Şimdi Ara

NE YAPTIM BEN. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 17 yaşına kadar düzenli olarak dayak yedim

( 4 ablam olduğu için,biriyle anlaşsam diğeriyle kesin günlük kavga ediyodum, hala da ediyorum )

Bende de sizin gibi ani patlamalar oluyo...Arkadaşlarımlayken, iş yerindeyken kuzu gibi .. ama eve gelince

Birde evde gördüğüm herşey batıyo bana, hiç birşeye sinirlenmesem monitörün yamuk durmasına, mouse pad in bıraktığım yerde durmamasına bile sinir oluyorm.

(Başak burcu )

• quote:

Orjinalden alıntı: azizcinar

17 yaşına kadar düzenli olarak dayak yedim

( 4 ablam olduğu için,biriyle anlaşsam diğeriyle kesin günlük kavga ediyodum, hala da ediyorum )

Bende de sizin gibi ani patlamalar oluyo...Arkadaşlarımlayken, iş yerindeyken kuzu gibi .. ama eve gelince

Birde evde gördüğüm herşey batıyo bana, hiç birşeye sinirlenmesem monitörün yamuk durmasına, mouse pad in bıraktığım yerde durmamasına bile sinir oluyorm.

(Başak burcu )

6 Eylül 1993 bende başak burcuyum :)

• Son sınavında kurtarırsın,gerekirse yazın açılan sınavlarda biyolojiden geçebilirsin,ama annene yaptıgın o davranış hoş değil..Hoş olmayan davranışı anlaman
    da olayın iyi yönü,annenin kırgınlıgını al..Özür dile,oda belki bir anlık dalğınlıgına gelip almıştır telefonu,senin kötülüğün açısından almamış ya oradan
    düşmesin,rahatsız olma diye almıştır..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cepix

Son sınavında kurtarırsın,gerekirse yazın açılan sınavlarda biyolojiden geçebilirsin,ama annene yaptıgın o davranış hoş değil..Hoş olmayan davranışı anlaman
    da olayın iyi yönü,annenin kırgınlıgını al..Özür dile,oda belki bir anlık dalğınlıgına gelip almıştır telefonu,senin kötülüğün açısından almamış ya oradan
    düşmesin,rahatsız olma diye almıştır..

dileyecem zaten dışarı çıktı gelsin dileyecem.Of bunu bi tedavisi yokmu ya.Psikoloğa gitmek istiyorum sinirlendiğimde yatıştırıcı hap almayı planlıyorum
  • ergenlik döneminde olur böyle kavgalar, ileride hatırlayınca güler geçersin..
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: d@ngerusly

para al yanına git bi demet çiçek al eve git boynuna sarıl zorla öp çiçekleri ver

Kesinlikle bence de böyle yap.Anne-baba veya aile içinden herhangi biriyle istesen de istemesen de küs kalamazsın zaten. İyisi mi geç olmadan barışmış olursun.

Ben 20 yaşında annemden dayak yedim

Ablamlamın gırtlağını sıktığım için annem sinirlendi ( haklı olarak) , baktım sinirini vurarak atmaya çalışıyor.Sırtımı döndüm vurabildiği kadar vursun diye.
    O beni dövdüğü için sonra kendisi ağladı, bir de reflexle ben ona el kaldırmış olsaydım kalpten giderdi allah korusun.

Ama aradan 2 gün geçmeden barıştık tabi

Edit: Bu arada yaş kaçtı ?

yaş 22 geçen hafta dayak yedim dayak da değilde kafama bi tokat KArdeşimle çok atışıyoruz anneminde canına tak etti kardeşim kaçtı kaldım ortada Hiçde bozuntuya vermem kedi gibi giderim yanına annemin gide kucağına yatarım

Bağırmalar falan oluyor atışmalarda , ekonomik durumlarmış, geçin sıkıntısıymış normal sorunlar yani ondan oluyo genelde niye ota boka para veriyon kavgası. Elektronik eşya çılgınlığı vardır da bende

• o senin annen
  • doğal bişi biz hergün kavga ediyoz

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bell-mere -- 11 Nisan 2021; 15:32:52 >
  • 13 - 17 yaşlarındayken ben de annemle kavga ederdim. Hatta bir defasında öyle bir kızmıştım ki annemin albümde ki tüm resimlerini çizmiştim.
    Ama şimdi yaş 35 ana kuzusu olduk iyi mi...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Yazılımcı Online

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: d@ngerusly

para al yanına git bi demet çiçek al eve git boynuna sarıl zorla öp çiçekleri ver

Kesinlikle bence de böyle yap.Anne-baba veya aile içinden herhangi biriyle istesen de istemesen de küs kalamazsın zaten. İyisi mi geç olmadan barışmış olursun.

Ben 20 yaşında annemden dayak yedim

Ablamlamın gırtlağını sıktığım için annem sinirlendi ( haklı olarak) , baktım sinirini vurarak atmaya çalışıyor.Sırtımı döndüm vurabildiği kadar vursun diye.
    O beni dövdüğü için sonra kendisi ağladı, bir de reflexle ben ona el kaldırmış olsaydım kalpten giderdi allah korusun.

Ama aradan 2 gün geçmeden barıştık tabi

Edit: Bu arada yaş kaçtı ?

yaş 22 geçen hafta dayak yedim dayak da değilde kafama bi tokat KArdeşimle çok atışıyoruz anneminde canına tak etti kardeşim kaçtı kaldım ortada Hiçde bozuntuya vermem kedi gibi giderim yanına annemin gide kucağına yatarım

Bağırmalar falan oluyor atışmalarda , ekonomik durumlarmış, geçin sıkıntısıymış normal sorunlar yani ondan oluyo genelde niye ota boka para veriyon kavgası. Elektronik eşya çılgınlığı vardır da bende

Bende bu sinir, annemde benden bin kat sinir olduktan sonra ben ömür boyu dayak yerim

İyi de geliyo aslında

• Herkes Psikolok olmuş forumda herkes derdini anlatsın...Demekki İnternetteki sanal yazışmalar özele kadar girdi özel mözel kalmadı.Arkadaşım biz ne dersek diyelim dediğimiz yapmıyacağın için ben bişey demiyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Basfates

Herkes Psikolok olmuş forumda herkes derdini anlatsın...Demekki İnternetteki sanal yazışmalar özele kadar girdi özel mözel kalmadı.Arkadaşım biz ne dersek diyelim dediğimiz yapmıyacağın için ben bişey demiyorum.

• bak canım kardeşim hemen gidip gurur felan demiyorsun ve annenin gönlünü ne yapıp ne edip alıyorsun.unutma cennet annelerin ayağı altındadır.yok sinirliyim felan deme.hemen şimdi kalk git yalvar yakar gönlünü al yaptığın çok ama çok yanlış o senin annen.annesine el kaldıran bir kişi diğer insanlara ne yapmazki.biliyorum anlık yaptın ve çok pişman oldun ama hemen bunu telafi et.ve birdaha asla ve asla sesini bile yükseltme annene.annene kardeşine ve ababna karşı gurur yapma.onlar haksız olsalar bile susmayı bilceksin.bu hatanın telafi edebilirsin.
  • konuyu ergenlige bağlayanlara bir bakarmisin hele. Bende cogu zaman kendi annem ile düsünce farklılıkları yasiyoruz ve bu her insanin birbirine karşı yaşayabilecegi bir durum. Sen hangi dünyada yasiyorsunda herkezin birbirini anladıgı aynı kafadan oldugu biyerde zannediyorsun be adam? Bence en kısa zamanda ayrı eve cıkmanı öneririm. Aile icinde huzursuzluk varsa ve bitmek bilmiyor ise ayrılmalısın cünkü bu seni ister istemez her yönde etkiler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: feddbba

konuyu ergenlige bağlayanlara bir bakarmisin hele. Bende cogu zaman kendi annem ile düsünce farklılıkları yasiyoruz ve bu her insanin birbirine karşı yaşayabilecegi bir durum. Sen hangi dünyada yasiyorsunda herkezin birbirini anladıgı aynı kafadan oldugu biyerde zannediyorsun be adam? Bence en kısa zamanda ayrı eve cıkmanı öneririm. Aile icinde huzursuzluk varsa ve bitmek bilmiyor ise ayrılmalısın cünkü bu seni ister istemez her yönde etkiler.

abartma istersen 15 yasında cocuk nereye gidecek
    abisi git annenın ellerini öp özür dile pişman olduğunu anlat yazık kadını üzmeye hakkın yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: Yazılımcı Online

Hiçde bozuntuya vermem kedi gibi giderim yanına annemin gide kucağına yatarım

aynen
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.