Şimdi Ara

ne şifresi bu şimdi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    yenı kurdugum bı bilgisayara diğer ağdaki bilgisayarlar bağlanamıyor
    çalıştırdan bilgisayar adını yazıp enter dediğimde ise kullanıcı ve parola istiyor
    server kullanıyorum ama işin içinden çıkamadım hersey normal gozukuyor
    teşekkürler

• admin şifresini denedin mi peki?
  • evet denıyorum olmuyo
  • firewall lar kapalımı..
    bide birbirinize ping atabiliyomusunuz bunlara da dene istersen
  • hemen denıyorum bı san
  • ping atabılıyorum
  • bazen bu durum bilgisayarlarda olan servislerden dolayı oluyo olabilir..servisleri kaldırıp o şekilde denerseniz belki bi çözüm olabilir..bizim kursta da böyle bi olay olmuştu..öğrencilerden 2 si hocanın pc yi göremiyodu..hoca da öğrencilerin pc lerdeki servisleri kaldırıp o şekilde denedi oldu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu ne biçim bir sorun??
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Workgroup unu ayni yap bakalim nolcak. Duzelmesi lazim.
  • hangi servisler acaba biliyorsan daha açık anlatabilirmisin, aynı durum bizde de var da...
    quote:

Orjinalden alıntı: kesh_fosil

bazen bu durum bilgisayarlarda olan servislerden dolayı oluyo olabilir..servisleri kaldırıp o şekilde denerseniz belki bi çözüm olabilir..bizim kursta da böyle bi olay olmuştu..öğrencilerden 2 si hocanın pc yi göremiyodu..hoca da öğrencilerin pc lerdeki servisleri kaldırıp o şekilde denedi oldu.
  • yanlış bilgi vermiş olmıyım bende çok tecrübeli değilim bu konularda..yani hala kursa gidiyorum..
    şu servisdi sanırım
    file server
    share point services
    dhcp server......vs
    bunlardı yanlış hatırlamıyosam
    daha tecrübeli arkadaşlar varsa onlar daha iyi bilirler ama ben bu tür servislerin sorun çıkardığını biliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kesh_fosil -- 15 Kasım 2006; 16:13:48 >
  • arkadaşlar teşekkür ederim yardımlarınız için fakat sorun hala aynı
    ama şu servisleri server dan falanmı kaldıracam yoksa paylaşımda olupda dığer bılgısayarların goremedıgı bılgısayardan mı yapıcam
    hayır anlamadıgım duzgun çalışna bı makıne noluyoda bırdenbıre bole oluyo
    allam ya walla çıldıracam
  • aynı sorun bendede var
    işyerimde 4 bilgisayardan oluşan bir ağımız var (server yok)
    biri win98se, 2 si win xp home, diğeride xp pro
    xp pro olana hiçbir şekilde bağlanamıyoruz.
    eğer ilk defa bağlanmak istiyorsanız kullanıcı adı şifre istiyor yazıyorsunuz ama kabul etmiyor. daha sonrada kullanıcı hakkınız yok diyerek bilgisayar bağlanmaya izin vermiyor.

çalışma grubu aynı pingle görebiliyorlar, ip adreslerde tek tek elle verildi. yapılması gereken tüm ayarlar doğru ama olmuyor. xp pro da özel bir ayarmı var bunun ile ilgili?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.