Arkadaşalar bu ana kadar bilgisayar almayı planlıyodum ama bi problem çıktı alamıyacam.. 3 senedir oyun yüzü görmedim sbs yüzünden artık kafa dağıtmak istiyorum.. bende psp almaya karar verdim ki 'npg' çıkacağı için artık 3000ler filan tutulmaz deniyor.. arkadaşın tekide şimdi alınmaz alacaksanda npg çıkınca al fiyatı düşer demiş sizce ne yapayım....
- pc için ısrar mı edeyim? -psp mi alayım? -yoksa npg çıktıktan sonramı psp alayım?..
Yada koca adam oldun napacan oyunu mu diyosunuz :D
Psp alma bosuna. Pc al yada Ps Vita yi bekle. Zaten Ps Vita 600 kagittan satilacakmis Türkiye de. Bu arada cihazin resmi adi Ps Vita. "Ngp" degil.
biraz araştırdım Vita yı gerçektetn güzel aletmiş .. o zmn şimdi pc için ıdrar edelim almazlarsada vita alırız.. ortalama fiyatı ne olur? 250$ yazıo netde oda 400 tl gibi bi rakam yapıyor o fiyata olmaz heralde..
türkiyede en az 800 tl
1000 tl den aşağı olmaz vita.psp alırsan 3 yıl yıl oynarsın.iyi bir pc alırsan 5 sene.
o zaman ya pc yada psp alayım ucuzlayıncada vita almak en mantıklısı..
bence ps3 al. hem oyunu bol grafikleride iyi. vita ilk çıktığında piyasada oyun çok az olacak. ilk seri vita muhtemelen fat tabir edilen kalın kasa olacak. yani psp nin ilk çıktığı zamanlarda ki gibi. yani bugün vita çıksa bile en az 2 yılı var. şöyle yaygınlaşıp güzel oyunların çıkması için. psp de ki oyun bolluğu psp nin 5 yıldır piyasada olmasına bağlıyorum. aynı şey vita içinde geçerli olacak.
psp cok BOŞ bir alet hic bulasma ,ps3 yada xbox360 al 600 tl ye ps3 ve 500 e xbox bulunabiliyor rahat eger saglam tv n yoksa hepsini salla 1500 tl ye her sey dahil ana avrat oyun oynatan pc topla
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme