Şimdi Ara

NEDEN ADAM AKILLI POKEMON OYUNU YOK?? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
1
Favori
2.908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    2013ü görünce benimde aklıma direk hala olmadığı geldi
  • Yıl 2016 arkadaşın istediği oldu, pokken tournament çıktı
  • riaz kullanıcısına yanıt
    yahu street fighter tarzı bir oyun ne yapayım ben onu :D mmo çeklinde yapsalar ne olurdu sanki. karakterimizi oluştursak sonra harita baya bi büyük olsa gezsek tozsak pokemon yakalayıp geliştirsek sonra arenalar olsa savaşsak turnuvalar düzenlense...hatta harita içindede istediğimizle savaşsak.. ah ahhh tüm dünya bağımlısı olurdu valla
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thenough

yahu street fighter tarzı bir oyun ne yapayım ben onu :D mmo çeklinde yapsalar ne olurdu sanki. karakterimizi oluştursak sonra harita baya bi büyük olsa gezsek tozsak pokemon yakalayıp geliştirsek sonra arenalar olsa savaşsak turnuvalar düzenlense...hatta harita içindede istediğimizle savaşsak.. ah ahhh tüm dünya bağımlısı olurdu valla

Hocam zaten pokemon oyunlarının tüm dünya bağımlısı.En eski pokemon oyunu şuan ps4/xbox/pc'de bulunan en güncel oyundan daha fazla satmıştır.Ayrıca pokemon oyunlarının dünyası bayağı geniştir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: omer_loopus

Başlık net...bu oyunu emulartorle 3 parmak ekranda bile oynayarak zevk alan bir sürü insan var..Buna eş pazar da var...neden yapılmıyor şöyle grafikler bomba 15-20 gb lık bir oyun....pc-ps3-xbox farketmez hangisine çıkarsa gidip o konsolu alrım benım gibi düşünen bir sürü insan olduğunu düşünüyorum..siz ne düşünüyosunuz..??

Pokemonun kemik oyuncu kitlesinin hoşuna gitmeyeceği için.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • riaz kullanıcısına yanıt
    tabiki biliyorum çok daha fazla sattığını ancak böyle birşey olsa emin olun çok daha fazla satar..çünkü konsollarda bazı şeyler sınırlı ancak bilgisayarda çok daha fazla avantajlar var
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.