Şimdi Ara

Ne yapsak çözülmeyen sağa sola çekme sorunu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
2
Favori
16.973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Araç 170 bin km bence de olağan olabilir , Zaten ben de ustaların tamamı kötü demiyorum
    Şunu demek istiyorum ama ustalarda anlamak istemiyor
    Sen düzgün yapsan da olmuyor , düzgün yaptığını düşünüyorsun ama sorun var
    Bir yerde hata yapıyorsunuz veya farklı bir şey var tespit edemiyorsunuz , illa siz hatalısınız demiyorum ama yok ne demek istediğimi anlayan çıkmadı
    Bence o da ustalık
    Bir dakika bu adam bir şey anlatmaya çalışıyor demek atlanan nokta var demiyorlar
    Dolayısıyla sorun çözülmüyor

Belki sisteme tanıttıkları araba yanlış ? Benim araba 1.5 liftback , belki gidip sw tanıtıyorlar
    Belki iki aracın lastik açıları farklı atıyorum yani bildiğimden değil
    Almanya da ruhsat alıp yaptıklarından ötürü öyle düşündüm
    Bir de araştırdığımda direksiyon açı sensör kalibrasyonu diye bir işlem var , zaten o konuda da rot balansçılaron hepsi bir şey söylüyor kimi gerek yok diyor

Tam vesaire vesaire durumu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi werneke -- 22 Haziran 2024; 17:29:57 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• toyota16 T kullanıcısına yanıt
    Ben Opel de ( GM ) basınç sensörü hepsi jant da , yerini karıştırırsan ekrandan yanlış okurum , her jantı çıktığı yere takmalıyız dediğimde inanmayan trip atan var. Bunlar 50 yaş üstü ustalar
    En son birine kızdım senin dediğin gibiyse ben sana 100 bin havale yapıcam benim dediğim gibiyse sen bana 10 bin ateşlersin ustam dedim yemedi tabi
    Biri dedi sadece evet Opel öyle diye
    Şimdi her değişmede elemanlara 50 lira veriyorum işaret koyduruyorum , yoksa parasız işimizi yaptıramıyoruz

• Araç ne ?

Satıp VAG almak en kesin sonuç olacaktır

• CaptainSkyWalker kullanıcısına yanıt
    Araç insignia grand sport
    Fazla yol yapıyorum uzun yol vs
    2 hafta da 7 bin km gibi yurt dışı
    Passat gelmez , yoruyor
    Yine de şehir içi dur kalk kasis falan için önerebilirsin D sınıfına
    Uzun yolda GM alt yapılı Opel’in getir götürünü yapar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi werneke -- 22 Haziran 2024; 18:46:10 >
  • werneke W kullanıcısına yanıt
    Yıllardır forumdayım yıllardır İnsignia’ya biniyorsun abi :)

Değiştirebildiğin şeyleri değiştirmek gerek bu hayatta

Superb al paraya kıy Prestige ?

• CaptainSkyWalker kullanıcısına yanıt
    Bu 2. Insignia 7. Yıl
    Ondan önce de 3 yıl astra J vardı
    Merak etme , 10 ay sonra mecburen gidecek
    Toplam 10 yıl Opel
    Sonrasına bakıcaz ama uzun yolda vw ve superb insignia yerini tutmuyor
    Son çıkan yeni kasaları bilmiyorum

• bugün direksiyon tam 0 noktasındayken sola çekme şikayetiyle gittim bir rotçuya, hunter cihaz vardı son model olandan. ayar yaptı tamam oldu dedi aldım aracı şikayet aynen devam ediyor. usta dedim hala devam ediyor bu problem. aracın altına geçip sağ ve sol tekerin oradan bir iki ayarla oynadı tekrar test et dedi. bu sefer sağa çekmeye başladı. sonra yine aynı şekilde ayar yaptırdım bu sefer düz oldu gibi, çok az bi sapma var.

tam olarak hangi işlemi yaptığını sordum, rot ayarıyla mı oynadı vs. diye. rot ayarıyla oynamadım direksiyon ayarıyla oynadım dedi ama her iki taraftan yaptı bu ayarı. artık her ne yaptıysa. sonuç olarak hunter makinede milimlik ayar sonrası sıkıntısız bir süreç bekliyordum ancak yine el ayarına kaldık.

• facepunchS F kullanıcısına yanıt
    Aslında sürüş ile alakalı kritik
    Ama yazılanlara ve başımdan geçenlere bakınca
    Kimsenin üzerine konuşmadığı , ustaların bilgi vermediği veya bilmediği sorsan hepsi 10 bin de bir rot ayarı yapsan iyi diyen ama aracın teknik bilgilerini cihaza girmek çok önemli değilmi dediğinde %70 i önemli değil diyen , yine yetkili servis bilgisayarı ile direksiyon açı sensör kalibrasyonu diye bir işlem var olduğu ama rot balanscıların yapıp yapmadığı meçhul olan …

Bir sürü denklemi olan ama adam akıllı bu konu hakkında bilgi alabileceğin yerin de olup olmadığı şüpheli olan bir konu

Eminim benim kadar arabasının balansıyla rotuyla düzlüğüyle ilgilenen yoktur ama ben bile hiç bir halt anlamadım hala

• werneke W kullanıcısına yanıt
    Grand c Max için servise götürdüm ben araba sola çekiyor gibiydi , baktılar ettiler dediler ki bu modelde yokmuş , 15 yılından sonraki modellerde var dediler araç 12 model , olup olmadığını nasıl öğrenebilirim ?
    Lastiklerden şüpheleniyorum ama havalarına düzenli bakarım , en ufak bir dengesizlikte basınç farkında hemen hissediliyor çünkü çekme , teli falan kırık belki de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZevkiSefa -- 23 Haziran 2024; 11:17:51 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.