30 luk birtakım mahlukat atılmali...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ANKA-rhz -- 4 Haziran 2015; 14:38:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tonbalıklı

Aslında kimler bloklanmalı bi liste olsa güzel olur

hocam ben dün konu açacaktım internet gittiydi , sağolun hatırlattınız liste budur

http://forum.donanimhaber.com/m_106505251/f_//tm.htm#106505251
  • Mert-TR kullanıcısına yanıt
    Bpence daha fazlası var.arkadas millet o kadar rahatsız olmus ki bunlardan..işsizler...
  • Ortalık, bencil, kendini akıllı sanan ve de "troll" dedikleri yaşam formlarıyla doldu.
    Bu yaşam formlarının bu forumu kullanan yardımsever, müsait oldukça herkese yardım etmeye çalışan, temiz kalpli, amacı olan insanlarına yarardan çok zararları var hatta ne yararı zerre kadar yararları yok, hepten zararları var.
    Bu kendini bilmez yaşam formlarına ip ban gelmesi şart.
    Yönetim neden ip-ban atmıyor bilemiyorum. İleride nasıl bunların hesabını vereceksiniz merak ediyorum doğrusu...
    -
  • Psyche of Batman kullanıcısına yanıt
    Oyle arkadaş herkes rahatsız ve sözde yöneticiler var..bitmiş burası. Artık girmek bile gelmiyor içimden foruma...Abu çakallarin yüzünden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ANKA-rhz -- 4 Haziran 2015; 15:51:09 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu ne biçim bir sorun??
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yeni üyeyim üye olurken çok farklı beklentilerim vardi tamamen yararlı olmasini umuyordum ama üye olduğum dan beridir asiri moral bozukluğundan başka bi katkisini görmedim kendime. Resmen yararli konu ayiklar oldum Allah sonumuzu hayır etsin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Psyche of Batman kullanıcısına yanıt
    Dayı trolün olayı o. Trollük bir kişilik bozukluğu. Başkalarına zarar vermekten hoşnutluk duyan kimseler. Bu kimseler hep vardı ancak internetle yakından tanıdık. İnternette ilk troller, amaçsız virüsler programlayan insanlardı. Bu virüsler casus yazılım değildi sadece cihazlara zarar veriyor yavaşlatıyordu. İşin tuhafı, yazılımcının hiçbir karı yoktu. Üstelik kimin bilgisayarının hasar aldığını bile bilmiyorlardı ama bundan memnun oluyorlardı. Ancak o zamanlarda internette trollük yapmak yazılım bilmeyi gerektiriyordu. Şimdi twitterda forumda rahatlıkla geziyorlar ve stres atıyorlar. Yapacak bir şey yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • paradisee.fliwe kullanıcısına yanıt
    ilk başlarda benimde hoşuma gitmişti ama ZAMANINI BOŞA ,KÖTÜYE ,ZARARINA KULLANMAKTAN BAŞKA BİRŞEY DEĞİL ARTIK BURALAR...!!!!EĞER ADAM GİBİ SINAVA HAZIRLANMAYI DÜŞÜNÜYORSAN BIRAKACAKSIN BURALARDAN..O KADAR BEZDİRİYOR İNSANI...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.