Şimdi Ara

Ne yapmalıyım yardım edin~hpdv6390ea

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba bende eskiden hp pavilion dv4289ea modeli wardı. Baya uzun süren bir servis gel gitinden sonra en sonunda bana yeni bir laptop wermeye karar werdiler. Bu gün gittim servise ve laptopımı aldım. Aldıım model pavilion dv6390ea . Şimdi size bir soum olacak ben eski laptopı 1799 dolara almıştım ama özellik olarak daha kötüydü. Daha kutuyu açmadım sizce kalsınmı yoksa para isteme gibi bir hakkım warmı. Ne yapmalıyım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi illiustr -- 15 Nisan 2007; 18:52:08 >

• para iade veya yeni ürün alma gibi bir hakkın var keşke ürün değişimi yerine zamanında benim yaptıgım gibi para iadeni alsaydın ve laptop seçimi özgürlügünü sonuna kadar kullanısaydın (marka-model seçimi) ben şahsen böyle yaptım bende dv4000 vardı onlar bana dv6000 yollayacaklardı fakat 2.500 ytl ile alınabilinecek birçok model oldugundan tekrar hp almayı tercih etmedim bir daha hp seçmedigim içinde gayet mutluyum bu arada daha üstün bir model vermeleri faturada onlara ödedigin fiyatın günümüzde karşılıgı olan pavilion modelinin olmasıdır yani onların sana sagladıgı bir ayrıcalık degil tamamen paranın karşılıgı yani senin hakkındır
  • ben daha kutusunu açmadım adamlara geri götürüp paramı alma şansım olabilirmi ayrıca ben eski laptopımı 1799 dolar artı kdv ye almştım bana werdiklerinin liste fiyatı 1599 dolar artı kdv
  • bişey kaybetmezsin şansını dene derim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.