Şimdi Ara

Ne ziphone 2.6 ne itunes 7.6 hiçbiri çözüm olmuyor !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
1
Favori
1.647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün telefon kilitlendi. Bunun üzerine DFU mode getirip itnes ile 1.1.4 e tekrar restore edip arkasındanda ziphone ile "do it all" ile unlock işlemlerini bitirdim telefon ekranı normal olarak geliyor. iphone browser ve itunes da telefonu görüyor ama ekrandan hiçbir işlem yapamıyorum. Bu işlemleri defalarca denedim recovery modunda da yaptım ama sonuç değişmedi.
    Ayrıca 2.6 ziphone ile refubrish de yaptım telefon normal kuruluyor ama ekran a dokunduğunda işlem yapmıyor Sanırım bunun gibi bir şey kimsenin başına gelmemiş çünkü benzer yazılara verilen cevaplarla telefonumu düzeltemedim

• iTunes 7.6 ı sil 7.5 kur 1.1.4 restore et ve ZiPhone deilde iPlus (http://www.iphonedo.com/tag/iplus) ile kır ZiPhone kadar salak sacma bir program yok cunku ne zmn onunla kırdıysam bi problem oldu dediimi yap bnce duzelir =)
  • teşekkürler deneyeceğim arkadaşım bu arada iplus ın 2 versiyonu var fix olanı mı diğerini yüklemeliyim.
  • ziphone 3.0 kullanıyorum şuana kadar sayısız kere kullandım hiçbir problem olmadı pwnde kullanabilirsin ekranın dokunmatiğini algılamamasının ziphonedan kaynaklandığını hiç zannetmiyorum telefonun kitlenmesine sebep olan şey kurduğun bir program falanmıydı biraz anlatırsan sorununu çözebiliriz
  • telefona bir şey yüklemeden normal çalışırken Ayvalıktan geçiyordum telefon çaldı ama açamadım çünkü kilitlenmişti. Oralarda Yunanistan GSM şebekelerinin de bizim hatlara karıştığı söyleniyordu ama ondan olduğunu zannetmiyorum birden kilitlendi eve gelince ziphone 3.0 ile de 2.6b ile de DFU moduna getirdim refubrish yaptım itunes ile restore yapıp 1.1.4 versiyonunu yükledim. tekrar ziphone ile do it all ile unlock ve jailbreak işlemini yaptıkm bütün bunlar düzgünce oluyor ve telefon ekranı geliyor ama ekran komut almadığı için işlem yapamıyorum
  • 7.6 silinince 7.5 in kurulmasını vista kabul etmiyor bu nedenle sistem geri alma ile 7.6 ya geri döndüm iplusu kurdum ve jailbreak işlemlerini blogda gösterildiği şekilde yaptım ama sonuç aynı ekran komut almıyor.
    Sanırım böyle bir sorun şu ana kadar olmamış çünkü diğer kilitlenmeler yazılanlar uygulandığında düzeliyor.
    Bu konuda yardım edecek kimse bulamayacağım galiba.
  • itunes sistediğiniz versiyonu kurmak için my music içindeki library dostyalarını silmeniz gerekir ki kurulabilsin eski versiyonlar....

Bence burdaki 2.0 ile konuları bir incele ve cihazı 2.0 yap ve winpwn ile kır yine durum aynı olursa anlayacaksın ki donanımsal bir zarar görmüş cihazın.

http://forum.donanimhaber.com/m_22328992/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagdasoneren -- 27 Temmuz 2008; 18:54:48 >
  • bide başkabir versiyonla denemende fayda var bu 2.0 olur yada farklı bir 1.1.4 indir biyerden sonra onu kurmayı dene tercih senin umarım donanımsal değildir
  • Gecenlerde bi konu vardi ekranin hassasiyet ayari falan die o konuyu bulup bi bak istersen isine yarayabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.