Şimdi Ara

Ne Yaptıysam çözümü bulamadım WİN8-ÇÖZDÜM-

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • pc kendi kendine windows 10 a geçmişti hiç bi hata olmadan 2 hafta kullandım. sonrasında felaket bi yavaşlama geldi bilgisayara bilgisayar kullanılamayacak düzeyde. bende yeni bi sanal diske win8 kurdum dosyaları kopyaladım o diske ama.. sonra bilgisayar hiç açılmamaya başladı. bende yine win yükleme kısmından disk yönetimine girip win10 dan kalan diski ve kurtarma için oluşturulan diskleri sildim sadece birincil olarak win8 in ve dosyaların bulundugu disk kaldı. su an biligsayar açılmıyor ve açmaya çalıştıgımda böyle bir ekran veriyor. başlangıç seçeneklerinden her yolu denedim. win8 attıgım usb den kurtarma veya ayıklama onarma herşeyi denedim olmadı bi yardım lütfen çok çaresiz kaldım.. not : sorun o son kalan sanal diskte de olsa su ana kadar ki tüm fotoğraflarım notlarım orada silemem onu o yüzden..
    Sıkıntı dahili harddiskteymiş bende yeni aldıgım seagate 1 tb lık haricidiski söküp bilgisayara monte ettim sıkıntı yok şu an..

ama bir konuda sizden daha yardım istiyorum.. en hızlı recovery programı hangisi :D disk baya bozuk bide ondan kurtarmaya çalışcam dosyalarımı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hknct -- 5 Haziran 2016; 16:20:44 >

• Yenileme ya da sıfırlama yapmayı denediniz mi?
  • Audi383848 kullanıcısına yanıt
    sıfırlama yapamam çünkü dosyalarım gider. önemli olan da onlar. yukarda dediğim gibi yenileme yapmaya çalıştım fakat onda da sabit disk kilitli gibi bir şey demişti.
  • Yeniden yükleme yapın.Kurulum sırasında diski biçimlendirmesseniz veriler windows.old adlı dosyaya taşınır.Veri kaybetmessiniz.
    aynı sanal disk üzerine mi yani şu anki windowsun olduğu diske mi yükle diyim yeni windowsu
  • hknct H kullanıcısına yanıt
    Evet.Disk seçim menüsünde direk ileri deyin.
    bide onu deneyeyim. açılırsa diye yeni harici disk aldım tüm dosyalarımı ona kopyalayıp sıfır format atacağım şu bilgisayara.. kendi kafayı yedi bana da yedirtecek...
    kurdum win8 açılışta 4-5 dk casper yazısında bekliyor sonra bu ekran geliyor  Ne Yaptıysam çözümü bulamadım WİN8-ÇÖZDÜM-

Recep Baltaş ın dediği gibi disk ölmüş olablir. bilgisayarın çok kastıgı sıralar yine onun yazısında okumuştum hd tune yi indirdim ve disk kırmızı işaretliydi. peki dosyalarımı nasıl kurtarabilirim? ara bi aparat alıp harddiski başka bir bilgisayara bağlarsam açılır mı ki acaba disk?
  • Dosyaları başka bir diske aktararak.(Harici disk mesela)
    Onu bilemeyeceğim ama siz yine de bir deneyin.
  • peki hocam teşekkür ederim her şey için. artık diski söküp öyle almayı denicem dosyaları. büyük ihtimalle yeni bir disk te gerekebilir galiba.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.