Şimdi Ara

Nebulizatör Cihazı Tavsiyesi ! (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
1
Favori
88.953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: bekirhalici

Arkadaşlar Merhabalar

Bu tip cihazları ithal eden biri olarak kısa bilgi vermek istiyorum.
    Kompresörlü Nebuller isminden de anlaşılacağı üzere cihaz içerisinde var olan kompresör (pistonlu motor) yardımıyla basınçlı hava üreterek
    bu havayı ilaç kabına aktaran ve ilacı buhara çeviren cihazlardır.

Ultrasonik nebullerde isminden yine anlaşılacağı üzere cihazda bulunan ultrasonik dalga motoru ile var olan sıvıyı ultrsonik titreşimler ile
    buhara çeviren makinelerdir.

Komprsörlü makineler kullanımı kolay ve hızlı makinelerdir. Ultrasonik makineler ise yapı gereği biraz daha kullanımı zor makinelerdir.
    Genel olarak ultrasonik makinelere ilaç dışında ekstra su konulması gerekmetkedir. bu su yardımı ile makineler çalışmaktadır.

Kompresörlü makinelerde önemli olan ilaç kabıdır. Omron marka dahi alsanız sonradan alacağınız ikinci bir maske nebul seti kaliteli değilse
    size iyi buhar vermeyecektir. komprsörlü makinelerde kullanılan ilaç kapları genel olarak ilacı 0,5 nmmu partikul boyutunda veya altında
    parçalamaya çalışarak ciğerlere ilacı etkili vermeye çalışır. partikül boyutu 0,5 nmmu üzerinde olursa ciğer içerisine ilaç girmemekte
    ve tedavi başarılı olamamaktadır yada uzun sürmektedir.

Omronda kullanılan ilaç kabları kaliteli ve bilimsel çalışmalar uzun yıllar sonucu geliştirilen ilaç kabları kullanmaktadır. Bu yüzden bu markalar
    artık marka olmanın avantajını kullanarak cihazlarını daha pahalıya satmaktadır. Omron ve diğer markalar ile aradaki fark fiyat olarak kimi zaman 2 3 katını bulmaktadır.

Kompresörlü nebuller içinde kompresör barındırdığından son derece sesli çalışır. ortalama 65-75 desibel. Ultrasonik cihazlarda bu gürültü 15-20 desibel seviyesindedir.

Ultrasonik nebuller de kompresörlü nebullere göre çok pahalıdır. 2-3 katı. Ama Ultrasonik nebuller ilacı ultrasonik dalgalar ile parçaladığı için daha etkilidir.
    ve tedaviyi daha kısa sürede yapmaktadır. Yine aynı şekilde ultronik makineler kompresörlü nebullere göre ilacı daha hızlı parçalamaktadır.

Ultrasonik nebullerin bir diğer avantajı gerektiğinde soğuk buhar makinesi olarak kullanılmalarıdır. Çoğu çocuk sahibi bireyler soğuk buharın kış aylarında
    ne kadar etkili bir tedavi aracı olduğunu bilmektedir.

Köpek havlaması gibi öksüren çocuklarınız yolda iyileşiyorsa bu soludukları soğuk havadan kaynaklanmakta. O yüzden evde ultrasonik nebul olması her zaman bir avantajdır.

Günün sonunda herşey bütçeye bakıyor ne yazıkki ama aldığınız cihazı mutlaka iyi araştırın. Paranız varsa başım hiç ağrımasın derseniz omron alın ama bütçeniz
    kısıtlı ise tabiki diğer markalarıda kullanabilirsiniz. Hepsinden de gerekli verimi alacağınızdan emin olabilirsiniz.

benim nefes darlıgım var.gogus dr fıs fıs verdi bana. ilave ilaclarım hap seklinde var.bana bir buhar makinası lazım cunku anladıgım nem nefesime yarıyor.oda nemlendiriden istediğim randımanı alamadım. bu cihazları ogrendim ancak sadece su ile buhar ihtiyacım var.yani maskeyi takıp 24 saat icinde duzenli aralıklarla soguk buhar almak istiyorum. ses önemli değil zaten isime yararsa hemen sessiz calısan dediğinizi alırım.onemli olan su ile hatrı sayılır buhar ufleyebilmesi ve bu buharı en az 30 dakika verebilmesi. bana hesaplı olup su haznesi genis hangi cihazı onerirsiniz ilk etapta acaba.hangi sehirdesiniz aynı sehirde miyiz.yada okursanız ozelden telefon verir misiniz bana tesekkurler

• bekirhalici kullanıcısına yanıt

Değerli arkadaşım, sizin gibi insanları çok seviyorum. Tam olarak amme hizmeti yapmışsınız. Ne bir reklam, ne bir pazarlama. Helal olsun. Her daim başarılı olursunuz umarım. Ben de yeni aramaya ve araştırmaya başladım.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.