Merhabalar Vatan Bilgisayardan outlet telefon satın aldım. Mağazadan ödemesini gerçekleştirdim yaklaşık 9 gün bekledikten sonra dün akşam mağazaya gelerek ürünü teslim aldım. Mağazadayken ürünün incelediğimde herhangi bir sorunla karşılaşmamıştım. Yani cihaz kozmetik olarak sorunsuzdu. Herhangi bir deformesi yoktu kasa ve ekranında telefonun. Eve geldiğimde youtubeda bir video izlemek istediğimde ekranda bir küçük nokta ile karşılaştım. İlk başta kir veya tozdur diye düşündüm. Ama değilmiş. Telefonum Tecno Phantom V Fold. Katlanabilir bir cihaz. Şuanda Türkiyede sıfır olarak satılmıyor desem yeridir. Garantisi 2025'in Şubatına kadar var. Yani 6 ay sürem var. Benim aldığım fiyat 24 bin tl. Ama cihaz genelde 40 bin tl civarına satılıyordu. İkinci elleri 30 bin tlden başlıyor. Outlet olarak alırken açıklama kısmında ön ekran değişimi yapılmıştır olarak yazıyordu. Şimdi sizce ben ne yapayım ? Ufak bir noktayı önemsemeyim mi ? Yoksa ileride o noktalar çoğalırsa sıkıntı yaşar mıyım ? Garantiye versem belki kötü bir servise düşerse cihazımı daha da kötü hale getirebilir. Ek ücret talep edebilirler veya hiç işlem yapmayıp yapmış gibi gösterebilirler. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zatı Muhterem -- 26 Ağustos 2024; 13:24:30 > |
Bildirim