Şimdi Ara

Neden 10 topicten 7 si Fenerbahce ile ilgili ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Fenerbahcelilerin sayisi gercekten fazla. Hadi bu yuzden 10 topicten 4'u bu sebeple olsun.

Galatasaray sampiyon olmus. Taraftari kendi mutlulugunu yasayacagina hala Fenerbahce ile ugrasiyor. Hadi bu da 10 topigin 3'u olsun.

Digerleri ise kendi takimlari hakkinda yazacaklari birseyleri olmadigi icin onlar da mecbur Fenerbahce'ye yukleniyor. Bu da 10 topicten 1 tanesi olsun...

Sizce sebep ne ?

Neden Amerika dunya capinda sevilmiyor ? Dunya'nin en buyuk ve guclu ulkesi oldugu icin mi sizce ?

Avrupalilar neden Osmanli'ya Hacli Seferleri duzenledi ? Neredeyse tum dunyayi saracak kadar buyuyen Osmanli'yi durdurmak icindi sanirim di mi ?

Eeee...Yorum sizin

• vay bee kardeş ne araştırma yapmışsın. iyi gözlem
  • Galatasaray:16 Lig Şampiyonluğu,14 Türkiye Kupası,1 UEFA Kupası,1 Süper Kupa

Fenerbahçe:16 Lig Şampiyonluğu,3 Türkiye Kupası,0 UEFA Kupası,0 Süper Kupa

Neyin büyüğü neyin güçlüsü.Konuşmak bedava.Büyüklük lafla olmaz kupayla olur ispatlanır.

Son 3 yılda ekonominiz güçlendi diye 101 yıllık Galatasaray'dan başarılımı oluyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi foals -- 16 Mayıs 2006; 21:48:07 >
  • 17.Sampiyonlugu ruyanda mi gordun sen ?

Mumkunse fanatiklikten sampiyonluk sayisini bile hatirlamayan hatta hayal goren arkadaslar yorum yapmasin.

quote:

Orjinalden alıntı: cemo91

Galatasaray:17 Lig Şampiyonluğu,14 Türkiye Kupası,1 UEFA Kupası,1 Süper Kupa

Fenerbahçe:17 Lig Şampiyonluğu,3 Türkiye Kupası,0 UEFA Kupası,0 Süper Kupa

Neyin büyüğü neyin güçlüsü.Konuşmak bedava.Büyüklük lafla olmaz kupayla olur ispatlanır.

Son 3 yılda ekonominiz güçlendi diye 101 yıllık Galatasaray'dan başarılımı oluyorsunuz?

• Türkiyede büyüklük yarışına gireceğiniz en son takımdır Galatasaray
  • quote:

Orjinalden alıntı: Innocent TearS

17.Sampiyonlugu ruyanda mi gordun sen ?

Mumkunse fanatiklikten sampiyonluk sayisini bile hatirlamayan hatta hayal goren arkadaslar yorum yapmasin.

quote:

Bu yorumundan sonra keşke mesaj atmasaydım dedim.Gerçekten deymezmiş.Yanlışlıkla 17 yazmışımda sizi azmı yapmışım?Aynı sayıdayız bak.En azından kaçan şampiyonluktan sonra böyle yakındığımı hatırlamam.Şampiyonu alkışlamasınıda biliriz.

• Bu topici gercekten objektif yorumlari almak icin acmistim. Fanatik yorumlar istemiyorum. Tamam icerik biraz tarafli olabilir ama bu dogru oldugu anlamina gelmez. Herkesten yorumlar beklemistim.

Bu arada kacan sampiyonluga uzuldugumuz dogru ama yakinmiyoruz. Ve gerektigi gibi tebrik etmesini de bildik. Yine de yorumun icin tesekkur ederim..
    quote:

quote:

17.Sampiyonlugu ruyanda mi gordun sen ?

quote:

Bu yorumundan sonra keşke mesaj atmasaydım dedim.Gerçekten deymezmiş.Yanlışlıkla 17 yazmışımda sizi azmı yapmışım?Aynı sayıdayız bak.En azından kaçan şampiyonluktan sonra böyle yakındığımı hatırlamam.Şampiyonu alkışlamasınıda biliriz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Amerika ile Fenerbahçe birbirine benziyor hakikaten

Amerika = Fenerbahçe

Vietnam = Denizlispor

Sonuç?
  • Amacım gerginlik yaratmak değil yanlış anlama ama öyle bi yazmışsınki sanki tek büyükmüşsünüz gibi.Türkiye'de 3 tane büyük kulüp vardır.Hepsi her dönem başarılı olmuştur.Son 3 yılda siz başarılı oldunuz ama unutma ondan önceki sene Beşiktaş,ondan önceki 6 sene Galatasaray başarılı oldu.
  • Bak bu yorum guzel iste.. En azindan yaratici..

He bak ben de soyle bi yorum yapayim sana..

Amerika gecici bir darbe almistir..Dogrudur...Ama hala en buyuk
    quote:

Orjinalden alıntı: BJKKKKK

Amerika ile Fenerbahçe birbirine benziyor hakikaten

Amerika = Fenerbahçe

Vietnam = Denizlispor

Sonuç?

• Dogru haklisin..Ama olsun bak bu da gayet sagduyulu bir yorumdu..Tesekkurler..

Eeee bekliyoruz..Bakalim daha ne yorumlar cikacak ?
    quote:

Amacım gerginlik yaratmak değil yanlış anlama ama öyle bi yazmışsınki sanki tek büyükmüşsünüz gibi.Türkiye'de 3 tane büyük kulüp vardır.Hepsi her dönem başarılı olmuştur.Son 3 yılda siz başarılı oldunuz ama unutma ondan önceki sene Beşiktaş,ondan önceki 6 sene Galatasaray başarılı oldu.
  • quote:

Amerika = Fenerbahçe

Vietnam = Denizlispor

Sonuç?

• @cemo91,

Türkiye Kupası;

Fenerbahçe: 5
    Galatasaray: 13

düzelt istersen
  • quote:

Bak bu yorum guzel iste.. En azindan yaratici..

He bak ben de soyle bi yorum yapayim sana..

Amerika gecici bir darbe almistir..Dogrudur...Ama hala en buyuk
    quote:

Amerika = Fenerbahçe

Vietnam = Denizlispor

Sonuç?

Ben Fenerbahçe büyük klüp değildir demiyorum ki zaten. 3 büyükler diyorum. Siz tek büyük biziz diyorsanız, eh o da sizin kendi megoloman tavrınızdır

• quote:

Orjinalden alıntı: ermanpac

@cemo91,

Türkiye Kupası;

düzelt istersen

13 mü?İyimisin

A pardon sizin 5 miydi.Hay Allah nasıl unutmuşum aradaki dağlar kadar farkı:P
  • quote:

Orjinalden alıntı: ermanpac

@cemo91,

Türkiye Kupası;

Bence bir düzeltme de sen yap

Inanmayan burdan baksın

düzelt istersen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Salvatuon -- 16 Mayıs 2006; 22:11:40 >

• İnsanlık yaptık, insan gibi cevap verin. Seviyesizlik yapıp ortamı germeyin. Ağzınızın payını aldığınız zaman yok şölesiniz bölesiniz..

Galatasaray'ın 14 olabilir, ancak Fenerbahçe'den de eminim 5 olacak..

Ayrıca ben bak ne kadar yakınız demek için vermedim o rakamları, arada dağlar kadar fark olduğu belli ona birşey diyen mi oldu ?? Dengesizsiniz sanırım ??
  • Illa hemen gereceksiniz ya ortami

Birakin artik yok bizim kupamiz daha fazla, yok sizin az..Biz sizi cok yendik masallarini..

Genel yorumlar yapalim Lutfen...Ya da yaratici ama espirili yollardan birbirimize takilalim..Birbirimizi rencide ederek degil..
  • @Innocent TearS, ortamı gerenler belli işte. Lütfen benim mesajıma bakar mısın ne demişim ??

Kötü ya da benimle dalga geçmelerini sağlayacak, onları rencide edecek bir yazı mı ??

İnsan gibi birşey söyledik ama yaptıkları şeye bak..
  • quote:

Illa hemen gereceksiniz ya ortami

Birakin artik yok bizim kupamiz daha fazla, yok sizin az..Biz sizi cok yendik masallarini..

Genel yorumlar yapalim Lutfen...Ya da yaratici ama espirili yollardan birbirimize takilalim..Birbirimizi rencide ederek degil..

Güzel konuştun. Al bakalım ilk espri benden

Takılıyorum yanlış anlama

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.