Şimdi Ara

Ne zamandır Travian oynuyorsunuz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
2.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ChaKaL_

1 yıl önce oynuyordum. 9 ay gibi bir aradan sonra şimdi yine oynuyorum...

Ulen lafa bak 1 yıl önce oynuyordum 9 ay sonra yeniden başladım..
  • quote:

Orjinalden alıntı: -_Dæn!éL_-

quote:

Orjinalden alıntı: ChaKaL_

1 yıl önce oynuyordum. 9 ay gibi bir aradan sonra şimdi yine oynuyorum...

Ulen lafa bak 1 yıl önce oynuyordum 9 ay sonra yeniden başladım..

Nesi var lafın Tam bana göre bir cümle

• 2007'in başlarında Server 8'de başladım oyuna , Hesapta 9500 nüfus , 14 köy , 3 adet 9 tarla ve 2 adet 15 tarla köyümde mevcut , 10.000 + savunma askeri , 8000+ saldırı askeri bulundu.
    Bilirsiniz s8 2008 kışındaki döneminde Arif ve TR + | - Birliği arasında inanılmaz büyük bir savaş vardı.
    Ben Arif birliğinde yer alıyordum. Fakat ne yazıkki multihunter desteği ile biz dünya harikasını seviye 99'da tamamladık , TR Birlikleri Dünya harikasını 100 seviyede tamamladı. Olsun her ne kadarda multi desteği , oydu , şuydu olsada inanılmaz büyük bir savaştı . Her sabah 7 de kalkar askerleri saldırtır savunmaları bizim arkadaşa atardım. Savaş olduğu haftalar geceleri saati kurar birlikçe aynı anda saldırırdık. Sahurda uyumaz travian oynardık.
    Çok güzel geçti s8 anılarım . Hiç unutmuyacağım. Daha sonra 4-5 ay ara verdim travian'a . Ödev olayı falan yeni yenilikler gelmiş , Onun merakına s10'da açtım Cermen hesap. S8'de romalıydım . Cermen oynayalım dedim bu seferde. Bu yaz hiç oynamadım fakat merak dalgasına açtık bakalım s10'Da . sıkılmazsam devam ederim..

• quote:

Orjinalden alıntı: M®t

2007'in başlarında Server 8'de başladım oyuna , Hesapta 9500 nüfus , 14 köy , 3 adet 9 tarla ve 2 adet 15 tarla köyümde mevcut , 10.000 + savunma askeri , 8000+ saldırı askeri bulundu.
    Bilirsiniz s8 2008 kışındaki döneminde Arif ve TR + | - Birliği arasında inanılmaz büyük bir savaş vardı.
    Ben Arif birliğinde yer alıyordum. Fakat ne yazıkki multihunter desteği ile biz dünya harikasını seviye 99'da tamamladık , TR Birlikleri Dünya harikasını 100 seviyede tamamladı. Olsun her ne kadarda multi desteği , oydu , şuydu olsada inanılmaz büyük bir savaştı . Her sabah 7 de kalkar askerleri saldırtır savunmaları bizim arkadaşa atardım. Savaş olduğu haftalar geceleri saati kurar birlikçe aynı anda saldırırdık. Sahurda uyumaz travian oynardık.
    Çok güzel geçti s8 anılarım . Hiç unutmuyacağım. Daha sonra 4-5 ay ara verdim travian'a . Ödev olayı falan yeni yenilikler gelmiş , Onun merakına s10'da açtım Cermen hesap. S8'de romalıydım . Cermen oynayalım dedim bu seferde. Bu yaz hiç oynamadım fakat merak dalgasına açtık bakalım s10'Da . sıkılmazsam devam ederim..

Umarım başarılı geçer..

• 1 yıl önce başlamıştım bıraktım 4 ay önce tekrar başladım
  • geçen sene haziranda başladım s7 de ilk 500deydim sona bıraktım 1ay önce tekrar başladım
  • 4 senedir oynuyorum 14 yaşındayım server 3x sersev 5 ve 1o da hesabım var
  • dun yeni acilan server16 ya basladim
    yeni server zirveye oynama sansi demektir
    Benim davetiyemle gelmek isteyen olursa

http://www.travian.com.tr/?uc=tr16_8206

herkese bol sans
  • ben de 1.5 aydır falan oynuyorum sanırım.. 16. server dayım.
  • Türkiyede ilk travian acıldığı zaman..s1 de..okyanusya heatless fln vardı :)
  • slm arkadaşlar ben bu tür oyunlara yabancıyım traviana 1hfta önce başladım.tahılda saatlik üretimim -7 bu neden böyle?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anlamıyorsun -- 5 Ekim 2008; 12:27:04 >
  • bende 4 aydır oynuom yeni sayılırım
  • geçen sene oynuyodum bıraktım zaman kaybı.. çok zaman istiyo.
  • ben ilk açılan speedde oynadım ondan sonra bi kaç kere daha oynadım ama nufüsları bini geçemedi bende sildim ilk serverda bilirsiniz belki DarTT wardı bende *F* birliklerindeydim DarTT la muhabbetim wardı yani
  • 1 ay önce server 4 e başladım. epey sardı.
  • üye oldum ama daha hiç oynayamadım
  • Tam iki ay oldu başlayalı.. çok ilgilenemiyorum tabii ama S8'deyim, 2 köy ve 450-500 nüfusum oldu :)
  • 1,5 senedir falan. 1kere reset oldu.şimdi ise yaklaşık 4000küsür nüfus o kadar da asker var.
    ama hiç sahipsiz kalmaz köyler. hep birileri bakar saolsunlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nocnoc -- 5 Kasım 2008; 16:56:08 >
  • Yaklaşık 1 ay oldu başlayalı s16.
  • 10 gündür oynuyorum ve fna kaptırdım. Daha önce omerta oynamıştım bu ona göre çok daha gelişmiş ve hesaplanması gereken bir çok konu var çok hoşuma gitti. Endüstri mühendisiyim ve üretim planlama bilgilerimi oyunda kullanıyorum. s12 de şu an ilk 1000 deyim ama cım ilk 100 oyun bittiğinde inşallah bu isteğimi gerçekleştireceğim...

şimdi hammadde kasıyorum yakında adam kesmeye başlarız... :)
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.