Herkesin elinde son model telefonlar , arabalar... Sorsan açlıktan ölüyorum diyorlar. Çocuğa fazla yüz verip şımarmasına neden olmak gibi
quote:
Orijinalden alıntı: Olivier17
quote:
Orijinalden alıntı: Treth
quote:
Orijinalden alıntı: Olivier17
abartan tipler mi? 3 senede paramız dolar karşısında iki kat değersizleşti. git gide saçma sapan vergiler ve gıda ürünlerine küçük küçük zamlar geliyor. bağdat caddesi'nde taksim'de dükkan sahipleri dükkanlarını kapatıyor bu mu abartı?
kusura bakma unutmuşum,sana göre senin desteklediğin parti başta olsun da,ülke isterse batsın. yoksa camiler kapanır,türban yasaklanır.
Allah Allah sizinde bir dediğiniz diğerini tutmuyor. Bu gün ekonomi ile ilgili bir konuda batışımıza seviniyorsunuz dediğimde bana bir alıntı gösterip biz dolar artışına bu sebepten seviniyoruz demişti.
Alıntının içeriği dalga kurda dolar artışının ekonominin sağlıklı olduğunun göstergesi olarak açıklanmış ve ülkeye bir zararı olmadığı anlatılıyordu. Tabi ki bir gaz alma açıklaması olduğu için ciddiye bile alamadım ama.. Benim için önemli olan muhalif üyenin tavrı.
dolar neden yükseldi,niçin yükseldi,kimin politikaları sayesinde yükseldi hiç sorguladın mı? yoksa koyun gibi ''CHP'li elitler,bizden nefret ediyor,aşağılıyor'' mu dedin? böyle devam ettiğiniz sürece sürekli aşağılanacaksınız. bütün olaylar gözünüzün önünde ama siz gözünüzü kapatıyorsunuz,görmemiş gibi yapıyorsunuz,üstüne üstlük mağdur edebiyatı da yapıyorsunuz. gerçi diğer konu da 2002'de sosyal medya kullanılıyor gibi birşeyler zırvalamışsın,ne laf anlatsam boşuna sana.
Şu attığın mesajın benim yazdığımla alakası bile yok sırf laf sokayım diye kasmışsın kendini o kadar.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme