Şimdi Ara

Ne yaparsam yapıyım ama yinede yavaş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayar donanımın iyi,her şey güncel,kaç farklı virüs programından kaç kere virüs tarattım ama bir şey yok,internet hızım iyi, ne System Care'ler ne Game Boosterlar denedim ama fayda yok,ne yaparsam yapıyım videolar donuyor oyunları oynayamıyorum lütfen yardım edin yoksa yeni bilgisayar almak zorunda kalıcam.

Sistem Özellikleri:
    Win7 Professional 32 bit
    İşlemci:Intel(R) Pentium (R) D CPU 3.40GHz 3.41 GHz
    ATI Radeon hd 3600 series
    DirectX 11

• Sistem özellikleri çok iyi değil. Biraz yavaş olması normal. Ama aşırı yavaşlık var ise bir problem vardır.

HDTune ile badsector testi yapar mısın hocam?
  • Öncelikle biliyorum okadar iyi değil ama benzer veya daha kötü pclerde bu kadar yavaşlık olmuyor videoları dona dona izliyorum ve buyur resimde taramayı yaptım
  • Ekran kartınını değiştir
  • Açıkçası ben windows'un puanlarına güveniyorum ve kötü bir puanda vermemiş ekran kartıma daha düşük puanlı bir laptopum var canavar gibi
  • sanallan43 kullanıcısına yanıt
    Ekran kartını değiştir, işlemciyi değiştir, anakartı değiştir... Ne kaldı? Kasayı da değiştirelim bari... Yorum yaparken azıcık mantıklı bir şeyler söyleyin. Nedenini açıklayın. Böyle değiştir demekle olmaz...
  • blackslayer kullanıcısına yanıt
    Hocam en son ne zaman format atıldı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    E-Kayıt yaptım ama bu ne?
    5 ay önce açıldı
    Ne yapsam olmuyor...
    3 yıl önce açıldı
    Ne Yapacağım Bilemiyorum
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hahahahahaha iyi güldüm :D istediğiniz testi yapıyım programı indiriyim tek istediğim bu pc de animelerimi kasmadan izlemek ve league of legends kasmadan oynamak he şunuda söylyim video izlerken veya oyun oynarken hep kasmıyor bazen rahatlıyor pc hiçbir sorun olmadan devam ediyor ama genelde çok kasıyor
  • 5 ay önce felan aslında format atılmadan önce iyi çalışıyordu bir sıkıntı yoktu ama format atınca bozuldu tekrar atsam mı diye düşünüyorum
  • Peki ya Ramlerin ?
  • 2Gb RAM var
  • Ekran kartın directx 11 kaldırmaz 5.2 puanda iyi değil kötüdür
  • 5.2 iyi değil kötü demişssin ama yine söylediğim gibi laptopumun puanı daha düşük ama canavar gidi yani bence sorun donanımsal değil yazılımsal ve format atmadan öncede aynı donanımlar vardı ve hiçbir sorun yoktu ama şimdi sorun var .
    eğer sorun 11i kaldırmamasıysa 9u indirip 11i silebilirim
  • DX9 bildiğim kadarıyla o ekran kartı, niye DX11 yüklendin ki hocam sen?

Şu windows puanlamasına bakmayın... Bir kere bile merak edip bakmadım, gereği yok. Bence hocam şu an senin yapman gereken güzelce temiz bir format atmak ve doğru driverları yükleyip denemek. Yine problem çıkrırsa başka bir şeyde ararız sorunu. Önce bir formt at hocam...
  • DX9 yuklerim sonra olmassa format atirrim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki ben şimdi dirext9 mu yükliyim 10 mu nasıl anlıcam ekran kartımla uyumluluğunu
    DX10.1 imiş kart
    egerki pc virüs varsa ve sorun ondan kaynaklanıyorsa bu programı indir ve tarama yap pc uçar

http://www.gezginler.net/indir/i/7011/ COMPOFİX AVİRANIN ESET YAPAMADIGINI YAPAR DENE GÖR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karl_marx -- 20 Ağustos 2013; 19:22:39 >
  • Programla tarattim ama hiic bir sonuca ulasamadim ve direxte ayni sekilde olmadi format attircam buraya fikirleri ve yorumlariyla emek harcayan herkese tesekkurler formattan sonra yazarim artik :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.