Bildirim
Starbucks Secret Menu'deki Oreo Frappucino'yu Denedim [SS'li]
Amazon.com.tr: Crocs Ürünlerinde Sepette %20 İndirim promosyon
https://www.amazon.com.tr/promotion/psp/A2T3EGTPRK0CVZ?ref=psp_pc_cart_collapse
13 sa. önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
mesajım buluna -
Ben olayi tam olarak anlamadim. Biraz daha acarsan sevinirim, bende denemek istiyorum.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
americano+irish cream; tek geçerim, ama bunuda merak ettim deneyelim bir -
adammsınn
-
Denemek lazim
Gizli menulerde efsane seyler var cidden. Ve nedense arkalarindaki menulerde cok az cesit var, 2-3 yila kadar frappuccinodan baska bi sey bilmiyordum o yuzden ayda yilda bi giderdim dogal olarak.yeni yeni secret menuleri-mevsimlik tadlari kesfetmeyebasladim, 2 gunde bir canim asiri kahve cekiyor. Espresso frappucino-lemon vanilla cream-raspbery vanilla cream-java chip en cok tercih ettiklerim :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dostum ya bende sikinti var ya da antalya da ki baristalar aptal.. Dedigin tarifi aynen soyluyorum bi error veriyorlar sonra yandaki baristaya soyluyorlar. Sacma sapan, sessiz sessiz bi kac malzeme soyluyor bi seyler anlatiyorlar. Dis ses tamam tabi mantikli vesaire diyor ic ses kes ok he he tabi tabi alemin akillisi sensin diyor. Ulan diyorum ki java chip chocolate frap. diyorum java chipi 2 kati olsun diyorum normal mocha sosu degil de white mocha surubu diyorum sen yap dedigimi birak kotu olsun sacma sapan birsey olsun sanane kardesim uyar gec vesaire. Sinir oldum ve genel olarak bu tarifin yanlis oldugunu tahmin ediyorum. Bu tarifle yaptirdigin icecek benim aldigim cogu kahveye benziyor ve tarifi white mocha + java chip + cikolata sosu. Umarim ben hataliyimdir yani baristalar hatalidir. Kodumun yerinde herkes kral..
Sirf bu olaylar yuzunden uni acilinca starbucksa girmeyi planliyorum. Bi kac secret tarif daha deneyecegim ve eminim ki baristalarimiz yine itiraz edecek ve bana sacma bir icecek verecek.
Bu arada deginmeden gecemeyecegim antalya deepodaki arkadas bence biraz daha ogren su isleri. Java chip koyarsam kahvesiz olur ama koymazsam kahveli olur dedikten sonra ozellikle seni denemek icin o zaman kahveli olsun dedim gitti kahvesiz sacma salak bir sey hazirladi. Allahtan degistirmeye dondugumde sen yoktun...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Kahve mi bu?
iyi hoş da nasıl okuyacağız bunların türkçesi yok mudur? -
-
Bu ćok pahalı benim bütcem yetmez
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X