Şimdi Ara

Ne olur bir fikir verin!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    benq p50 mi
    ericsson p990i mi

neden?

300-350 YTL arası başka telefon önerebilir misiniz? wireless olan

• P50 aldukça büyük bir cihaz+wm2003 kullanıyor.
    e61 zaten symbian işletim sistemi kullanıyor.(Kullanmadım ama bana şahsen çok antipatik geliyor)
    p990i güzel ama oda oldukça iri sayılır+hız olarak çok ağır kalıyor.

400-450ytl arası seni çok zorlamayacaksa k-jam al..
    Kesinlikle pişman olmazsın.

Piyasada en çok rom çeşidi olan bir ciahzdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e_cool -- 10 Aralık 2007; 21:54:33 >
  • söylediklerinin arasında en mantıklısı e61 bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: sariyeron

söylediklerinin arasında en mantıklısı e61 bence

• dostum sorun bence cok alakasiz nokia yada ericson sadece telefon ama bu smartphone yada pocketpc adi ustunde windows mobile yani neredeyse pcye yakin ozellikler sunan bir olay senin ne aradigina ne istedigine neden hoslandigina bagli windows mobile bolumunde nokia ve ericasonu ornek gostermek oldukca abes kaciyor kusura bakma sorun hangi ppc yada smart alayim olsa neysede 3 aletde birbiriyle alakasiz olmus
  • quote:

Orjinalden alıntı: mancukya

dostum sorun bence cok alakasiz nokia yada ericson sadece telefon ama bu smartphone yada pocketpc adi ustunde windows mobile yani neredeyse pcye yakin ozellikler sunan bir olay senin ne aradigina ne istedigine neden hoslandigina bagli windows mobile bolumunde nokia ve ericasonu ornek gostermek oldukca abes kaciyor kusura bakma sorun hangi ppc yada smart alayim olsa neysede 3 aletde birbiriyle alakasiz olmus

aslında dediğiniz gerçekten çok mantıklı ancak üç alettede istediğim ortak nokta

wireless olması bu sebeple bu modelleri yazdım

her türlü öneriye açığım :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.