Şimdi Ara

Ne yapacağım Bilemedim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar çok sevdiğim bir kız 3 ay önce beni terk etti hala unutamadım geceleri gunduzleri aklımdan çıkmıyor unutamıyorum onu bana seni sevmiyorum yokluğuma alışmaya bak dedi intaar etmeyi bile düşündüm çünkü kafayı sıyıracam sizden yardım bekliyorum ne yapmalıyım kapısındamı yatayım

• bişeyle ilgilen sırf onu düşünme cıkar aklından müzik spor edebiyat fln ne bilim gitar çalmayı öğren araba sürmeyi öğren kitap oku film izle unutmak o kadar zor sanma tek kız o değil sınıftaki kızlarla aranı iyi tut sürekli muhabbet içinde ol sap gibi oturup onu düşünme
  • terk ettiyse sevmiyo demektir, çıkarmalısın aklından onu. kendini şartlandırma unutamam, onsuz yapamam diye. olay kafada biter, unutmayı gerçekten istersen unutursun. ya da unutmak istemiyorum diyosan, bu şartlandırma işini lehine çevirerek olayı çöz, belli ki bu işi iyi beceriyosun:) sürekli onun platonik aşkın olduğunu düşün, o asla bilmeyecek onu sevdiğimi gibi cümleler kurup dur kafanda.. bi süre sonra bu platonik sevme olayı o kadar sıkacak ki seni, başka kız mı yok deyip, çevrendeki kızlara gözün kaymaya başlayacak ve içindeki aşk eski bir anıya dönüşecek, sonra ver elini yeni sevda:p

kız mantığımla yardımcı olmaya çalıştım, işe yaramama ihtimali yüksek olsa da bi dene

bu arada hiç aşk acısı da çekmedim, bu işe yaramama ihtimalini daha da artırır, ama dediğim gibi sen bi dene

• Güzel kızların olduğu mekanlarda takıl.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    sizce ben ne zaman evleneceğim?
    2 yıl önce açıldı
    Ne yapsam olmuyor...
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.