Arkadaşlar selamlar, İşe başlayalı 6 ay oldu ancak yavaş yavaş sinirlerimin bozulmaya başladığını hissetim. İşim var ama bana hiç zaman kalmıyor. Akşam 18:00'dan sonra benim için hayat bitmiş oluyor mesai bitince kendimi yorgun hissediyorum. Bir yandan aile evinden çıkmayı düşünüyorum ne yapsam ne etsem bilemedim. İşi bıraksam kirayı nasıl ödeyeceğim, hedefim olan mühendisliği kazanma isteğini bıraksam geleceğimi nasıl kurtaracağım? Arafta kaldım ben bu işin sonu ya cehennem yada cennet gibi olacak. İş artık o kadar beni strese sokmaya başladı ki, 2 telefondan alarm kuruyorum ayrı ayrı 05:00'e duymuyorum. Gece ailem beni sahura kaldırmaya çalışıyor sayıklamaya başladığımı söylüyorlar. Cidden ruhen ve bedenen tükenmek üzereyim evet maaş vs var para var ama zaman yok, maaşımı biraz daha iyi hale getirmek istiyorum ama hayatımda yapmak istediğim şeylere vakit kalmıyor. Benim tek dileğim bir gün olurda parayı bulursam sadece sessiz sakin bir orman evine yerleşip o çam ağaçlarının altında matematik, fizik, kimya vs ile uğraşmak olsun, bilgisayar bilimleri, siber güvenlik ile uğraşmak olsun. Yalnız başıma bunları yapayım diyorum. Fakat şu an bu isteklerime çok uzağım kafayı yemek üzereyim, kız arkadaş bulmayada gerek yok sadece huzur istiyorum. Ailemden uzaklaşmak istiyorum ama kiralar, ev fiyatları almış başını gidiyor be arkadaş. Ben nasıl aile evinden gideceğim kendi hayatımı yaşayacağım diye düşünüyorum. |
Bildirim