bende bayramları hiç sevmem ayrıca geçen seneki platonik aşkımı tam unuttum derken bi daha ortaya çıktı bide bi kız var ama uzun süredir arkadaşız kardeş gibi olduk geçen sene onunla ilgilenirdim başkasıyla çıkıyodu bana bakmıyodu şimdi de kız benimle ilgileniyo hiç şansım yok aşktan yana kız 2 ay önce yakınlaşsa herşey farklı olucaktı
kardeş geçen günde yazdım foruma aynı sorun bendede var.anlıyorum seni aklından cıkmıyor başın ğrıyor nefes alamıyorsun aldıkca kalbine birşey batıyor. biraz önce konustum ben birazdaha rahatım baktım olmuo başka bir kız bulcam napayım hayat böle kimine gülüo kimine ise bilemiyorum ole işte
Senin hiç bi derdin yok, sırf pimpirikliğin yüzünden kendine dert yaratıyorsun. Herhalde her zaman sana aşkım canım cicim demez, belki soğumuştur belki soğutmuşundur belkide bunların hiç biri yoktur sadece bi sorunu vardır hastadır yorgundur keyfi yoktur... Rahat bırak seni seviyorum aşkım diyosa ve soğuksa seviyodur arkadaş. Güzel bayram günü kendine dert yaratıp canımı sıkma.
arkadaşların ne derse desin ailen ne derse desin olay sende bitiyor kardeşim..eğer unutmayı gerçekten yürekten istersen yaparsın biraz sabır biraz zaman istiyo ama inan sonunda kazanan sen oluyosun.çık dışarı gez onu hatırlatıcak şeylerden uzak dur müzik dinleme daha bi sürü şey.. bu konuları onunla yeterince konuştun mu peki sevgililer arasında açık iletişim olmadı mı hep böyle sorunlar çıkıyo...
hımhım evet ben çok mutluyum mutluluktan uçuyorum
gizlimiz saklımız yok herseyi nasıl düşünüyosak çekinmeden birbirimize söylüyorz tek sorun beni yakmıyomus ben yokmusum gibi yasaması
quote:
Orjinalden alıntı: ArkandayIM
Yalnız değilsin. Bayramlardan nefret ederim.
+9999
o zmn yeniden konuşun anlaşmaya çalışın derim baktın bi değişiklik yok bu durumdan rahatsız olduğunu böyle devam edemiyceğini söylemelisin bence belki o zmn aklı başına gelir ki böyle üzül üzül nereye kadar dimi sanırım çok fazla ilgi gösteriyosun ondan da sıkılmş olabilir
ben de bayramları hiç sevmem. :)
kız ya zeki taktiği çözmüş, arada seni seviyorum falan diyip seni peşinden koşturuyo o zaman sen de koşcaksın kötü bi durum değil bu. yada sana pek aşık değil ama çıkıyo yinede bu kötü olan ihtimal.
yine de canını sıkma sen, kızı ipleme biraz bakalım noluyo.
hortt
Kızı mutlu edersen o da seni mutlu eder.
zamanında taktım *ikildim , şimdi takmıorum *ikiorum. ilginç bi düzen ama dogrusu böle bu dümen böyle işliyor.kızım beni sıkma beni kasma diceksin.tabi bu hemen olmaz kızdan saglam bi darbe yediğin zaman bu şekilde olcaksın.tecrubelerimle konuşuyorum.
quote:
Orjinalden alıntı: FeCkhO
zamanında taktım *ikildim , şimdi takmıorum *ikiorum. ilginç bi düzen ama dogrusu böle bu dümen böyle işliyor.kızım beni sıkma beni kasma diceksin.tabi bu hemen olmaz kızdan saglam bi darbe yediğin zaman bu şekilde olcaksın.tecrubelerimle konuşuyorum.
4s diyolar o düzene
bişeyi esgeçmmek lazım isminin hakkını veriyorsun
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme