< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokmay -- 18 Temmuz 2024; 19:21:31 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
ağustos ayı için henüz x10 kampanyası gelmedi sanırım. deneyen var mı acaba? başlamadı ise gelir mi.. |
banneri var ama temmuzda kalmış. varsa bi paket deneyiver hocam geldi büyük ihitmalle. çünkü banneri dün kaldırmışları bugün yeni geldi. |
yok o 1000 adet her bir kupondan demek aylık |
arkadaş wp'den nescafe hesabına sormuş, bu ay devam ediyor denmiş. henüz denemedim ama bilgi bu yönde, görsel mevcut |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SYLAS -- 2 Ağustos 2024; 20:4:6 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ben hb kodu aldigim icin 3 5 daha ucuza mal edip su kadar aldim diye hesaplıyorum :) geçen soklardan aldim yaklaşık paketi 39du 80 liraya yaklaşık 250 filan alabildim. Simdi 66ya denk gelebilir :) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Gayet iyi hocam. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Dün ben WHATSAPP’dan sormuştum. Devam ediyormuş ☺️ < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Devam hocam girdim bugün 500 devam < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |