Şimdi Ara

Ne Yapıyor Bu Liseli ? / Güncel : 29 Haziran 2011 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
1.413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: metoking

Fire spin

Doğru cevap.
  • asla muhalefet olmak için söylemiyorum bunu , ama flamethrower la fire spin aynı saldırı görüntüsüne sahiptirler ....
  • quote:

Orijinalden alıntı: WestCraft

asla muhalefet olmak için söylemiyorum bunu , ama flamethrower la fire spin aynı saldırı görüntüsüne sahiptirler ....

Animeden aldığımı söylemiştim.Ash Fire Spin diyordu bu sebeple cevap Fire Spin.Biraz şans işi ancak kusura bakmayın.

Ayrıca yarın 3 puanlı,parça parça cevaplandırılabilecek bir soru hazırlıyorum.
  • Ya reyiz böylede adaletsiz oluyor bir saat ver biz o saatte burada olalım o zaman sor. Yoksa konuyu önce gören kapıyor puanı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Burn

Ya reyiz böylede adaletsiz oluyor bir saat ver biz o saatte burada olalım o zaman sor. Yoksa konuyu önce gören kapıyor puanı.

Saat vermeye çalışıyorum ancak aksilik çıkıyor boşuna bekliyorsunuz.Yarın saat 15.00'da gelecek bir aksilik çıkmazsa resim.
  • Kardeşim flamethrower ile fire spin benzemiyor.Fire spin de ateşin çevresinde halkalar var,ateş dönüyor gibi.Flamethrowerde ise ateş direk fırlatılıyor.
     Ne Yapıyor Bu Liseli ? / Güncel : 29 Haziran 2011

Bak bariz fark var arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metoking -- 26 Haziran 2011; 21:56:47 >
  • Bekliyorum
  • Güncel.
  • Tackle yapıyor
    Bezbol( Baseball)
    Ve Electrobuzz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Burn

Tackle yapıyor
    Bezbol( Baseball)
    Ve Electrobuzz

3 Puan kazandınız.
  • Tebrikler
  • Bu arada 5 Puana ulaşan ilk katılımcı kendi sorusunu soracak.

12 saat içerisinde doğru cevap gelmezse katılımcı +2 Puan daha kazanacak.12 saat içerisinde doğru cevap gelirse bilen üye +1 Puan kazanacak.
  • Güzel düşünmüşsün reyiz. Konu tutar bence.
  • güzel konuda hiç yetişemiyorum yaw
  • Seismic Toss yapıyor.
  • hitmonchan ni yenmistir.
  • öxür dilerim isşm benzerliğinden yanlis yazmisim Hitmonlee yenmistir ash ve machop finale cikmamistir.
  • Atmak istiyorum pokemonu bilmiyorum Machoke diye.
  • @Black Burn +1 , @DARTS +1 puan kazandı.
  • Pro Bjk çok iyi düşünmüşsün tebrikler .
    bu fikri geliştirebilirsin mesala bir blog açıp resim koyarsın altına üye üye olmayan farketmez yorum yazarlar sağ tarafta top liste olur bilenin puanını oraya eklersin.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.