Şimdi Ara

Neden artık adam gibi kasa üretilmiyor? Kasa bulamıyorum! (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
307
Cevap
4
Favori
19.554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
87 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle kasa boyutu yazmamışsın ama sana önerim hiçbir zaman psu ile birlikte verilen kasa almaman o eskidendi şimdi herşeyden çalma modundalar ayrıca al psu ne olacakki fiyat yükselmiyorsa şayet

Psu Olarak Model Seçeneği Zalman Marka Var
    www.hepsiburada.com
    Zalman Z1NEO-500LX 500W 2xUSB 2.0 1xUSB 3.0 ATX Siyah Kasa Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/zalman-z1neo-500lx-500w-2xusb-2-0-1xusb-3-0-atx-siyah-kasa-p-BD805574?magaza=Hepsiburada

• NZXT s340 tavsiyemdir.Hepsiburadada fiyatı uygun işini görebilir çok kaliteli bir kasa
  • Nzxt S340 Elite kullanıyorum memnunum herhangi bir sıkıntım yok ama GamePower Warcry gıdıkladı ona geçmeyi düşünüyorum kullanan varmı ? üzermi ? inş Nzxtyi aratmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: i Am Not Dead

onun psusu dandik
    silverstone 600w80plus alır adam darkguardianla birlikte
    Silverstone'un gold sertifikalı SFX güç kaynakları çok sesli ve Zero fan özelliği çalışmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: L.J

Bence sen ve seni favlayan kişiler yazdığımı okumamış. Okumadan yorum yapmış :) çünkü okuyup da bu yorumu yaptıysan sıkıntı büyük.
    Bizler başka dünyanın insanlarıyız hocam. Tercihleri ve sebeplerini iyi elemine etmek lazım :)
  • deepfear7 kullanıcısına yanıt
    Aynı kasa bendede vardı 2 sene önce sistem ile birlikte sattım. bundaki çelik malzeme plastik kalıtesi şu an hiç bir kasada yok bence.
  • Bence de eski kasalardaki sac ve metal iskelet çok daha sağlamdı.

Bana biraz eski demirdöküm sobaları anımsatıyorlar bu sobaları yerinden kaldıramazdınız, sonradan kovalı dandik sobalar çıkmıştı. :)

1000 TL civarı kasalar bile malzeme kalitesiyle tatmin etmiyorlar.

Şurdaki başlıkta eski kasa yeni kasa farkından biraz bahsedilmiş.

https://forum.donanimhaber.com/asus-tuf-gaming-gt501vc-pc-kasasi--142490691#142490691
  • Dark N10 USB 3.0, 5x12cm Fan, Fan Kontrolcülü, Pencereli ATX Kasa

Kullanıyorum, gayet memnunum
  • Bu aralar bakmadım ama dediğiniz gibi hangi kasayı sağda solda görsem rgbden geçilmiyor ergen işi çoğu. Cooler Master baktınız mı bilmiyorum ama herhalde hala işini hakkıyla yapan markalardan biridir diye düşünüyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AREryilmaz

Bu mesaj silindi.
    Tg5 diyorsunuz büyük ihtimal. Mavi olanı kullanıyorum bende.
  • Bende obsidian 800 ve Cardibe 500R var. Sana soğutma olarak tavsiyem 500R dır. 11 tane fan var carbide 500R da şuan benim. Ses seda yok ama ve deli gibi hava girişi ve çıkışı var. Obsidian 800 boş duruyor. 360 lık radyatör ile ona başka bir plan var aklımda. Obsidian pahalıdır ama 500r ikinciel kovala derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Morphinz

O kadar gezdim dolaştım, bilindik markalar etrafında dönüp durduğumdan sanırım böyle bir kasa görmemiştim.
    Gerçekten uygun fiyata güzel bir kasaymış. Eğer Fanları dandik değilse ve zamanla zırıltı yapmıyorsa tam F/P ürünü.
    RGB değilde normal bir fan kullansalar ve cam panel olmasa şu kasayı 200TL'ye satarlar demekki. Görmek istediğim ürünler benim böyle. Piyasada normal kasa kalmadı.
    Hepsi oyuncu kasası, hepsi camlı... Birileri adam gibi kaliteli eski tip kasa üretsin artık.
    Şu RGB belası yüzünden +%20 fazla para isteniyor. Ben monitördeki bildirim ledine uyuz olup kapatan adamım. Pavyon gibi nasıl kullanıyor insanlar hala anlayamıyorum.

Alıntıları Göster
    Corsair Vengeance C70 diyecektim, 1200 lira olmuş.

Uzay kurulum yapıp bileşenleri duvara sabitle hocam. Kasa parasıylada düzgün bir psu alırsın.

Not: C70'i zamanında 350 liraya sıfır almıştım.

• Size katılıyorum. Cooler master rc690 kullandım malzeme kalitesi taş gibiydi.Atx anakart ve sıvı soğutma için hatta biraz büyük kule tipi soğutma için uygun değildi. Sonrasında yine cooler master scout2 kullandım tam bir f/p kasası idi. Görüntüsü ve malzeme kalitesi harika idi. Sonra Corsair r300 aldım hala kullanıyorum bildiğin teneke ve üst mazgallari iğrenç bırakın sıvı soğutmayı normal 120 mm lik fanlar için bile uygun değil.Asagi yukarı eğilip büyülüyor. Tek artısı plexi yan kapağı onun harici bir espirisi yok.Yedek kasa olarak ta yine Corsair r400 aldim. Beni bu kasa daha çok memnun etti kalite olarak bir cooler master olmasada r300 e göre malzeme kalitesi ve genişliği daha tatminkar. Şunu yazmadan gecemeyecegim corsairin giriş ve orta segment malzemeleri bana göre parasını kesinlikle hak etmeyen çöptür.

• Konu sahibinin yazdıklarını görünce bi an kendimi gördüm. %100 katılıyorum. İlk çıktıkları andan itibaren ne bu saçmalık diyerek izliyorum olanları, sırf pavyon gibi ışıkları var diye saçma sapan fiyatlar kimseye faydası olmayan özellikler. Kasa yahu bu kasa. En önemli olması gereken özelliği havalandırması ve boyutunun ergonomisidir. Çocuklarda ampule kafa atan kelebekler gibi ışık gördüğü zaman yapışıyorlar heralde ki yıllarca sattılar bu garabetleri. Keşfedeni tebrik etmek lazım nasıl bir pazarlama taktiğiyse. Buraları okuyan gençlere sesleniyorum izlemeniz veya gözünüzün bakması gereken yer monitördür, kasa değil. Kanmayın bu taktiklere.

• Yaklaşık 4-5 ay önce kendi yaptığım kasa 440 liraya mal etmiştim o zaman.Baya bir zaman ve el emeği gitti ama değdi.Siz de kendi kasanızı yapın en az 5-6 yıl sıkılmadan kullanırım ben bunu sistemin şu an güncel halinde üstte 280mm altta 240 mm radyatör var.En yoğun halinde (stres-oyun-bench) ekran kartı 40-41 işlemci 45-50 derece ısınıyor.

Neden artık adam gibi kasa üretilmiyor? Kasa bulamıyorum!

• Adam gibi kasa varda fiyatlarıda var. Veya ucuz olarakt aerocol dark falan önü meş açık kasaları var bi sürü malzeme kalitesi üst düzey değil tabii taş gibi değil ama iş görüyor her Türlü kendim kullanıyorum aerocool eclipse gayet memnunum rgb falan da çok güzel duruyor bence ergen işi falan değil

• Antec THREE HUNDRED TWO 2xUSB3.0 ATX Kasa taş gibi kasa yeni aldım saç kalitesi plastik kalitesi uzun süredir gördüğüm en güzel kasadır. fiyat performans kasası ama biraz ebatlı. Eğer görsel takıntınız yoksa kesinlikle alın.

• Ayni sorundan muzdariptim ben de. Hava akışı benim için çok önemli çünkü oc yapmayi seven biriyim. Kasam Zalman Z3 Plustu. Sizinle ayni zamanlarda aldim büyük ihtimalle Çünkü psusuz 110 lira gibi bi paraya almıştım 2014te. 6 ay önce onu sattim, ikinci elden Haf X kovaladım. 1 2 aylık araştırma sonucunda Ankarada bir tane denk getirebildim saniyesinde aradım aldım kasayı. Çok, çok memnunum kasamdan. Malzeme kalitesi diyosan malzeme kalitesi, kasanin boş hali 15 kilo :) Hava akışı dersen, özellikle Gpu hava akışı olarak daha iyi bir kasa yok. Gamers nexusta videosu yapıldı hala. Fanları zaten çok kaliteli fanlar. 12 cmlik kendini soğutamayan fanlardan değil. Kısmetse 2 3 güne Üstteki 200mm siyah fani söküp 2 tane megaflow mavi takcam daha da güzel olcak ;) Biraz uzun yazdım farkındayım ama gerçekten güzel hava akışı sunan kasa arıyorsan Haf Xe kesinlikle bakmalısın. Ben 500 TLye almıştım şuan 600 civarına gidiyor. Diyeceksin o paraya sıfır kasa dolu. Haklısın bu paraya bol bol 3.5 kiloluk kasalar var, teneke gibi. Yaninda da fan yok

• Kasa deyince aklıma Zalman geliyor. Şu an Zalman kalitesinde ki kasalar 1000+ TL fiyat bandında.
    Hele bir de Zalman Z3+ vardı... Hem fiyatı hem kalitesi hem görünümü harika bir kasaydı.
  • Kasalar hiç olmadığı kadar kaliteli özellikle materyal kalitesi, ve hava akışı olarak

Msi vampiri m010 kullanıyorum, airflow olarak phanteks p350x ile aynı. O kasayı da arkadaşa kurdum. Daha kaliteli materyal olarak ama hava akışı vs aynı

Parası olan phanteks olanı alsın. Msi alanında içi rahat etsin

Fan olarak Artic pl12 (intake) kullanmıyorsanız kullandığınız kasanın çok bi anlamı kalmıyor

Kısacası sana phanteks p350x öneriyorum. Aynı kasanın rgb sizi de var. Meshde var önde

360mm ve 240mm sıvı soğuma desteği var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknoCat -- 24 Haziran 2020; 13:33:52 >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.