Baştan sona haklısın ama... Bu oyun öyle bir noktaya geldi ki, reelden 2 arkadaş birbirine kazık atıp arkadaşlıklarını bitirir oldu, hırs öyle büyüdü ki birisini kesmek için cz de milyarlarca para verebilir hale geldi insanlar. Şimdiye kadar bende hiç GB almadım, YTL ile item satın almadım, koxp ise 1.5 yıldır kullanmıyorum başladığımda oyuna cypher da kullanmıştım bulunduğum ortamdaki herkes gibi banada normal gelmişti ama erken ayıldım kullanmıyorum. Her neyse oyuna yeni başlamış birisi olarak okuduğum kadarıyla oldukça hızlı gelişmişsin, yardım eden(bilgi baabında) arkadaşların olsa gerek, kaldı ki ben başladığımda çıkan her itemi alıp inn hostese koyardım lazım olur diye inn hosteste yer kalmamıştı(orc staff mı dersin, str 3 takımı dersin) Sana önerim şudur ki bu oyuna bu kadar geç başladıysan çabucak bırakmandır. USKO'da belli bir item, arkadaş, lvl ve NP birikimim olmasaydı oynamaz bırakırdım. Japko veya başka bir serverda takılırdım. Private server ları denerdim. Bu oyunu bu millet bu kafayla oynadığı sürece ve bu şirket(k2) bundan rant(koxp ve gb satışı) sağladığı sürece bu sorunlar aşılamaz. Sen item alarak bundan ne zevk alıyorsunuz diye sormuşsun bende sana şunu sorayım sadece mouse u kullanarak koxp ile pk yapıp adam kesmekten ne zevk alıyorlar? Hadi item yapıp kesersin anlarım bi hırs vardır ama en ufak bir beceri göstermeden sadece arkamdan koşarak ok atan kabiliyet özürlüsü koxperlara ne demeli???
buna çok katılıyorum yanından geçerken 1skill+r yapınca öldürdüğüm adamlar koxp kullanmaya başlayınca it sürüsü gibi peşinden koşuyorlar...
quote:
Orjinalden alıntı: DarthVaderTr
offf offf ko yu özledim yaaa 4 serverlı zamanları özledim skilleri 32de actırdığım zamanları özledim pazarda satıp üstüme fp set alabilecekken npcye crisstal satmamı özledim para kazanmak için bugbear kesmeyi özledim dc oluruz die moradona gidememeyi özledim(moradon cok doluydu) koxpun olmadığı herkesin serverlara tekte girdiği her itemin pazarda olduğu zamanları özledim
duygularıma tercuman oldun...hani o bir canavar otururdu oyuna girerken onu bile özlemişim
ARKADASIM COK GÜZEL BIR KONU ACMISSIN.YÜZDE YÜZ SENIN FIKRINDEYIM VE BU SEKILDE HAREKET EDIYORUM. BIRDE BEN 60 A KADAR YAPIYORUM DIYEN ARKADAS SEN BULASMISSIN BIR KERE 61 DEN SONRA EMEGIYLE KASANLARA SOR NE KADAR ZOR EX TOPLAMAK YANI DIYECEGIM BÖYLE GELMISSIN BÖYLE GIDERSIN. AYRICA BU OYUNU BIRAKIN DIYENLER BUNUN BIR OYUN OLDUGUNU UNUTMAYIN BURADA YANISIRA GÜZEL ARKADASLIKLAR,DOSTLUKLAR KURDUM TAMA KIMI ZAMAN KENDIMIZI KAPTIRIYORUZ SABAHLARA KADAR.AMA HAYATTA HERSEY BIZIM ELIMIZDE BUNU SADECE BU OYUNA BAGLAMAYIN.ÖRNEGIN ADAM ISE VEYA OKULA GIDICEKSE BELLI BIR SAATTE BIRAKSIN.ISTIRAHAT ETSIN.AMA INSANIN ICINDE YOKSA DÜZENLI YASAMAK kendine eziyet etmek OYUN OYNAMASADA KALKAR TV SEYREDER YADA BASKA SEY BULUR YINE SABAHLAR DIMI YANI. EMEGE SAYGI ,UMARIM KOXP DENEN ILLETE BIRI CÖZÜM BULUR.
quote:
Orjinalden alıntı: archery57
quote:
Orjinalden alıntı: MichaelJackson
quote:
Orjinalden alıntı: 4everBp
quote:
Orjinalden alıntı: neroman5
quote:
Orjinalden alıntı: opensky
sen inn hostes'i bulmuşsun yine ben 2 hafta sonra keşfettim inn hostesi :)
Sen de biraz geç çözmüşün ben daha ilk gün millete slm aga bir yardımcı ol diyordum çoğu yardım ediyordu 1.5yıl önce
oha nen ne ettin ben whisper dan millete yazmayı 2 haftada öğrendim
Var mı baska boyle ılgınc ıtıraflar?
var bende ilk başladıgımda kecon kesiodum ve kekuri ring duşurmuşum ee ben denerden bileim kekuri oldugunu ozelligini ve degerini bilmedigim için sundrese satmıştım
He birde 20 lv e kadar worm ve 37 lv e kadar moradonda kasmışdım ama sora el moradı keşfedincee...
ben dd 32 kalkanı çöpe atmıştım 110k mı ne veriodu sundires pot almak icin
quote:
Orjinalden alıntı: L.J
Baştan sona haklısın ama... Bu oyun öyle bir noktaya geldi ki, reelden 2 arkadaş birbirine kazık atıp arkadaşlıklarını bitirir oldu, hırs öyle büyüdü ki birisini kesmek için cz de milyarlarca para verebilir hale geldi insanlar. Şimdiye kadar bende hiç GB almadım, YTL ile item satın almadım, koxp ise 1.5 yıldır kullanmıyorum başladığımda oyuna cypher da kullanmıştım bulunduğum ortamdaki herkes gibi banada normal gelmişti ama erken ayıldım kullanmıyorum. Her neyse oyuna yeni başlamış birisi olarak okuduğum kadarıyla oldukça hızlı gelişmişsin, yardım eden(bilgi baabında) arkadaşların olsa gerek, kaldı ki ben başladığımda çıkan her itemi alıp inn hostese koyardım lazım olur diye inn hosteste yer kalmamıştı(orc staff mı dersin, str 3 takımı dersin) Sana önerim şudur ki bu oyuna bu kadar geç başladıysan çabucak bırakmandır. USKO'da belli bir item, arkadaş, lvl ve NP birikimim olmasaydı oynamaz bırakırdım. Japko veya başka bir serverda takılırdım. Private server ları denerdim. Bu oyunu bu millet bu kafayla oynadığı sürece ve bu şirket(k2) bundan rant(koxp ve gb satışı) sağladığı sürece bu sorunlar aşılamaz. Sen item alarak bundan ne zevk alıyorsunuz diye sormuşsun bende sana şunu sorayım sadece mouse u kullanarak koxp ile pk yapıp adam kesmekten ne zevk alıyorlar? Hadi item yapıp kesersin anlarım bi hırs vardır ama en ufak bir beceri göstermeden sadece arkamdan koşarak ok atan kabiliyet özürlüsü koxperlara ne demeli???
Cok Guzel Anlattın L.j I LOVE YOU
ya adamlar koyu hilesiz oynayalim die tavsiye topigi acmislar siz yine dnmussunuz nostaljiye
ben oyuna basladım 3 günde 13 lvl olabilmiştim pot almayı bilmiyordum arkadaşım bişey öğretmişti oturunca canın doluyo die bende solucandan kaçıp ağacın arkasına geçip oturuyodum
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: Aqressive
ben oyuna basladım 3 günde 13 lvl olabilmiştim pot almayı bilmiyordum arkadaşım bişey öğretmişti oturunca canın doluyo die bende solucandan kaçıp ağacın arkasına geçip oturuyodum
çok güzel tebrikler....
arkadaşlar size bişiy söyliycem ya priesti 30 lwle kadar kasıp bırkaıyom yaa bide 46 + adam kasamıyooom :@:@:@ her gün bişiy oluyo ya yeni char açmaya kalkıyom yada kendimi kazıklıyom mesela +7 IRON X e +8 Clever veriyom sonra pişman açıp çarlar açıyom yaaa :@:@:@
ben koxp u bayram tatılınde kullandım 3 gun boyunca kekurı ıcın harcadım zamanımı off cıkmadı cunku dırek ınventory doluodu ben de uzuluodum sonra sadece kekurı rıng e ayarladım bu sefer de kekurı rıng cıktı ama almadı bende koxp tayken almasını bılmıodum sonra abim war benım o gelmıstı benden1 yas buyuk barı all pıck dıım dedım 1 dk sonra kekurı cıktı dırek anneme sarıldım annem de bunu mu ıstıodunuz o kadar zamanı bunun ıcınmıydı demıstı kac paraysa alalım demıstı :D bu arada koxp u kullandıım adam lwl 30 du kecoon kese kese 38 oldu :Ç
ama cz koxp a hayır daha dorusu dupe hack we lwl ıcın apostle da bıle koxp kuranlara hayır
ooooo ben 1 lwl de whisper yazmaı pm atmayı hatta we hatta 39 lwl de +1 plate +5 clamore ap.:86 hiypdum
quote:
Orjinalden alıntı: samican
quote:
skilleri 28 lvl de açtırdım moradonda 28 e kadar warriorle kastım eizk kıyafetler vardı +8 2tane maulım vardı 999 m den koyuyodum kimse almayınca bozuodum dex+str vermiştim sword breaker alınca atağım daha fazla oluorduinn hostes açılınca aa burası ne deyip korkup town attım :D
Senin Wariorda İYimiş
quote:
quote:
quote:
quote:
Sen de biraz geç çözmüşün ben daha ilk gün millete slm aga bir yardımcı ol diyordum çoğu yardım ediyordu 1.5yıl önce
ben maradondan başka bir eyre ışınlanabildiğimizi 4 ay sonra öğrendim 39 lwl olmuştum maradonda diyodum millet 60 oluyormuş o zmnlar yüksek lwl dı nasıl oluyo diyip sinir oluyodum
koxp kullanılmasına cz ve ardream dışında çok fazla kızmıyorum ama dupe olayı benim çok sinirimi bozuyo
quote:
Orjinalden alıntı: HolyDaggeR
quote:
Orjinalden alıntı: DarthVaderTr
offf offf ko yu özledim yaaa 4 serverlı zamanları özledim skilleri 32de actırdığım zamanları özledim pazarda satıp üstüme fp set alabilecekken npcye crisstal satmamı özledim para kazanmak için bugbear kesmeyi özledim dc oluruz die moradona gidememeyi özledim(moradon cok doluydu) koxpun olmadığı herkesin serverlara tekte girdiği her itemin pazarda olduğu zamanları özledim
duygularıma tercuman oldun...hani o bir canavar otururdu oyuna girerken onu bile özlemişim
cok gzl gunlerdı moradonun o kalabalıgı artık yok bugun de arklarla onu konusuoduk cok super zamanlardı walla sımdı oyunun cıvıgını cıkarmaya dwm edıolar bi item gorduumuzde vass derdık sonra npc de sılah satılıo du onun fıyatı 60 k fln dı bız ılk basladıımızda off dıoduk o kadar parayı nasıl kasıcaz da onu alcaz sonra cıvcıv ken opal werırdı questı onun ıcın cıvcıv acardım lwl 30 olunca 500k para gelırdı off offf
baştan sona kadar haklısın bende koxper ve düpe gibi hile yapanlara sinir oluyorum katılıyorum
quote:
Orjinalden alıntı: KaN-KuS-Tu-RaN
quote:
quote:
quote:
quote:
ben maradondan başka bir eyre ışınlanabildiğimizi 4 ay sonra öğrendim 39 lwl olmuştum maradonda diyodum millet 60 oluyormuş o zmnlar yüksek lwl dı nasıl oluyo diyip sinir oluyodum
süper.. bende in hosstes i taa ne zaman bulmuştum. ne çıksa satıyordum.aklım hep diabloya gidiyordu.kendi kendime hep "ulan oğlum illaki kasa gibi bi yer olmali ama nerde yaw"diyordum