< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi werneke -- 22 Haziran 2024; 17:29:57 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi werneke -- 22 Haziran 2024; 17:29:57 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi werneke -- 22 Haziran 2024; 18:46:10 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
bugün direksiyon tam 0 noktasındayken sola çekme şikayetiyle gittim bir rotçuya, hunter cihaz vardı son model olandan. ayar yaptı tamam oldu dedi aldım aracı şikayet aynen devam ediyor. usta dedim hala devam ediyor bu problem. aracın altına geçip sağ ve sol tekerin oradan bir iki ayarla oynadı tekrar test et dedi. bu sefer sağa çekmeye başladı. sonra yine aynı şekilde ayar yaptırdım bu sefer düz oldu gibi, çok az bi sapma var. tam olarak hangi işlemi yaptığını sordum, rot ayarıyla mı oynadı vs. diye. rot ayarıyla oynamadım direksiyon ayarıyla oynadım dedi ama her iki taraftan yaptı bu ayarı. artık her ne yaptıysa. sonuç olarak hunter makinede milimlik ayar sonrası sıkıntısız bir süreç bekliyordum ancak yine el ayarına kaldık. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZevkiSefa -- 23 Haziran 2024; 11:17:51 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |