Şimdi Ara

Ne zevk alıyorsunuz? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: zurna

quote:

Orjinalden alıntı: KaN-KuS-Tu-RaN

quote:

Orjinalden alıntı: MichaelJackson

quote:

Orjinalden alıntı: 4everBp

quote:

Orjinalden alıntı: neroman5

quote:

Orjinalden alıntı: opensky

sen inn hostes'i bulmuşsun yine ben 2 hafta sonra keşfettim inn hostesi :)

Sen de biraz geç çözmüşün ben daha ilk gün millete slm aga bir yardımcı ol diyordum çoğu yardım ediyordu
    1.5yıl önce

oha nen ne ettin ben whisper dan millete yazmayı 2 haftada öğrendim

Var mı baska boyle ılgınc ıtıraflar?

ben maradondan başka bir eyre ışınlanabildiğimizi 4 ay sonra öğrendim 39 lwl olmuştum maradonda diyodum millet 60 oluyormuş o zmnlar yüksek lwl dı nasıl oluyo diyip sinir oluyodum

süper.. bende in hosstes i taa ne zaman bulmuştum. ne çıksa satıyordum.aklım hep diabloya gidiyordu.kendi kendime hep "ulan oğlum illaki kasa gibi bi yer olmali ama nerde yaw"diyordum

bende bi kere cz ye girmiştim yanlışlıkla havada novaların düştüğünü gördüm ne oluo die bilgisayarı resetledim korkudan

• quote:

Orjinalden alıntı: MichaelJackson

quote:

Orjinalden alıntı: 4everBp

quote:

Orjinalden alıntı: neroman5

quote:

Orjinalden alıntı: opensky

sen inn hostes'i bulmuşsun yine ben 2 hafta sonra keşfettim inn hostesi :)

Sen de biraz geç çözmüşün ben daha ilk gün millete slm aga bir yardımcı ol diyordum çoğu yardım ediyordu
    1.5yıl önce

oha nen ne ettin ben whisper dan millete yazmayı 2 haftada öğrendim

Var mı baska boyle ılgınc ıtıraflar?

paper 25dd mage kafalığı eziq parça diye sundires e satmışdım..

quote:

Orjinalden alıntı: L.J

Baştan sona haklısın ama...
    Bu oyun öyle bir noktaya geldi ki, reelden 2 arkadaş birbirine kazık atıp arkadaşlıklarını bitirir oldu, hırs öyle büyüdü ki birisini kesmek için cz de milyarlarca para verebilir hale geldi insanlar. Şimdiye kadar bende hiç GB almadım, YTL ile item satın almadım, koxp ise 1.5 yıldır kullanmıyorum başladığımda oyuna cypher da kullanmıştım bulunduğum ortamdaki herkes gibi banada normal gelmişti ama erken ayıldım kullanmıyorum. Her neyse oyuna yeni başlamış birisi olarak okuduğum kadarıyla oldukça hızlı gelişmişsin, yardım eden(bilgi baabında) arkadaşların olsa gerek, kaldı ki ben başladığımda çıkan her itemi alıp inn hostese koyardım lazım olur diye inn hosteste yer kalmamıştı(orc staff mı dersin, str 3 takımı dersin)
    Sana önerim şudur ki bu oyuna bu kadar geç başladıysan çabucak bırakmandır. USKO'da belli bir item, arkadaş, lvl ve NP birikimim olmasaydı oynamaz bırakırdım. Japko veya başka bir serverda takılırdım. Private server ları denerdim. Bu oyunu bu millet bu kafayla oynadığı sürece ve bu şirket(k2) bundan rant(koxp ve gb satışı) sağladığı sürece bu sorunlar aşılamaz. Sen item alarak bundan ne zevk alıyorsunuz diye sormuşsun bende sana şunu sorayım sadece mouse u kullanarak koxp ile pk yapıp adam kesmekten ne zevk alıyorlar? Hadi item yapıp kesersin anlarım bi hırs vardır ama en ufak bir beceri göstermeden sadece arkamdan koşarak ok atan kabiliyet özürlüsü koxperlara ne demeli???

+1..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TRojka -- 27 Mart 2007; 0:13:45 >

• oyun artık oyunluktan çıktı zaten.

pre dışında para harcamadım oyuna, tek kaybım giden zamandı.

ama o giden zamanlarda hakakten zevk alarak oynadım.

son 3-4 aydır hiç zevk almamaya basladım ve younu bırakma kararı aldım, 1 ay içinde 2 charımı da ytl ile elden çıkardıktan sonra oyundan tamamen kurtuldum...

yeniden başlamak mı???

zzz kesinlikle HAYIR
  • quote:

Orjinalden alıntı: Aqressive

ben oyuna basladım 3 günde 13 lvl olabilmiştim
    pot almayı bilmiyordum arkadaşım bişey öğretmişti oturunca canın doluyo die bende solucandan kaçıp ağacın arkasına geçip oturuyodum

Aynen ... iLk Ba$Ladıqımda Bende Aqacın arKasına Qeçip Oturuyordum.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.