Şimdi Ara

NEDEN 1.DÜNYA SAVAŞIYLA İLGİLİ Bİ OYUN YOK SİZCE? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
7.402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bence çanakkale zaferini konu alıcak bir oyun için önce sağlam bir senaryo hazırlanmalı yer yönüyle sonrada işinde tecrübeli insanlardan oluşan bir ekip kurulup yapılmadılır. :) ben dedim diye olmuyor işte bunlar biraz zamana ihtiyaç var öyle bir oyun için. Bunlar kişisel görüşlerim.
  • o kadar kurşun kullanılmış ki terabaytlar yetmemiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: BèRuTTì

güzel bi fikir bencede olması lazım ama yenildikleri savaŞI YAPMAZLAR

+1
  • Crytek yapsın bir tane. 1. Dünya Savaşı konusunu ele alan oyun
  • Yapılsa iyi olur.
  • cryteck yüzdeyüz Türk firmasımı..Boğaz harbi diye bir oyun yapıyorlar ben betasını oynadım oyun rezalet hiç yapmasınlar daha iyi...
  • Yapılsa çok iyi olur ama adamlar yenildiği savaşı neden yapsın.
  • İyi güzel de , action olmaz ki..
  • Fazla Tantanaya Gereke Yok Çanakkale'yle ilgili bir oyun çıkıyor hem de türk yapımcılardandan ve Microsoft DESTEKLİYOR

Oyun Adı:Boğaz Harbi
    Oyun Yapımcısı:Kodgraf
    Dağıtım:(Muhtemelen)Microsoft
  • quote:

Orijinalden alıntı: erocano

Fazla Tantanaya Gereke Yok Çanakkale'yle ilgili bir oyun çıkıyor hem de türk yapımcılardandan ve Microsoft DESTEKLİYOR

Oyun Adı:Boğaz Harbi
    Oyun Yapımcısı:Kodgraf
    Dağıtım:(Muhtemelen)Microsoft

Harbimi ne zaman
  • Benim görüşüm 1. dünya savaşında aldığımız zaferlerden dolayı oyunda alacağımız rolün büyük olmasıdır. Oyunlarla bizi dünyaya tanıtmaktan korkuyor olabilirler. Sadece bir düşünce...
  • konu bayadır devam ediyo yav be Boğaz harbinin grafikler de süpermiş kaç mb ekran kartı istiyo
  • Bende merak ettim şu Boğaz Harbi'ni
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bansai!

1. Dünya Savaşı çok güzel olurdu ama 1.Dünya Savaşı sadece Geliboludan ibaret değil .

FPS olarak yapılması mümkün olmasada Strateji olarak güzel bir oyun oratya koyulabilirdi...2.Dünya savaşından daha taktiksel bir oyun olurdu.Zira çeşit çeşit silahtan ziyade çeşit çeşit asker ve cephe bulunurdu.Buda savaşı silahın değil bizim yönlendirmemizi sağlardı...

Gel gelelim Yapılacak bir oyunun incelenmesine...

1-Yapanlar bizi kötü gösterecektir.
    2-Almanya , Osmanlı , Avusturya-Macaristan gibi devletlerin başarıları değil yenilgileri konulacaktır.(2.Dünya Savaşı oyun larında ki örnekler gibi)
    3-1.Dünya Savaşında büyük bir hezimet aldık(bazıları bana kızacak belki)
    4-Üstteki ifademi açıklayayım:Bizim 1.Dünya savaşında başarımız Çanakkale ve Kut-ül Amare zaferlerdir.Bunun yanında Sarıkamışlar,Yemenler,Hicazlar başarısız geçmiştir.Tabi nekadar bu askerlermizin değil başlarında Alman generaller ve İttihat Terakki cemiyetinin suçu olsada İngilizler kendilerini kahramanca göstermekten çekinmeceyecektir.
    5-Herkesde Silahlar benzer olduğundan Eski teknoloji bile olsa Tank - Makineli gibi silahlar çok önemli olacaktır.
    6-Süvari birlikleri gibi birlikler olacaktır.Buda oyunda asker çeşitliliğini sağlayacaktır.Belki kuvai milliye birlikleri gibi birlikler olur kim bilir?
    7-Süngü - kılıç gibi silahlar bulunacak ve buda yakın dövüş imkanı sağlayacaktır.
    8-Gemileri ve topları unutmayalım

Not:1.Dünya Savaşında doldurmalı silah yoktur veya çok azdır.

he ondan ondan biraz ufak at civcivlerde yesin

• Önce avatara sonra yoruma baktım vazgeçtim cevap vermeye gerek yok
    Bu arada Taa 2 sene önceki mesajımı alıntı yapmışsın
  • quote:

Önce avatara sonra yoruma baktım vazgeçtim cevap vermeye gerek yok

Bilgin zaten yazdıklarından belli oluyor ergen ilkokulda ogrendikleriyle gelmiş yazmış Almanya kaybedince bizde kaybetmiş olduk lol ?!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Manstein

quote:

Önce avatara sonra yoruma baktım vazgeçtim cevap vermeye gerek yok

Bilgin zaten yazdıklarından belli oluyor ergen ilkokulda ogrendikleriyle gelmiş yazmış Almanya kaybedince bizde kaybetmiş olduk lol ?!

Ne saçmalıyosun sen ya ben hezimet yaşamışız diyorum sen ne diyosun.Ama Alman subayların suriye cephesinde mağlup olmamızda etkisi büyüktür.İlkokul bilgisiymiş hadi git burdan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bansai! -- 15 Eylül 2012; 11:25:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MâxeLL

1. Dünya savaşını konu alan bir oyun yapılırsa Fransız veya İngiliz askerlerini canlandırırız. Birde düşünün oyunun içinde çok geniş kapsamlı Çanakkale bölümü olduğunu. Gerçekte kaybettikleri savaşı oyuna olduğu gibi aktaracaklarınımı sanıyorsunuz ? Oyunda Çanakkaleyi ele geçirip aynı Alman lara yaptıkları gibi Türkleri küçük düşürecekler. Zaten tüm Amerikan yapımı film, oyun vs lerde böyle değilmidir. Vietnamda katliamlar yapan Amerika nedense film ve oyunlarda süt dökmüş kedi oluyor.

Eğer 1. Dünya Savaşı konulu oyunu Amerikan oyun yapımcıları yapacaksa hiç yapmasın...

+59198198198915612
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.