Servet arada Sivasa ordan Galatasaraya Ümit Körl de Serkan Trabzonda Tuncay M'boro da Rüştü bjk de Mehmet yozgatlı Bjk de Aydın Örs Gitti... Belki gidecek bikaç kişi daha var bilmiyorum. Kimler gelecekki bu açık kapanacak? Acaba TFF yabancı kararı mı bekleniyor Belki 3 imza hazır Nerden bilebiliriz..Çünkü çok rahatlar.Bu futbolcular gitmeden Aziz yıldırımla Görüştüler o da yol verdi. Bu iş para işi ...
Ya bunu Aziz Yıldırım bilerek yapıyor. Yepyeni bir yüz kazanacak Fenerbahçe... Anlayamıyorum.
Ya da bişeyler yanlış gidiyor!
Birşeyler yanlış gidiyor kesinlikle. Aydın Örs ve Rüştü FB'de değilse birşeyler ciddi anlamda yanlış gidiyor demektir. Sevinenleri de anlamıyorum. Rüştü'nün gitmesine sevinenleri anlamak zor.
Servet 100.yıl kadronuzda yoktu.
Böyle giderse aldığınız adamdan çok futbolcunuz gidecek.Bir an önce bu gidişe bir dur demeniz lazım.Yoksa kötü olacak sizin için
quote:
Orjinalden alıntı: electra
Servet 100.yıl kadronuzda yoktu.
Servet 100.yıl kadromuzda vardı.Sene ortasında gitti.
yönetim de enteresan bi sakinlik var
ümit le tuncay ın gidişlerini biliyoruz
ötekilere de zico pek sıcak bakmıyodu zaten
yönetim in başka transferler düşündüünü de biliyoruz
ama bu federasyon bi kıllık yaparsa yabancılar içimiz de patlayabilir
hayırlısı olsun
bütün bunların sonu gecen senenin başı gibi olmasın da ....
Servet yoktu. 2005/06 senesinde vardı, geçen sene yoktu. Sezon ortasında ayrılan futbolcumuz yok.
BANA GÖRE TUNCAY HARİÇ HEPSİ PLANLIYDI.. ŞARTLARIMIZA UYAN İMZALAYAN İMZALAR MANTIGI HAKIM BİZDE ŞUAN.. 3-4 SENE BİZDELER AMA GEREKLİ GELİŞİMİ GÖSTEREMEDI BAZI FUTBOLCULAR SERKAN MESELA ORTA YAPMAYI Bİ ÖRENEMEDI MEHMET İSTİKRAR SAGLAYAMADI. VS VS SENEYEDE ÖBURLERI GİDECEKTİR.TD DE ZATEN OLURSA OLUR DEMİŞTİR.YOKSA TUTARLARDI.PARAYSA PARA VAR BİZDE
PANİĞE FELAN EGREK YOK BANA GÖRE HYRLISI OLSUN
RÜŞTÜYE ÜZÜLDÜM SERKANA ÜZÜLDÜM TUNCAYA ÜZÜLDÜM AMA FUTBOL BU BİRİLERİ GİDECEK BİRİLERİ GELCEK.
quote:
Orjinalden alıntı: ermanpac
Servet yoktu. 2005/06 senesinde vardı, geçen sene yoktu. Sezon ortasında ayrılan futbolcumuz yok.
Konu servet muhabbetine dönsün istemiyorum ama servet 100.yıl kadrosundaydı. Edu Lugano gelince yol verdiler!
Ümit Köln'de umarım başarılı olur.
Serkan bal yapmayan arı gibiydi as kadroda eksikliği hissedilmez ama yedek olarak işimize yarayabilirdi.
Tuncay M'boro'ya gitti.kendini geliştirmesi açısından doğru yaptı
Rüştü eksikliği hiç hissedilmez.
Mehmet Yozgatlı için duygularım karışık.
Aydın Örs'ün gitmesine üzüldüm.Tanjevic'in gelmesine sevindim
Ben Şahsen hiçkimseye üzülmedim M.yozgatlı hariç O bambaşkadı.Tam bir ingiliz gibi adım atardı sahada tuncayın gitmesine de üzüldüm ama para kazandırmamasına daha çok bozuldum.çok bencillik yaptı
Ben anlamadım güçleniyomuyuz güçmü kaybediyorz...Tuncay gitti ümit gitti rüştü gitti o gitti bu gitti...Noluyo harbidende ya Tuncay bu takımın dinamosuydu o yetmezmiş gibi döküm devam ediyor carlos kurtaramaz ki takımı tek başına sol kanattan maçmı alıcaz...Yönetim kampa kadar halletmeli bu transfer olayını federasyonda elini çabuk tutmalı yoksa bende sormaya devam edicem Ne oluyor Fenerbahçeme?...
Ya Mehmet Yozgatlı'nın nesine üzüleceğim ben? Formasını giydiği GS'a küfür etmiş adam, yarın bugün Fenerbahçe'ye de edecek. Bu adamın FB'de zaten ne işi var?
Tümer gibi zamanında FB'ye küfür etmiş bir karaktersiz alınıyor 100. yılda. Hem de oyuncu kalmamış gibi BJK'dan alınıyor. Bu adamın FB'de zaten ne işi var?
Tuncay ve Ümit Özat'ı geçelim, istediler ve gittiler. Rüştü nasıl gider hâlâ aklım almıyor? 13 yıl formasını giydiği takımda jübile yapıp bir FB efsanesi olmak varken niye böyle birşey yapar? Mutlaka bilmediğimiz bir sorun yatıyor altında..
Alex kalsın 10 yıl daha. Koşmasa ne olacak ki? Çok önemli istatistikleri var ya.. Yabancı sınırlaması kalkmasa ne olacak? Sahada mücadele eden, yüreğini ortaya koyan bir Appiah var, gönderilir olur biter. Deivid gibi süper yıldızlarımız var. Kulübede oturmaktan pas tutan bir Semih var. 35 yaşında dünya çapında yıldızlar alıyoruz. Aydın Örs gidiyor, nedeni belli değil. Ne güzel..
Hiçbirşey olduğu yok sakin olun Aziz başkan gereğini çoktan düşünmüştür.
Tuncay gitmese yeterdi....
quote:
Orjinalden alıntı: Contranarya
Ben anlamadım güçleniyomuyuz güçmü kaybediyorz...Tuncay gitti ümit gitti rüştü gitti o gitti bu gitti...Noluyo harbidende ya Tuncay bu takımın dinamosuydu o yetmezmiş gibi döküm devam ediyor carlos kurtaramaz ki takımı tek başına sol kanattan maçmı alıcaz...Yönetim kampa kadar halletmeli bu transfer olayını federasyonda elini çabuk tutmalı yoksa bende sormaya devam edicem Ne oluyor Fenerbahçeme?...
Ama para var beya sizde çuvalla... Alırsınız 2 tane tuncay gibi adam.
beyler bu her takımda olabilecek bir yüz değişimidir...takımlar belli aralıklarla kadrolarında revizyona giderler ve yeni oyuncularla kadrolarını tazelerler..dünyadaki bütün takımlar bu süreci yaşamıştır ve yaşamak zorundadır...hee önemli olan bu süreci en az zararla atlatmak,sonucu ise yeni sezonda görebilecepiz ancak..beklemekten başka çare yok...
aydın örs olayını bunun dışında tutuyorum tam bir vefasızlık...
quote:
Orjinalden alıntı: Brooklyn
Hiçbirşey olduğu yok sakin olun Aziz başkan gereğini çoktan düşünmüştür.
tabii canım
quote:
Orjinalden alıntı: Küstah
quote:
Orjinalden alıntı: ermanpac
Konu servet muhabbetine dönsün istemiyorum ama servet 100.yıl kadrosundaydı. Edu Lugano gelince yol verdiler!
Doğruymuş kuzen, sonradan ayrılmış.
Bana öyle ünlem işaretli falan konuşma lem, yakarım bu topici. Akıllı ol ki var olasın.