Şimdi Ara

NEDEN 1.DÜNYA SAVAŞIYLA İLGİLİ Bİ OYUN YOK SİZCE?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
7.394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar yıllardır -benim yakaladığım kadarıyla- Commandos'dan beri sürekli 2.dünya savaşıyla ilgili oyunlar yapıldı.Commandos-medal of honor-battlefield 1942-call of duty serisi bunların en ünlüleri ama neden hiç 1.dünya savaşıyla ilgili oyun yapılmadı?Ben şahsen artık kusucam 2.dünya savaşı konulu oyunlardan.Sürekli D-day ler,M1 Garandlar,MP40 lar .. Artık bıkkınlık geldi..Daha mı az heyecanlıydı yani bu savaş? Belki de ABD bu savaşta 2.dünya savaşı kadar aktif diildi onun etkisi olabilr mi düşünceleriniz???

• 1. Dünya Savaşı ile ilgili Battlefield 1942'nin bir modu var zaten.Battlefield 1918 diye.Bulup indirebilirsin.Netten serverleri var mı yokmu bilmiyorum ama Gelibolu bölümü var mesela.Türk askerinin konuşmalarıda baştan sona TürkçeOnun haricinde tam olarak 1. Dünya savaşı olmasada Age of Empire II de Osmanlı donanması ve askerlerini kontrol ediyoruz.Konuşmalarda Türkçe.Benim fikirlerim bunlar
  • 1.dünya savaşında bilgisayar oyunları için "atraksiyon yaratabilecek" nitelikte silahlar kullanılmadığı için.. (tabii ki gelişen teknolojiye paralel olarak söylüyorum..)

sen ekran karşısında kendini üstten barut doldurmalı bi silahı ateşe hazırlarken düşüne biliyor musun..?

ama dediğin mp40 mg42 sgt44 BAR ya da springfield'lar da durum böyle mi..??

bas tetiğe ...ver coşkuyu...
  • tarihte ilk defa yeni teknolojik silahlar kullanılmıştır bunlar tank, uçak, denizaltı öyle zannedildiği gibi üstten doldurmalı silahlar yoktu varsa bile çok azdır genellikle 2.dünya savaşında almanların kullandığı kar98 silahı gibi yandan kurmalı silahlar vardı
  • ewet silahlar kar98 ayarındaydı.. Fakat activision öncelikle 2, Dünya savaşı senaryosunu tamamlayamadı. Daha pek çok cephede yaşanmışlıkları aktarabilirler.. Ayrıca materyal eksikliği söz konusu.. O döneme ait fotoğraflar , filmler, dönemi yaşamış insanlar.. Bildiğiniz gibi activision bu işi çok ciddi yapıyor.. Silah sesi kayıtlarını gerçek silahlardan yaptığı gibi mekanları birebir maplere taşımaya çalışyor... Bu tür donanım eksiklikleri 2. WW ı işlemeyi kolaylaştırıyor bence.. Hem arkadaşın dediği gibi 2. WW da çoşkuyu vermek daha kolay...
  • call to power 2 de turkleri secebiliodun.ayrıca mtw1'de de secme imkanımız wardı.arkadasın da dedigi gibi aoe2'de de turkler wardı.aoe3'te de war.yani yawas yawas turkleri oyunlarına dahil ediolar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: KoMiKaZe

1. Dünya Savaşı ile ilgili Battlefield 1942'nin bir modu var zaten.Battlefield 1918 diye.Bulup indirebilirsin.Netten serverleri var mı yokmu bilmiyorum ama Gelibolu bölümü var mesela.Türk askerinin konuşmalarıda baştan sona TürkçeOnun haricinde tam olarak 1. Dünya savaşı olmasada Age of Empire II de Osmanlı donanması ve askerlerini kontrol ediyoruz.Konuşmalarda Türkçe.Benim fikirlerim bunlar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Var mı böyle bir dizi
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bence Çannakkale zaferi gibi 1. dünya savaşında olan yenilgilerini nasıl oyun yapıpda dünyaya oynatırlar bence olayı böle düşün....

Çanakkale Geçilmezzzzzzzzz
  • merak etmeyin turk oyun firması bi kaç yıl içinde çanakkale ile ilgili bir oyun yapacak mış bu konuda idaalılar
  • entente diye müthiş bi oyun var 1.dünya savaşı ile güzelde silahlar var uçak felan tawsiye ederim şuan bn oynuyorum
  • Bence bizim oyun yapımcılarımız Kabus22,Pusu gibi kıytırık oyunlar yapacaklarına Çanakkale zaferini anlatan bir oyun yapabilirler.Her türlü bilgimizde var.Yapılmayacak bir şey değil.
  • kabus22 kıytırık degil okadar insan emegine, hele ki turk oyun yapımcılıgınının emekleyen urunune biraz-cık saygın olsun hı ?

ama pusu kıytırıktı
  • Bir Omaha çıkartması Çanakkale'nin yanında bence evcilik kalır. Çanakkale konulu bir oyun kesinlikle çıkmalı, çıkarılmalı :D O müthiş savaşı çok iyi bilen kişilerden bilgi alınmalı, hatta mümkünse direk savaşanlardan. Bir Brothers in Arms gibi olabilir.
  • Ama bence ilerki zamanlarda türklerde oyunlarda yer alacak.Öyle görünüyor.İnşallah CoD4 ün konusu gene 2. dünya savaşı olmaz.SIKILDIK ÇÜNKÜ.
  • insanlara aldıkları o rezil yenilgiyi anlatmak onların zoruna gider diye düşünüyorum
  • aslın da 1. dunya savası cok guzel olurdu
  • 1. Dünya savaşını konu alan bir oyun yapılırsa Fransız veya İngiliz askerlerini canlandırırız. Birde düşünün oyunun içinde çok geniş kapsamlı Çanakkale bölümü olduğunu. Gerçekte kaybettikleri savaşı oyuna olduğu gibi aktaracaklarınımı sanıyorsunuz ? Oyunda Çanakkaleyi ele geçirip aynı Alman lara yaptıkları gibi Türkleri küçük düşürecekler. Zaten tüm Amerikan yapımı film, oyun vs lerde böyle değilmidir. Vietnamda katliamlar yapan Amerika nedense film ve oyunlarda süt dökmüş kedi oluyor.

Eğer 1. Dünya Savaşı konulu oyunu Amerikan oyun yapımcıları yapacaksa hiç yapmasın...
  • bu activision tarafindan aciklandi...

1. dün savaşinda yeterli kadar teknoloji olmadigi icin....(silahlar v.b şeyler gelişmedigi icin teknoloji derken bunu kastettim..)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Way Out -- 16 Nisan 2007; 14:43:24 >
  • Öyleyse Thief'te de hiç teknoloji yoktu. Ama deli gibi oynandı. Bunlar bahane. Çanakkale'yi hatırlamak istemiyorlar gibi geliyor bana ama...
  • quote:

Orjinalden alıntı: snake_10

insanlara aldıkları o rezil yenilgiyi anlatmak onların zoruna gider diye düşünüyorum

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.