beyler kasmayın senaryo aynı bundan 3-4 sene önce hakan bayraktar lar ceyhunlar yusuflar ali akdenizler gitti yine nolucak fenerin hali dendi sonra yerlerine genç yıldız adayı olan kemaller selçuklar serkanlar geldi anlaşıldıki bunlardan diil yıldız yedek bile olmaz şimdide bu oyuncular gönderildi büyük bir ihtimalle 20-25 yaş arası gençler takıma toplanıcaktır yıldız olarak gösterilen ve kaldığımız yerden kısır döngüye devam edeceğiz çünkü biz (bütün türk takımları için ) genç ve gelişme göstericek tipte oyuncuları körelten bir yapıya sahibiz..
Kan kaybediyoruz ???
bazıları öyle demiş
aslında
kirli kanı atıp kan değiştiriyoruz.iyi bir oyun için bu şart.tuncayı bille ele alsak çok hırslı ama top oynamayı bilmiyor aslında.bu eksiğini koşu ile tamamlıyor.bir alex gibi teknik olabilse ve koşsa ne ala..
quote:
Orjinalden alıntı: Brooklyn
Hiçbirşey olduğu yok sakin olun Aziz başkan gereğini çoktan düşünmüştür.
aziz başkan bunca senedir gereğini düşündüğü için en çok gs şampiyonluğu gören fener başkanı dimi? aziz başkan gereğini düşündüğü için her sene avrupada dağılıyoruz tek övünç kaynağımız stadımız tesislerimiz ve her sene aldığımı ya sorunlu ya 34 lük yıldızlarımız dimi?
köklü kulüplerin sembol oyuncuları abi oyuncuları olur, herkes gider bunlar takımda tutulur, aziz yıldırım resmen dalga geçiyor bu bu kadar basit, ama nasıl olsa başarısız olduğumuz an durumu hemen toparlarız, aziz başkanımız ben istifa ediyorum der bir anda unutulur herşey, sil baştan yine başlarız
quote:
Orjinalden alıntı: Batuhan Kılıç
quote:
Orjinalden alıntı: Brooklyn
Hiçbirşey olduğu yok sakin olun Aziz başkan gereğini çoktan düşünmüştür.
aziz başkan bunca senedir gereğini düşündüğü için en çok gs şampiyonluğu gören fener başkanı dimi? aziz başkan gereğini düşündüğü için her sene avrupada dağılıyoruz tek övünç kaynağımız stadımız tesislerimiz ve her sene aldığımı ya sorunlu ya 34 lük yıldızlarımız dimi?
köklü kulüplerin sembol oyuncuları abi oyuncuları olur, herkes gider bunlar takımda tutulur, aziz yıldırım resmen dalga geçiyor bu bu kadar basit, ama nasıl olsa başarısız olduğumuz an durumu hemen toparlarız, aziz başkanımız ben istifa ediyorum der bir anda unutulur herşey, sil baştan yine başlarız
aziz yıldırırm uzun süredir klüpte başkan o sebepten bu kada şampiyonluk gördü.ona kalırsa özhan canaydın da 5 de 3 yaptı
bu sezon fenerbahçe nin en büyük hayal kırıklığı alex olacak. bunu bir kenara yazın.
quote:
Orjinalden alıntı: .TaneR.
bu sezon fenerbahçe nin en büyük hayal kırıklığı alex olacak. bunu bir kenara yazın.
bu sene sezon ortasında dağılcaz brezilyalı SUPER starlarımız da teker teker kaçacak bunu da bir kenara yazın
he he taner yazıyorum bak nereye yazıyım
quote:
Orjinalden alıntı: .TaneR.
fenerbahcede gonderilecek tek adam var oda zicoydu,gecen sezonki gibi 70 puana yakin bir puan topliyacak fenerbahce ama busefer rakipleri 80ni asicak,zico sagolsun
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme