Şimdi Ara

NEDEN ADAM AKILLI POKEMON OYUNU YOK?? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
1
Favori
2.908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: omer_loopus

quote:

Orijinalden alıntı: :NeFeS:

GC ye Wii'ye çıkmıştı ama tutmadı çünkü özünden koptu.Siz hala tvde izlediğiniz haliyle kalıp pokemonun ne kadar ayrıntılı ve gelişmiş bi j-rpg olduğunu bilmediğinizden sadece grafiklerine bakıyosunuz.

Ayrıyetten pokemon Nintendonun ve hiç bi zaman xbox'a pc yada ps'a gelmeyecek.

haklısın hala devam eden serisi var eski tadı vermiyo ama oyunda baştan ilerlemeli şekilde olacağı için çok gzl olurdu be.....bütün gba-gbc serilerine bakmısımdır ama tabiki 1 ve 2 . nesil kadar hiçbiri sarmıyor..oda izlemediğimizden kaynaklı..o binadan atlayan çozuğa azmı beddua etmiştim...

o çocuğu dovmeye karar vermiştik küçükken. yıllar geçti (5 sene önce) lisede bir çocuk vardı adı "cesur" du öğrendim ki o atlayan çocuk oymuş çocuk uzun boylu falan dı dövmeye yemedi lise 2ye geçince çocuktan haber alamaz olduk şu an nerde bilmiyorum. cesur diye bi tanıdığınız varsa şüphelenebilirsiniz.

gaza geldim telefona emulator indirdim fire red oynuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man Of War -- 27 Ocak 2013; 21:07:27 >

• Yellow-green-red 1. nesildi de crystal sonrasını da konu alıyordu sanırım(siver ve goldda).Ko-oh falanda vardı sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: iamburak

Beyblade oyunu da yok

GameBoy Advance üzerinden Pokemon oynadın mı?. Oynadıysan bilmen lazım. Beyblade'in oyunu Pokemon'un oyunlarının yanında biraz altta kalıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Man Of War

quote:

quote:

GC ye Wii'ye çıkmıştı ama tutmadı çünkü özünden koptu.Siz hala tvde izlediğiniz haliyle kalıp pokemonun ne kadar ayrıntılı ve gelişmiş bi j-rpg olduğunu bilmediğinizden sadece grafiklerine bakıyosunuz.

haklısın hala devam eden serisi var eski tadı vermiyo ama oyunda baştan ilerlemeli şekilde olacağı için çok gzl olurdu be.....bütün gba-gbc serilerine bakmısımdır ama tabiki 1 ve 2 . nesil kadar hiçbiri sarmıyor..oda izlemediğimizden kaynaklı..o binadan atlayan çozuğa azmı beddua etmiştim...

o çocuğu dovmeye karar vermiştik küçükken. yıllar geçti (5 sene önce) lisede bir çocuk vardı adı "cesur" du öğrendim ki o atlayan çocuk oymuş çocuk uzun boylu falan dı dövmeye yemedi lise 2ye geçince çocuktan haber alamaz olduk şu an nerde bilmiyorum. cesur diye bi tanıdığınız varsa şüphelenebilirsiniz.

ölmedi mi o lavuk...ben öldü sanıyodum 1. katatnmı atlamış

• Asıl soru şu olmalıydı neden adam akıllı lord of the rings oyunu yok :( (Bfme serisi dışında)
  • Blue,red,yellow leaf green,fire red, silver,gold crystal, emerald,ruby,sapphire,diamond,pearl,black,white,black 2 ,white 2
    Mystery dungeon vs saymıyorum bile
    X-Y Yolda
    white 2 yi bugün bitirdim
    Gayet eğlenceli geliyor
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Man Of War

quote:

quote:

ölmedi mi o lavuk...ben öldü sanıyodum 1. katatnmı atlamış

3. kattı sanırım. yaralarının izleri vardı hala suratında ve vücudunda. çocukta yakışıklıydı yara izleri karizmatik bi görünüm katmış

çalılara düşmüş bu arada

• quote:

Orijinalden alıntı: Compulsive1337

Asıl soru şu olmalıydı neden adam akıllı lord of the rings oyunu yok :( (Bfme serisi dışında)

middle earth 2 yi ilk defa 1 aydır oynuyorum sevdim walla...bu soruda gzl olurmuş..sıkıyo bi zaman sonra me2
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darui

Blue,red,yellow leaf green,fire red, silver,gold crystal, emerald,ruby,sapphire,diamond,pearl,black,white,black 2 ,white 2
    X-Y Yolda
    Gayet eğlenceli geliyor

neyde oynuyosun?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Compulsive1337

Asıl soru şu olmalıydı neden adam akıllı lord of the rings oyunu yok :( (Bfme serisi dışında)

middle earth 2 yi ilk defa 1 aydır oynuyorum sevdim walla...bu soruda gzl olurmuş..sıkıyo bi zaman sonra me2

ben bfmeleri yıllardır oynarım. bilgisayarlarımın olmazsa olmazlarıdır oynamasamda durur arada girerim :D
  • Hocam Tibia stilinde var bayağı ama bi' zaman sonra sıkıyo, şimdi Pokémon Soul gelcek son test sunucusunu açtılar 2-3 aya açılır oyun tahminimce
  • aslında stratejik derinliği ve örgüsü baya underrated idi nerdeyse hiç takdir edilmedi ama hikayesi acayip overrated olunca çabucak harcandı gitti bu oyun. bu kadar kaliteli altyapıya sahip bi oyun olduğundan zaten öyle grafikle falan yalancıktan boyamaya gerek yok bence ama dediğin doğru büyük ölçekte oynanacak bişey geliştirmediler. netbattle vardı bi ara baya güzeldi o da kaynadı gitti şimdi kimsenin umrunda değil anca meraklılar hala nintendo konsolundan black2 white2 oynamaya devam ediyor.
  • 300 saatten fazla playtime yaptım ve devam ediyorum.Pokémon Emerald.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Blue,red,yellow leaf green,fire red, silver,gold crystal, emerald,ruby,sapphire,diamond,pearl,black,white,black 2 ,white 2
    X-Y Yolda
    Gayet eğlenceli geliyor

neyde oynuyosun?

Emu ile

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pokemon X-Y geliyor işte.

NEDEN ADAM AKILLI POKEMON OYUNU YOK??
  • quote:

X-Y Yolda
    Gayet eğlenceli geliyor

X-Y olacak gibi ama bana 3ds aldiracaklar zorla illa
  • Kesinlikle katılıyorum geçen gün bende düşünmüştüm bunu, GTA tarzı Open World bir oynanışı olsa, ormanlarda şehirlerde pokemon yakalasak online olarak kapıştırsak tadından yenmezdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuRKKuRT

quote:

X-Y Yolda
    Gayet eğlenceli geliyor

X-Y olacak gibi ama bana 3ds aldiracaklar zorla illa

Emu akar valla
  • supermenin oyunuda yok thorun oyunuda yok captain americanın oyunuda yok digimonun oyunuda yok tsubasanın oyunuda yok bugs bunnynın oyunuda yok tazmanya canavarının oyunuda yok redkitin oyunuda yok tom ve jeryynin oyunuda yok adam gibi 10-15 gblık kaliteli olarak...
  • hortlatalım konuyu hala yok hala ! go var demeyin oda sadece para kazanma amaçlı yapılan bir oyun olacak beklentileri karşılamayacak sızan görüntülerden belli.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.