Arkadaşlar hepinize merhaba, şimdi yazacaklarım hem kendimi, hem de kanalımı tanıtma amaçlı olacak. Aralık 2016'da bu işe başladım, normalde yaklaşık iki üniversite bitirdim fakat ne yaparsam yapayım, en fazla bu yaptığımla mutlu olduğumu farkettim. Daha yolun başındayım, yavaş yavaş ilerliyorum. Bu yüzden olumlu olumsuz her eleştiriye açığım. Sizden tek ricam ağır dille konuşmamanız, ya da kestirip atmamanız. Desteğinizi bekliyorum, yapmam gereken bir çok şey var onu da biliyorum, zamanla geliştirmeyi düşünüyorum. Youtube da ki değişimi, kanalların gelişimini gördükçe böyle bir şey yapma isteği oluştu bende. Umarım yaptıklarımı siz de beğenir, bana desteğinizi gösterirsiniz.
Şimdilik çoğunlukla indie oyunlar üzerinden gitmeyi düşünüyorum, malum ajansa bağlı değilim, reklam olarak en fazla yapabileceğim sosyal medyayı kullanmak, bu yüzden hayatın yorgunluğunu atabilmenizi sağlamaya çalışmak en büyük isteğim. Bu kanal dışında ana sayfada görebileceğiniz haberler, dizi filmler üzerine konuştuğumuz bir kanal daha var, orada da hikayelere geçiş yaptım. Fazlasıyla sıkıntımızın olduğu bu dünyada biraz olsun kafamız dağılsın umudundayım. Hikayenin linkini de buraya bırakayım; https://www.youtube.com/watch?v=hgi10RqF5Mc&t=12s
Zamanını ayırıp bunu okuyan herkese teşekkürler, Şimdiden iyi seyirler :)