Şimdi Ara

Neden Age Of Conan değilde WoW'a daha iyi deniyor? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
9.068
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyunun sistem gereksinimlerini düşürdüler zaten.eylülde 30 fps aldığım yerde 50 55 fps alıyorum şuanda
    serverlar o kadarda boş deil.eylülde bıraktığım accountumu dün açtırdım.ve gerçektende boş deildi server(battlescar)
    evet oyun erken çıktı ona bişi demiyoruz zaten.ayrıca oyuna eylülden bu yana birçok şey eklenmiş.hala alışamadım oyuna.yeni armor sistemi fln fln.
  • Hazır dolarda düşmüşken yap bi sistem dal Conan'nın dünyasına diyorsunuz yani.Zaten oyunda yok Aion'dan haberde.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hirbag

benim sıkıntım düşük levellerde pvp serverında olmama rağmen pvp namına yapılacak, insanı oyalayacak pek birşey olmaması yani lvl 80'e kadar monoton bir kasış yapacağım gibi geliyor. world pvp yi herzaman tercih etmişimdir ancak popülasyon düşükse pvp yi düşük levellerde sadece world pvp ye bırakmanında iyi olmadığını düşünüyorum.
    madem wowla ilişkilendiriyoruz bu başlıkta mesela blizzard o yönden çok başarılı her levelde ufak ufak insanı mutlu edecek birşeyler koyuyor. örneğin crafting aocda lvl 40 dan sonra başlıyor sanırım. bir de oyunun sosyalleşmeye katkıda bulunacak yönleri eksik chat sistemini geliştirmeleri lazım. zone için chat kanalları eklemek gibi. ya da wow daki lfg sistemi gibi kolaylaştırıcı yenilikler koyabilirler. herşey globalde konuşuluyor takip etmiyorum bir süre sonra çünkü geyik de dönüyor grup arayan da yazıyor.
    eğer eksik bilgi yüzünden yanlış eleştirdiğim kısımlar varsa düzeltsin arkadaşlar çünkü yeniyim bu oyunda.
    öte yandan grafik konusuna gelince şimdi medium ayarlarla high ayarlar arasında öyle uçurum denecek rahatsız edecek şekilde bir fark yok bence. o yüzden sistem olarak son aylarda aşırı masrafa gerek yok. 4x aa ve mediumda dahi çok güzel bir grafik elde ediliyor. gelmiş geçmiş en gerçekçi grafikler bu oyunda belki başka oyunda kestiğniz 10 rakip yerine bu oyunda fatalityle keseceğiniz bir kişiyi tercih edebilirsiniz. hani birşeyi sevmeniz için bazen sadece bir özelliği yeterli olur, bu oyununda grafikleri birçok kusurunu görmezden gelmenize neden olabiliyor. bug konusuna gelince yeni başlayan birisi olarak söylüyorum lvl 40 a kadar beni oyundan soğutacak herhangi bir sıkıntı ya da bugla karşılaşmadım.
    oyunun en büyük eksiği yineliyorum content eksikliği.(türkçe karşılığı aklıma gelmedi.)

Dostum yorumların icin tesekkurler ama kendimden ornek vereyim sana, suan pvp rp serverındayım world pvp mükemmel ötesiydi 1den 80 e kasana kadar.Ayrıca content eksikliğini tamamladılar.sen nerede zorlandın anmalamadım.(content eksikliği 55-63 lvl arası vardı sırf onun için oyuna en büyük haritalardan birini getirdiler Ymirss Pass diye.Yani 40lı a kadar nerede zorlandın anlamadım(ben hiç kimseyi tanımadna , tek basıma wow u bırakarak herseyi kendim ogrenerek baslamıstım)

Grafiklere gelince ; ofiste 9500gt 4gb ram core2d 2.4 var evde 8800gts 4gb ram core2d 3.0 var

Grafik farkı gerçekten inanılmaz..

Yine yeniliyorum..Her türlü sorunuz için PM atagbilirsiniz.Forumdan birkaç arkadaş tekrar başladı benim sayemde bundan gercekten cok mutluluk duduyorum.Ve bi kere bile şikayet duymadım

• Koah, sen hangi guilddesin, yoksa efsane POM Moonwalkerın guildinde mi? :D Duyduğuma göre Duelde yeniyormuş seni :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lordstronghold -- 27 Aralık 2008; 10:11:23 >
  • Sharkhan ın yorumlarına katılıyorum ben fury serverindeyim server hiçte boş değil gerçekten nereye gitsem çok canlı sürekli world pvp var ayrıca gerçekten questler eğlenceli ve npcler gerçekten başka oyuncu öldürmüşsün tadı veriyor
  • Vallaha dostum ellerine sağlık olsun yazını şimdi okudum harika olmuş. Sabah erken saatlerde de sipariş vermiştim sayende pişman değilim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vagojeo -- 5 Eylül 2009; 18:59:15 >
  • kesinlikle o veya bu güzel denilecek oyunlar değil tamamen zevk meselesi
    yani herkezin güzeli farklıdır ama wow daha pratik olduğu için conan daha ayrıntılı olduğu için tercih edilir genelde
  • İncelemen güzel olmuş arkadaşım. Heryerde aynı şeyleri söylüyorum yine tekrarlayayım. Bence sorun hangi oyunun daha güzel veya daha geniş ve iyi bir sisteme sahip olduğu değil. Sadece türk insanında olmayan,diğer tüm dünya oyuncuların da mevcut bir sorun var. Tabi sorun demek ne kadar doğrudur bilemiyorum,bu ayrı bir tartışma konusu olurdu herhalde. Gelelim bu sorunsalın ne olduğuna. Tekcümleyle özetlemek gerekirse : Var olan sistemin üzerinde değişikliğe giderek yenilikçi olamama ve her türlü gelişime kendini kapatma ! Mmorpg oyunlar bir süre sonra o kadar çok benimseniyor ki kitleler tarafından, sonrasında geçilecek yeni oyun ve getirdiği sisteme ayak uydurma zaman ve sabır gerektiriyor. Wow başarılı bir oyun ve oyunculara dünyada birçok ilk'i müspet menfii tattırabilmeyi başarmıştır. Evet başarılıdır çünkü oyunda sadece oynanabilirlik ve buna doğru orantılı olarak online olma süresinde ki yoğunluk üzerine bir sistem konmamıştır ilk etapta(bkz.grinding) Belirlenen ve benim düşünceme göre üzerinde çok düşünülmüş ve her yönüyle emek verilmiş bir senaryo/konu mevcut world of warcraft'ta. Nacizane düşüncem wow veya onun sahip olduğu gibi bir oyuncu kapasitesine sahip diğer oyunlar hedef alınmak isteniyorsa,aynı başarıyı yakalamanın yollarının benim saydığım bir takım + değerlerden yola çıkılmasıyla mümkün olduğu. Gelelim Age of Conan'a. Fazla söze gerek yok bence. Başarılı ve yenilikçi bir oyun. Az önce de dediğim gibi birçok yeniliği bünyesinde barındırıyor. Sözün özü wow'un ulaştığı başarı grafiği tamamen zamanla alakalıdır,aynı sabrı ve dirayeti aoc gösterirse daha oturmuş daha herkesin ne ile karşı karşıya olduğunu bildiği daha eksiksiz ve dolasıyla daha keyifli daha dolu dolu bir oyun olabilir. Bahsettiğiniz iki oyun arasında ki başarı ayrımı tamamen zamanla ve dolayısıyla bunun getirmiş olduğu oturmuşlukla alakalıdır. Beklemek ve bu tartışmayı zamana yaymak,aoc'a zaman tanımak ve sabırlı olmak lazımdır.

• Atın kıvrımlı koselere sahıp olması goruntu acısından ıgrenc bır goruntu bence ayrıca stabıl cok fazla template var hersey guzel ama hareket yok boylelıkle ınsan bak bak bıyere kadar o goruntulere fatalıty guzel ama sadece onlada olmuyor olmadıda zaten
  • age of conan haritası wow haritasının 10/1 kadar ...bi sürü bug var...ayrıca combat sistemi berbat...heralde yeterli oynamamak için..ayrıca online destek bombok...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kirpi

age of conan haritası wow haritasının 10/1 kadar ...bi sürü bug var...ayrıca combat sistemi berbat...heralde yeterli oynamamak için..ayrıca online destek bombok...

1-O bir sürü buglari say bakalim bizde görelim neymis onlar ögrenelim.

2- Combat sistemi yenilikci , sirf bu yüzden oyunu oynayanlar var. Combat sistemiyle oynayacak yeterli kapesiteniz yoksa oyuna bok atmayin

3- Öncelikle wow bilmme kac yil olmus Aoc ilk Dx 10 görsel söleniyle oynamaniza imkan veren oyun birinci yilini tamamlamistir. Simdi wowda bir harita var 100x diyelim ama hersey ayni. Detay 5.... Age of conandaki map 20x ama deday 20000x .... Gerisini siz düsünün

4-Online destek ise ortalama 5 ile 50 dakika arasinda degisiyor - oynadigin server ve sorunun sinifna göre...

5-Bir satir yazi yazip insanlara yanlis bilgi verne kadar iki dakika insan takilidi yapip , uzun uzun nedenleri ile anlatirsaniz diger insnalar icinde yararli.

Combat sistemi ile oynamayi beceremiyorsaniz zaten gidin kumda oynayin = wow oynamakla es deger

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Viik -- 3 Ekim 2009; 14:15:19 >

• quote:

age of conan haritası wow haritasının 10/1 kadar ...bi sürü bug var...ayrıca combat sistemi berbat...heralde yeterli oynamamak için..ayrıca online destek bombok...

Bugını magını bilmemde combat sistemini becerebildin mi,çok merak ediyorum.Yada playerın etrafında dönmesini mi öğrenemedin?Hani yanlış anlama bu oyunda combo yapmak (özellikle pvp lerde) zorluyorda o bakımdan sordum.Zira yeni çıkan kaliteli yapımlar hariç bu tarzda combo olayı pek yok.
  • quote:

Bende Önceden Wow Oynuyordum Ama Age Of Conan Görünce Artık Wow u Hiç Açasım Yok Herg Gün Zevkle Sıkılmadan Aoc Vİdeolarını İzliyorum . Bu Oyun Wow 100 Basar Diyorum .
  • Dostum güzel çalışma olmuş emegin için teşekkürler. AOC daha oynamadım henuz, yazdıklarından sonra oynamayı dusunuyorum sana para ödemeleri lazım ikna edicisin. Wow u 20 gun once bıraktım 6 adet lvl 80 , 2 adet 70 lvl . bunlardan 1isi 70 lvl end game idi. 80 lvl charlarımdan main olanla yine end game e gidiyordum warrior tank olarak mevcut duzende. Şimdi öncelikle sana katıldığım yerleri soyleyim. dogru soyluyosun insanlar alıstıkları seyi güzel bulurlar. knight online i savunanlar hatta grafikleri en guzel oyun diyenler bile duydum. (Gerci knighttaki warriorun kosmasına ve yurumesine hala hastayım o ayrı :) ) körü körüne savunmayacagım cok fazla katıldıgım nokta var oyleki alıp oynayacagım. ...SS lerinde grafik ayarlarını acmamıssın ayrıca... aoc yeni bir oyun senin wotlk den ss vermen gerekir. tbc ve tbc oncesinden ss vermissin örnegin proto drake ile ucan bir oyuncunun kus bakısı cekebilecegi aman allahım muhtesem dedirtecek kareler yakalanabilir. ama YANILTICI olur o yüzden ssler le oyun karsılastırılmaz. ikinci soyleyecegim ben matrix i izledim cok guzel diye ondan sonra cıkan tüm filmleri izlemicek degilim. Tavsiye verenler de bana abi testere serisi daha guzel daha kanlı, neden hala matrix felsefesi tutturdun derse saçma gelir. Bir oyuna çok fazla emek harcıyosun , emeginin karsılıgını verip vermedigi yonunden degerlendirebilirsin. Bana sorcak olursan ben 4 yıl oynadıgım wowdan fazlasıyla keyif aldım. Ama artık doydum. Birde ev alma komsu al muhabbeti vardır. ortamda oyunu etkiliyor. Wow da ortam en önemli sey , guzel bir ortamın oldumu pvp si tadından yenmiyo. Hele arena zevki 100 mac yapmıssan o gece inan 100 mac boyunca ellerin bacakların titriyo heyecandan , sevincten nasıl oley cekiyosun .degisik bir hatıra Ezik lvl lerde mor ladim in hikayesini dinleyipde orda korka korka quest yapardım. Bildigin korkardım yav mor ladim gelip bi sekilde beni bulcaktı o koca mapde tesadufen ama hep oyle olur. ilk horde gordugumde yasadıgım heyecan , uzatmayım bunları bana yasatan bir oyunun yerden yere vurulması .....AOC ' nı bilmiyorum ama wow u her yonuyle taklit edip sonrada grafikleri abartıp sonra wow la kıyaslayıp wow a tas atmalar beni uzuyo. Wow bi devrimdi iyikide 4 yıl oynamısım, verdigim her para fazlasıyla helal olsun. muz yiyen muzdan bıkar bende bıktım artık degisiklik istiyorum. Aoc cok güzel bi oyun ise dahi sadece sunu yazarım oynamanızı tavsiye ederim diye asla wowla kıyaslamam. Sen örnek veriyosun bende bi örnek vereyim örnekleri seviyosun belli.onla noktalayım.

üniversite yıllarında çok güzel, zeki, alımlı bir kızla birlikteligin var yıllarca birlikte güzel gunler gecirdiniz iki ogrenci.. simdi ise sen doktor oldun oda kilo aldı vs ve sıkıldın. ee yasını basını almıs bi adamsın gidipte yeni 20 yasındaki yeni cıtır bi kızı neden sana yıllarca guzel anılar yasatmıs fakat simdi kilo almıs bi kızla kıyaslıyosun...iste simdi wow u övenler senin kilo almıs kızın zekasını hala cekici bulanlar kısacası o kıza aşık olanlar.. :)) umarım sende beni anladın..

haydi baslıyorum AOC na insallah bu hırsla savundugun kadar sanada guzel anlar yasatıyodur. aion oynuyordum su ara ama onda gelecek yok gibi, aoc iyi secim olur bu donemde gec de olsa tanısalım su oyunla artık..

• Baslamak icin iyi bir zaman Yeni dungeonlar yeni contentte eklendi. Uzun süreli üyeliktete angebot- indirim var. 12 aylik uzelikde %45 civari indirim olmasi lazim... 6 ayda %30 oyle birseylerdi. Yeni patchten sonra cc running timing error almaya basladik. Forumlarda Fc yi bu yuzden sagnak altinda biraktik. Full fix cikartcaklar yakinda.

14 aydir oynuyorum.Oynayanlarin %90 -95 u 18+... Arada cikan oluyor ama genelde ortam hep seviyeli ve güzel bir olsum var. Öte yandan Her classla oynamasi ayri bir zevk. 4 ana class ve her ana classin altinda 3 alt class olaraktan toplamda 12 cesit classla oynama cesitliligi gercekten güzel.
  • oldmember , aoc karakter yapılandırma, craft sistemi , varsa addon vs hakkında bilgi alabilecegim ( wow daki wowhead, thotbott ,wow-wiki gibi ingilizce ve güvenilir) bi site tavsiye edebilirmisin. www.conanarmory.com ,http://forums.ageofconan.com/ , http://aoc.mmodb.com/ ,http://feats.goonheim.com

bunları inceledimhttp://aoc.mmodb.com/ bayagı saglam gozukuyo. senin kullandıgın siteler de bunlarmı? Sadece şu şu siteler işimi görüyo dediklerin hangileri..teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hepserkan -- 10 Kasım 2009; 9:24:26 >

• Acikcasi her zaman official forumlari kullaniyorum. aradigin cevaplari bulabiliyorsun. Diger yazdigin sitelerde oyuncularin feat - build gonderdigi siteler. Mod olarakda curse e falan bakabilirsin.
  • her kelimesine katılıyorum. exp ile kendine gelecektir diye umuyorum. oyuncu sayısı bir MMORPG nin en önemli artısıdır ve AOC hala bu konuda yeterli aktif oyuncuyu sağlayamıyor. İlk başlarda sağlasa da komplike sistemi ve hardcore stili nedeniyle daha kısıtlı bir pazara hitap ediyor. sistem gereksinimlerini de eklemek gerek... umarım daha da düşmez... ocakta tekrar başlayacağım... kolum kırıldı bir fatality de barbarian tarafından, bıraktım
  • Age of conan ı değişmem başka oyuna. Atmosferi olsun, grafikleri olsun combat sistemi olsun tam bana hitap eden bir oyun. Zaten bilgisayarda başka oyun oynamaz oldum. Guild in de iyiyse raidlerden çok keyif alırsın. Daha önceki arkadaşların belirttiği gibi oyuncular hep +18. Küfür ve seviyesizlik yok. Ara sıra global chatte sapıtanlar oluyor ama tek tük. Yeni çıkıcak olan expansion ile çok daha güzel bir hal alıcak age of conan.
  • Ben tina ya aşık oldum :) verdigi her questi özenle ve coskuyla yapıyorum...13 lvl oldum questlerin cogu iki kisilik artık tek takılınmıyo underholl lere yolluyo ama her zaman birisi oluyo o questi yapan . yalnız ara ara ekran donuyo , Tüm ozellikleri low yaptım ondanmıdır diye ama yine de takıliyo arada bu sorunumu da asarsam çok süper olcak. Su ana kadar oyunu begendim.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.