Benim Aziz Yıldırım ı falan sevmediğim yok. Ben sadece bu adamı ilahlaştırmaya karşıyım. Fenerbahçe yi bir yerlere taşımış olabilir ama ortada bir suç varsa eğer bu böyle körü körüne red edilmemeli diyorum. Bize bir leke sürülmüştür ve tam ortasında Aziz Yıldırım bulunmaktadır. Bunu görmezden gelemeyiz. Ve böyle ucuz " para kazanma " stratejilerine karşı da tepkisiz duramam malesef. Kulüp taraftardan destek bekliyorsa önce formaları 95 liradan satmamalı. Herkesin bir formaya 95 lira verecek durumu olmayabilir. Bunu da düşünmeli. Her durumdan para koparmaya çalışan bir mali işlerimiz var helal olsun onlara ki insanları kandırıp satabiliyorlar, her durumu kendi lehlerine çevirebiliyorlar. Ve sizlere helal olsun ki Fenerbahçe yi bu duruma düşürebilen bir ekibi hala körü körüne belli başlı şeyleri görmezden gelip savunabiliyorsunuz. Ben suçludur demiyorum ama suçsuz bir insanı bu kadar süre içeride tutamayacaklarını da biliyorum ve ona göre düşünüp hareket ediyorum.
Kimsenin suçu reddettiği yok. Bu tepki daha dava bile başlamadan önüne gelenin, medyanın vs hem Fenerbahçe'yi hem de Aziz Yıldırım'ı linç girişimize tepkidir. Suçu ıspatlanırsa zaten cezası neyse çekecek ve camiada adı çok kötü anılacak. Ama ortada somut şeyler yokken bu çirkeflikler yapılıyorsa işte o zaman tişört giymek tepkinin t'si bile olmamalı
quote:
Orijinalden alıntı: papazın çayırı.KADIKÖY
Bir tür destek eylemidir Aziz Yildirim a Cok güzel du$unmu$ler Sadece BEDAVA dagitilamsi lazimdi 10 TL para degil eyvallah ama normalde ücretsiz olmaliydi... Sadece bu kismina katiliyorum
Ayrica bir turlu anlamis degilim AZiZ YILDIRIM i sevmeyen Fenerlileri.. Bu ayni ATATURKu sevmeyen Turkleride bir turlu anlamayadigim gibi
SON 12 yilda Fenerbahceyi Fenerbahce yapan Aziz Yildirim dir Avrupa ya ve dunyaya bir Dunya kulubu daha kazandirmistir .. Tamam ki$iler FB den buyuk olamaz ama konu bu isimlerse AYETULLAH SUKRU SARACOGLU LEFTER CAN BARTU RIDVAN AZIZ YILDIRIM... Soz konusu bu efsanelerse kusura bakmayin ama Fenerbahceyi FENERBAHCE yapan bu baskanlar ve fUtbolculardir... Dolayisiyla Aziz Yildirim i sevmemek gibi bir seceneginizin olmamasi lazim hele ki FENERliyseniz...
gs li bjk li ts li sevmiyor cok dogalda Siz Fenerliler neden sevmiyorsunuz ki birakin artik $u (ki$iler FB den buyuk degildir) lafini bu lafi derken Aziz yildirima kiyas soylemeyin bari
Aziz baskani sevmiyorsaniz yaptigi stadyuma neden giriyorsunuz ki..
Ayrica Aziz Baba nin sucsuz olduguna inaniyorum.. Aziz babayi bitirme operasyonudur cunku Gun be gun diger rakiplere fark acan FB yi durdurmaktir Uyan eyyyyyyy FB li
nokta...
Aziz yıldırım sevmeyen Fenerli dediklerinin % 95 i Aziz Yıldırmdan başka başkan, Şükrü Saraçoğlunun modarnize edilmiş halinde başka stat görmemiş çoluk çocuk ne rezil durumdaydı stadlar tesisler takımın hali, çamurların sellerin içinden geçip stada girerdik adam 13 yılda çağ atlattı klübe.
65000 tane kupada alsalar 100000 Stadta yapsalar 40000 Topuk Yaylası Tesisi de yapsalar 104 YILLIK tarihe sürülecek en ufak bir leke dahi bitirir o kişiyi gözümde NOKTA
Şerefine, Namusuna leke gelmeyecek arkadaş... Efsaneymiş bu adamlar, neresiyle efsane... İnsan önce kişiliğiyle efsane olsun sonra karşıma gelsin.
Aziz Yıldırıma destek oluyorsak Fenerbahçe için.
Aziz Yıldırım'ı severiz zamanında çok iş yapmıştır klübü ekonomik,tesisler vs anlamında dünya klübü haline getirmiştir orasına eyvallah saolsun varolsun... Ancak hiçbir zaman unutulmamalıdırki aslolan kişiler değil Fenerbahçe'dir. Bizim gerçek aşkımız renklerimize ve armamızadır. Bunları Aziz Yıldırım'ı kötülemek için söylemiyorum ancak ister dava sonunda aklansın ister aklanmasın Fenerbahçe'den önce hiçbir kişi gelmez,gelemez... Şu ünlü sloganımızdada söylendiği gibi; Dar ağacında olsak bile son sözümüz Aziz Yıldırım değil,Alex değil,Aykut Kocaman değil Fenerbahçe'dir.
Bu kadar konfora sahipsek, bu rahatlıkla stadda maç izleyebiliyorsak Aziz Yıldırım sayesindedir. Nankör olmayın ..
Aziz Yıldırım düşmanları basmış forumu. Nerde Efsane Başkan destekçileri sayımızı gösterelim başkanımızı o kadar kolay unutanlardan değiliz biz. Fenerbahçe'ye en çok hizmet etmiş başkanlardandır Sayın Yıldırım. Siz unutabilirsiniz, daha yargılanmadan suçlu ilan edebilirsiniz, malum basına inanabilirsiniz ama biz inanmıyoruz Başkanımızı destekliyoruz!
quote:
Orijinalden alıntı: ft1907
Bu kadar konfora sahipsek, bu rahatlıkla stadda maç izleyebiliyorsak Aziz Yıldırım sayesindedir. Nankör olmayın ..
Küme düşme , avrupada 5 yıl olmama , 104 yıllık tarihimize ŞİKECİ damgası vurulması tehlikesiyle karşı karşıyaysak buda aziz yıldırım sayesindedir.
Konforlu stad yaptıda ne oldu ? tamam eyvallah kalitemiz arttı büyüdü stad ama tribündeki birliği beraberliği , ruhu bitirdi. cebinde milyonları olup çekirdekle maç izleyenlerle doldu.
şimdi soruyorum sana konforun mu daha önemli ? ŞEREFİN mi ?
quote:
Orijinalden alıntı: Hayhuynendaynın
quote:
Küme düşme , avrupada 5 yıl olmama , 104 yıllık tarihimize ŞİKECİ damgası vurulması tehlikesiyle karşı karşıyaysak buda aziz yıldırım sayesindedir.
Konforlu stad yaptıda ne oldu ? tamam eyvallah kalitemiz arttı büyüdü stad ama tribündeki birliği beraberliği , ruhu bitirdi. cebinde milyonları olup çekirdekle maç izleyenlerle doldu.
Şike yaptığı kesin mi bakalım hemen bırakmışsın olayı hocam dur bakalım.. Ben onu bunu bilmem kesin kanıtlar olmadıkça hem Aziz Yıldırım hem de Fenerbahçemin sonuna kadar arkasındayım.. Bu yasa çıkmadan önce sence kaç takım temizdi herkes şike yapıyordu sanma ki herkes temizdi, Fenerbahçe'de asla kirlenmez kirlenenler kişilerdir. Fenerbahçe değil ! Yutmayın bunları bu şike operasyonu falan değil ..
Yargı süreci bitmiş olsa ve suçlansa Aziz Yıldırım bu tepkileri anlarım.ama bu adam ordan alnının akıyla çıkarsa burada arkasından söylemediğini bırakmayanlar işte o zaman Fenerbahçeliyim nasıl diyecekler çok merak ediyorum.Kulübünün başkanına suçsuz yere çamurlar atanlar laf söyleyenler durumuna düşerlerse o zaman o stada girmeye vicdanları el verirmi ki..
beyler dava karara bağlandıda bizim mi haberimiz yok ?
quote:
quote:
quote:
Şike yaptığı kesin mi bakalım hemen bırakmışsın olayı hocam dur bakalım.. Ben onu bunu bilmem kesin kanıtlar olmadıkça hem Aziz Yıldırım hem de Fenerbahçemin sonuna kadar arkasındayım.. Bu yasa çıkmadan önce sence kaç takım temizdi herkes şike yapıyordu sanma ki herkes temizdi, Fenerbahçe'de asla kirlenmez kirlenenler kişilerdir. Fenerbahçe değil ! Yutmayın bunları bu şike operasyonu falan değil ..
Dostum ben derdimi anlatamıyorum. Tabiki suçsuz şuan bende sonuna kadar aklanmasını isterim. Ama olay sadece bu değil bunun sadece şike operasyonu olmadığınıda biliyorum elbette sadece biz yapmadık (yaptıysak) ne pislikler var ama kirlenen kişiler değil malesef fenerbahçe olacaktır. sen sanıyomusnu ki sadece aziz ve şekip ceza çekecek ? milyonlarca taraftar çekecek bunun acısını ve cezanısı aklansak bile şikeci damgası yedik birkere.
@PrinceOfRebeL
ben çamur atmıyorum başkana bak yukardakileri okumamışsın.
Yargılama süreci bitsin herşey netleşsin öyle değerlendirelim... Ben suçlu veya suçsuz sonucu çıkana kadar AZİZ YILDIRIMI DESTEKLİYORUM. Ama tişört alma satma yapma gibi konulara sıcak bakmıyorum. Yani bunun da ticareti olmasın. Stadta tabiki alkışlarız başkanı destekleriz.
AMA SUÇ KESİNLEŞİRSE O ZAMAN ASARIM AZİZ YILDIRIMI.
İsteyen tişörtünü alır gider, isteyen almaz. Herkes özgürdür. Sonuçta Fenerbahçe için buradayız.
quote:
quote:
quote:
quote:
Dostum ben derdimi anlatamıyorum. Tabiki suçsuz şuan bende sonuna kadar aklanmasını isterim. Ama olay sadece bu değil bunun sadece şike operasyonu olmadığınıda biliyorum elbette sadece biz yapmadık (yaptıysak) ne pislikler var ama kirlenen kişiler değil malesef fenerbahçe olacaktır. sen sanıyomusnu ki sadece aziz ve şekip ceza çekecek ? milyonlarca taraftar çekecek bunun acısını ve cezanısı aklansak bile şikeci damgası yedik birkere.
@PrinceOfRebeL
ben çamur atmıyorum başkana bak yukardakileri okumamışsın.
Aziz Yıldırım aklanırsa , başkana bugün burada çamur atan durumunda olacaksın.Söylemek istediğim bu.Çamur atıyosun demiyorum.. Ayrıca suçsuzluğuna inanan bu kadar insan Fenerbahçe başkanı söz konusuysa her türlü arkasında durması kadar doğal birşey de yok
Bir zamanlar Aziz Yıldırım Fenerbahçeliydi... Şimdi ise Fenerliler Aziz Başkancı olmuşlar. Size kimse suçu kesinleşinceye kadar bu adama destek vermeyin demiyor. ama sizin yaptığınız resmen tapmak kişiyi yüceltmek
Ne vefasızlığı düpedüz nakörlük bu!!! Sana kimse zorla al demiyor o tişörtleri. Kafana silah mı dayadılar. Almazsın olur biter. Ha bende almıyorum. Ama AZİZ Başkanın sonuna kadar arkasındayım. 13 yılda yaptıklarına şöyle bir gözgeçir sonra karar ver.
İnanmıyorum burda yazan FB lilerin tamamının gerçek FB li olduğuna. Yazıklar Olsun!!!
Bu konu gereksiz ve saçma açılmış.Konuyu açan arkadaşa soruyorum bu formayı öncelikle aldımı?? Aldıysa tişörttün kalitesi ne kadar iyi yada kötü? Bu tişörttü ücretsiz olarak dagıtılmasını istemiş.Güzel fikir ama soruyorum bu güne kadar kaç tişört dagıttın ve maliyetini biliyormusun??? sende fenerbahçe yandaşı değil karşıtısın.Bir başka sorum şu ne kadar fenerbahçelisinki bu yazıları yazıyorsun.Fenerbahçeye nekadar hizmettte bulundun maddi manevi???
quote:
Orijinalden alıntı: bigdede
Bu konu gereksiz ve saçma açılmış.Konuyu açan arkadaşa soruyorum bu formayı öncelikle aldımı?? Aldıysa tişörttün kalitesi ne kadar iyi yada kötü? Bu tişörttü ücretsiz olarak dagıtılmasını istemiş.Güzel fikir ama soruyorum bu güne kadar kaç tişört dagıttın ve maliyetini biliyormusun??? sende fenerbahçe yandaşı değil karşıtısın.Bir başka sorum şu ne kadar fenerbahçelisinki bu yazıları yazıyorsun.Fenerbahçeye nekadar hizmettte bulundun maddi manevi???
1.si Çok saçma bi yorum yapmışsın anlamadan etmeden ama yinede cevap vereyim
2.si Gittim 95 TL karşılığında çubuklumu aldım
3.sü Tişörtün kalitesi iyi kötü ondan bahsetmiyorum ben olayı baştan anlamamışsın
4.sü Madem başkana destek için tişört basılıyor bunun ücretsiz dağıtılması gerekirdi. maliyetini biliyorum kendimde bu işin içindeyim ve özel baskı yapıyorum. Benim ücretsiz dağıtılmasını istememin sebebi şu ; koskoca fenerbahçemizin paraya , geliremi ihtiyacı var ? madem destek vericeksin sadece maskeleri dağıt yada tişörtleri sen karşıla maça gelenlere dağıt. Bunu yapmak çok mu zor ? bastırsa bedavaya dağıtsa batıcakmıyız ? demek istediğim şu aziz yıldırım bahane fırsata dönüştürdü fenerium yetkilileri. zaten gereksizdi pankart açarsın tezahüratını yaparsın ama azizi bu kadar yüceltmenin manası yok. Bugun o tişörtü alanlar yarın suç kesinleşirse küme düşersek yüzleri kızarmayacak mı ? utanmayacak mı ? aziz yıldırım kim allah aşkına ? kişiler geçicidir aziz gider ali koç gelir kalıcı olan bizleriz. senin gibi düşünenler azizin arkasından giderse fenerbahçe diye bişey kalmaz azizin feneri kalır.
5.si NE kadar mı hizmette bulundum al ;
2003'ten beri her sene saracoğlundaki en az 15 maçına gidiyorum. deplasmanlarada bi o kadar gidiyorum. son 2 sezon kombine aldım hersene çubuklu formasını alıyorum beğendiğim ikinci forma olursa onuda alıyorum sene içinde çeşitli tişört , atkı vb.. elimden geldiğince almaya çalışıyorum.
bunlar yeterli olur sanırım klubüme hizmet ettiklerim olaarak ?
6.sı Ne kadar Fenerbahçelisinki demişsin , bunu sorgulamak senin haddine düşmez beni bilen bilir ben burda fenerbahçe aleyhine bir gram birşey yazmadım yazamamda ama kişilere hertürlü şeyi yazabilirim azize yazdığım gibi. çünkü kalıcı olan kişiler değil , ÇUBUKLUDUR !
mesaj sayısı sıfır olan birinin yazdığı anlamsız laflar işte...
işin kötüsü yazdıklarına da yandaş bulmuş hemen...
aziz yıldırım ın resmi metrisde olduğu için tişörte basılmadı, haksız olarak metriste olduğu için basıldı, istersen alırsın istemezsen almazsın, bu tepkin bile anlamsız,
sen git ali şen, şadan kalkavan, selim soydan ve saadettin saranla digitürkten maç izle