< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Morphinz -- 21 Haziran 2020; 20:31:23 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Morphinz -- 21 Haziran 2020; 20:31:23 > |
Hocam bu kasaya nasıl şık diyorsunuz? Evlat olsa sevilmez.
|
Teneke de olsa dolarla satılıyor hocam.
Tepki vermeniz gereken merci kasa üreticileri değil. |
O kadar gezdim dolaştım, bilindik markalar etrafında dönüp durduğumdan sanırım böyle bir kasa görmemiştim.
Gerçekten uygun fiyata güzel bir kasaymış. Eğer Fanları dandik değilse ve zamanla zırıltı yapmıyorsa tam F/P ürünü. RGB değilde normal bir fan kullansalar ve cam panel olmasa şu kasayı 200TL'ye satarlar demekki. Görmek istediğim ürünler benim böyle. Piyasada normal kasa kalmadı. Hepsi oyuncu kasası, hepsi camlı... Birileri adam gibi kaliteli eski tip kasa üretsin artık. Şu RGB belası yüzünden +%20 fazla para isteniyor. Ben monitördeki bildirim ledine uyuz olup kapatan adamım. Pavyon gibi nasıl kullanıyor insanlar hala anlayamıyorum. |
Bence sen ve seni favlayan kişiler yazdığımı okumamış. Okumadan yorum yapmış :) çünkü okuyup da bu yorumu yaptıysan sıkıntı büyük.
|
dark guardian 455tl ve super bi kasa önünde bile toz flitresi var bence sen iyi araştırma yapmıyorsun
|
onun psusu dandik
silverstone 600w80plus alır adam darkguardianla birlikte |
Bu kasanın içinde 4 tane 12cm fan, 2 tane 8cm fan takmıştım. İçinde kutu kola soğutup içerdim. Feel Hurricane kasalar. Bir zamanların f/p kasalarıydı. PSU hemen patlardı. PSU olarak termaltake, silverpower veya cooler master alınırdı 400-450w. O dönem çizgi elektronik Niyazi Saral sahte watt olayına savaş açmıştı. Sayesinde şimdi gerçek değerli psular kullanıyoruz. Yoksa 50.000watt 1 milyon watt peaklı PSU bile satardı bizimkiler. Bir de bunun ilk versiyonu vardı ki asıl efsane odur. Hatta onun bir de corby isimli çakması çıkmıştı. 3 kasanın da incelemesini Darkhardware ve PCLABS da yayınlamıştım. PCLABS porselen kupa yollamıştı teşekkür olarak.
Ve evet ben artık bir fosilim... |
tam anlamıyla adam gibi bir kasa yok çoluk çocuk tırı vırı modelleri güzel fiyata kaktırıyorlar işten güçten anlamayan çocuklarda bayılıyor o tarz kasalara adamlarda bakıyor alıcı kitlede beğeni yok daya gitsin hesabı
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bblokee -- 21 Haziran 2020; 20:44:11 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Morphinz -- 22 Aralık 2020; 23:40:40 > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [__Zahid__] -- 21 Haziran 2020; 22:32:53 > |