5. yanlış yorumdan sonra bölümü hatırlatacak bir kaç şey söyleyeceğim.
nightshade + kardeşlerini çok mu çok sallıyoruz :D
Night Shade yazmanıza gerek yok.Saldırı puanı verildi.
Bölüm ile alakalı ipucu : Portakal Ligi Bölümü.Korudukları şeyi bir müze sergiliyordu.Yeni bulunmuştu.Daha sonra denizin dibindeki gemiyi bu Gastly ve Haunter yukarı çıkarmıştı.
Not : Bundan sonra herkesin 1 tahmin hakkı var.2 tahmin yapanlar doğruyu bilmiş olsa bile cevapları sayılmayacaktır.
Portakal Ligi Kupası idi sanırım.
quote:
Orijinalden alıntı: CrasHh
Portakal Ligi Kupası idi sanırım.
Rocket takımından koruyolardı hatta
quote:
Orijinalden alıntı: PR0_BJK
Night Shade yazmanıza gerek yok.Saldırı puanı verildi.
Bölüm ile alakalı ipucu : Portakal Ligi Bölümü.Korudukları şeyi bir müze sergiliyordu.Yeni bulunmuştu.Daha sonra denizin dibindeki gemiyi bu Gastly ve Haunter yukarı çıkarmıştı.
Not : Bundan sonra herkesin 1 tahmin hakkı var.2 tahmin yapanlar doğruyu bilmiş olsa bile cevapları sayılmayacaktır.
aslında bilerek olmadı senin yorumunu görmedim
@CrasHh toplamda +2 puan kazandınız.
Tebrikler. Bu arada herkesin 1 tahmin hakkı olsa daha iyi olur bence. Yani söyleyen bir daha söyleyemesin. Böylece önce söyleyenler avantajsız olacak ama önce söyledikleri için bilirlerse onlar kazanacak.
quote:
Orijinalden alıntı: Black Burn
Tebrikler. Bu arada herkesin 1 tahmin hakkı olsa daha iyi olur bence. Yani söyleyen bir daha söyleyemesin. Böylece önce söyleyenler avantajsız olacak ama önce söyledikleri için bilirlerse onlar kazanacak.
Tamamdır.
Ne oldu devamı yokmu?
quote:
Orijinalden alıntı: TheqeMerT
Ne oldu devamı yokmu?
Var ancak bir sürpriz olduğundan daha sonra devam edecek.
quote:
quote:
Ne oldu devamı yokmu?
Süpriz derken ??
quote:
Orijinalden alıntı: berat9999
quote:
quote:
Ne oldu devamı yokmu?
Süpriz derken ??
Söyleyecek olsam sürpriz der miydim ?
Oğul senin tam bir dahi olduğuna karar verdim.Tam o resmi direk kaynağından almışsındır ve bilen arkadaşlar kaynağı bulup hamleyi yazıyordur diye düşünüp kontrol etmek istemiştim ki senin resmi tinypic'e kaydettiğini gördüm.Akıllıca bir detay.Tebrik ettim
quote:
Orijinalden alıntı: kinataki
Oğul senin tam bir dahi olduğuna karar verdim.Tam o resmi direk kaynağından almışsındır ve bilen arkadaşlar kaynağı bulup hamleyi yazıyordur diye düşünüp kontrol etmek istemiştim ki senin resmi tinypic'e kaydettiğini gördüm.Akıllıca bir detay.Tebrik ettim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme