< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokmay -- 17 Haziran 2024; 17:45:27 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
NeApp 'ta Nescafe ice 10x puan

-
-
bende varda nereye ekleyecegim kodu. Yazma yerinde üçübir arada ve xpress var tek
-
-
Hocam 10g olanlardan 1 tane alınca 5k puan veriyor değil mi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Şimdi 1 paket 10'lu Nescafe Ice alıp kodlarını girerek sınırsız sayıda Ice mı alabiliyoruz? Bir de kargoyla mı gönderiyorlar bize yoksa kod ile belirli marketlerden mi alabiliyoruz?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Tamamdir oldu sagolun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
10lu ice ile 5000 puan kazanılıyor. Haziran sonuna kadar
Katlamalı gider matematiksel olarak doğru. Ama iki kere çevirmek yeterli. Çünkü anlaşmalı Nescafe bayii bulup oradan almak zor olabilliyor. Günde sadece 10 kahve cüzdana atabiliyorsun ve süre Haziran sonu.
Uygulamaya kayıt olurken referans vs işe yarıyor mu
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Karşılıklı 250’şer puan veriyor diye hatırlıyorum
Az önce girdim 500 puan verdi nasıl 5000 puan oluyor
10lu paket kodu 500x10dan 5000 olur, siz tekli paket kodu girdiniz sanırım, 50x10 500 tekli
İce tekli 500 Puan veriyor.
İce'lerde büyük pakette şifre olmuyor.
10 taneyi tek tek girince toplam 5000 yapıyor.
(Diğer 3lü yada 2li nescafeler ise, teklide 50, paket olarak hesaplayınca da toplamda 500 puan olur)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokmay -- 19 Haziran 2024; 10:25:29 >
-
Hocam aynı üründen günde kaç tane alabiliyoruz acaba hediye bölümünden marketten almak için
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hediyeyi fiilen almada bir kısıtlama yok.
Sadece bir günde 10 adet tekli ice atabiliyoruz cüzdana, puanı hediyeye çevirmede günlük limit var.
Mesela 5000 puanın var, bugün 2500 verip 10 adet, yarın kalan 2500 verip 10 adet daha cüzdana atabiliyorsun. Hemen ardından aynı gün anlaşmalı markete gidip oluşturulan iki QR kodunu arka arkaya okutup toplam 20 adet ice alabiliyorsun.
Bu anlaşmalı market olayı Algida ile Kazan uygulamasındaki gibi mi?
Marketlere gidiyordum kimsenin haberi yoktu ama uygulamada gözüküyordu mesela. NeApp uygulamasında da bu sorunu yaşar mıyım?
Eyvallah sağolun hocam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Aşağıdaki bilgiye ilave: Bugün 30 Haziran ve artık kampanya bugün bitiyor... Başlangıçta almış olduğum sadece 1 paket Nescafe ice ile; Biriken 15.000 puandan (çevirerek) 10.000 puan kullanıp 4 paket daha ice aldım. Buradan gelen 20.000 puan + kalan 5.000 puan ile toplam 25.000 puanım oldu. Elimdeki ice ise 90 adet oldu (2 kavanoza boşalttım) NOT: İşlem yapacak market bulmak sorun olmasa ve hergün 2.500 puanlık hediye seçerek kampanya süresince (sadece 1 paket başlangıç ile) çok sayıda ice ve çok daha fazla puan biriktirilebilirdi... --------------------------------------------- Ben tek 10lu paket almıştım. İlk seferinde 5000 puan geldi, bunu kullanarak iki paket aldım ve yeni 10.000 puan geldi. Bu puandan 5.000 ile iki paket daha aldım ve yeni bir 10.000 puan daha geldi. YANİ SONUÇ...: Şuan 50-60 lira karşılığında elimde 50 adet Nescafe ice oldu ve 15.000 puan birikti. Bu 15.000 puan ile; yine çevirme yapılabilir yada 6 paket herhangi bir Nescafe (yani 6 adet 10'lu) alınabilir veya indirim / Burgerking menüsü gibi hediyelerden seçilebilir. Not: 1) Aldığım ice'leri şifreleri için açtıktan sonra bir kavanoza boşalttım. 2) Normalde bu 15.000 puanı toplamak için diğer 2si veya 3ü birarada olanlardan 300 tane (30 adet 10lu paket) satın almak lazım.. |
Benzer içerikler
- bim çiğköfte fiyatı
- bim soğuk baklava
- tmo ayçiçek yağı pet 5 lt x 4 adet en ucuz
- adam blue parfüm
- burger crush
- seks hikayeleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X