Şimdi Ara

NE YAPMALIYIM ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle belirteyim access point , router nedir hiç bilmiyorum bu tarz ürünleri.
    Arkadaşlar yeni taşındığım dairenin alt çapraz dairesinden internet paylaşımı yapacağız , abone olan daire wireless modem kullanıyor benim sağlam bir internet bağlantısı için ne kullanmam lazım ve 60 - 70 tl aralığında ürün tavsiyeleriniz nelerdir.Kablosuz çözümleri tercih ediyorum.
    Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HAKANGORMEK -- 5 Mart 2013; 14:09:19 >

• Lütfen yardım .
  • bilmiyorsan birazcık uğraşacaksın.

öncelikle tavsiye laptop ile alacağın sinyali evinde gözlemlemen. en iyi nerede ve ne kadar çekiyor. eğer idare eder bir bağlantı kurabiliyorsan bu noktaya access point (AP) koyacaksın. bu alet komşudan gelen sinyali alıp tekrar yayınlayacaktır. böylece sende evinde rahatlıkla internete girebilirsin. airties, cisco, tplink in modelleri var. AP fiyatları da 100 tl civarındadır.
    çoğunun içinde detaylı ve gayet açık kılavuzları mevcut. sorun yaşarsan yine yardımcı buradan yardımcı olunur...
  • Teşekkür ederim bende şu an araştırıyordum ne yaparım diye , şöyle bir ürüne rastladım işimi görür mü acaba ve bu cihazı nasıl kullanırım yani bu cihaz ve komşum da ki wireless modem haricinde herhangi bir donanıma gerek duyarmıyım Saygılar.
    TP-Link TL-WN8200ND 300Mbps Yüksek Güçlü Kablosuz USB Adaptör

http://www.hizlial.com/u30.026.9250.0141/tp-link-tl-wn8200nd-300mbps-yuksek-guclu-kablosuz-usb-adaptor?OM.zn=ProductView%20Container&OM.zpc=30.026.9250.0141

• Arkadaşlar sonunda bu ürünü aldım ve bu cihaz fiyatını kuruşuna kadar hak ediyor.Alt yan komşumuzdan aldığı sinyal mükemmmel ayrıca sörf hızım gerçekten çok iyi filmleri donmadan seyredebiliyorum.Yardımlarınız için teşekkür ederim.

TP-Link TL-WN8200ND 300Mbps Yüksek Güçlü Kablosuz USB Adaptör
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ne yapmalıyım,kafam karışık..
    10 yıl önce açıldı
    Ne yapsam olmuyor...
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.