Bildirim
Ne yapacağım Bilemedim
Samsung Galaxy S25: Yapay Zeka Parmaklarınızın Ucunda
https://www.amazon.com.tr/stores/page/92F263DE-74F5-45CA-B8EE-2FA578898A76?ref_=s25dh
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
bişeyle ilgilen sırf onu düşünme cıkar aklından müzik spor edebiyat fln ne bilim gitar çalmayı öğren araba sürmeyi öğren kitap oku film izle unutmak o kadar zor sanma tek kız o değil sınıftaki kızlarla aranı iyi tut sürekli muhabbet içinde ol sap gibi oturup onu düşünme -
terk ettiyse sevmiyo demektir, çıkarmalısın aklından onu. kendini şartlandırma unutamam, onsuz yapamam diye. olay kafada biter, unutmayı gerçekten istersen unutursun. ya da unutmak istemiyorum diyosan, bu şartlandırma işini lehine çevirerek olayı çöz, belli ki bu işi iyi beceriyosun:) sürekli onun platonik aşkın olduğunu düşün, o asla bilmeyecek onu sevdiğimi gibi cümleler kurup dur kafanda.. bi süre sonra bu platonik sevme olayı o kadar sıkacak ki seni, başka kız mı yok deyip, çevrendeki kızlara gözün kaymaya başlayacak ve içindeki aşk eski bir anıya dönüşecek, sonra ver elini yeni sevda:p
kız mantığımla yardımcı olmaya çalıştım, işe yaramama ihtimali yüksek olsa da bi dene
bu arada hiç aşk acısı da çekmedim, bu işe yaramama ihtimalini daha da artırır, ama dediğim gibi sen bi dene
-
Güzel kızların olduğu mekanlarda takıl.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X