ne güzel bugün bayram herkes sevinio ama ben kız yüzünden üzülüyorm bazı yerde kızın sevmesi de yetmiyo seviyorum dio ama takmıyomus gibi davranıo ve bende deli oluyorm kafayı yicem yaaa sanki bana böyle davranınca onun eline ne geçio çok üzülüyorm yaa:(:(:(:(:(:(
Kız için üzülünür mü ya...
quote:
Orijinalden alıntı: MyStCaLL
him - keep on pretending
quote:
Orijinalden alıntı: MyStCaLL
üzülüyorm işte hem kızın böyle davranmasına hemde kendime kızıyorm napcam ben yaa deli olcam yaa
quote:
Orijinalden alıntı: Dertli.
üzülüyorm işte hem kızın böyle davranmasına hemde kendime kızıyorm napcam ben yaa deli olcam yaa
Alıntıları Göster
kaçan kovalanır ilgilenirsen takmaz. ilgilenme onunla peşine düşer tekrar
bu uyarılar tarafımdan denenmemiştir daha önce hiç tecrübem olmasa da üstadlarımızdan duyduk
quote:
kaçan kovalanır ilgilenirsen takmaz. ilgilenme onunla peşine düşer tekrar
bu uyarılar tarafımdan denenmemiştir daha önce hiç tecrübem olmasa da üstadlarımızdan duyduk
Alıntıları Göster
Kim mutlu olm
quote:
Orijinalden alıntı: DeathWall
Kim mutlu olm
Alıntıları Göster
Nick'ini değiştir birşeyin kalmaz.
quote:
Orijinalden alıntı: KillHumans
him - keep on pretending
Alıntıları Göster
aynı durumu daha çok kısa süre önce ben de yaşadım 19 ay çıktığım kız arkadaşımdan ayrıldım belki o da bi şeyler hissediyodu ama sürekli kaçıyodu belki kafası karışıktı pek takmıyodu da ama inan bunu atlatabilmek tamamen senin elinde müzik dinlemedim onu aklıma getiricek herşeyden uzak durdum çok da dua ettim unutmak istedim kısacası ve şu anda da ona karşı duygusal hiç bi şey hissetmiyorum..lisede son senem arkadaşlarımla en güzel şekilde vakit geçirmek istiyorum gezip eğlenmek istiyorum akşam fenerin kiev le maçı var ramazan da bitti içicez eğlenicez cuma doğum günü var arkadaşın o zmn da içicez bak bunları düşündükçe mutlu oluyorum hayat çok güzel yaşanıcak çok şey var daha :)
quote:
Orijinalden alıntı: Styric
Ara en temizi güzelce konuş.. ya hep ya hiç.
Alıntıları Göster
arıyorm aşkım ben seni çok seviyorm dio telefon kapanıo sonra takmıyomus gibi davranıyo
quote:
Orijinalden alıntı: ddmode
aynı durumu daha çok kısa süre önce ben de yaşadım 19 ay çıktığım kız arkadaşımdan ayrıldım belki o da bi şeyler hissediyodu ama sürekli kaçıyodu belki kafası karışıktı pek takmıyodu da ama inan bunu atlatabilmek tamamen senin elinde müzik dinlemedim onu aklıma getiricek herşeyden uzak durdum çok da dua ettim unutmak istedim kısacası ve şu anda da ona karşı duygusal hiç bi şey hissetmiyorum..lisede son senem arkadaşlarımla en güzel şekilde vakit geçirmek istiyorum gezip eğlenmek istiyorum akşam fenerin kiev le maçı var ramazan da bitti içicez eğlenicez cuma doğum günü var arkadaşın o zmn da içicez bak bunları düşündükçe mutlu oluyorum hayat çok güzel yaşanıcak çok şey var daha :)
Alıntıları Göster
haklısın senin gibi düşünürsem benimde bişeyim kalmazda ama onu unutmak istemiyorm ben yaa
quote:
arıyorm aşkım ben seni çok seviyorm dio telefon kapanıo sonra takmıyomus gibi davranıyo
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: Dertli.
gamsız vurdumduymaz olur o tipler,ama gerçekten severler özellikle sen ağırdan aldığın zaman soğuk davrandığın zaman o dahada sana yakınlaşır ve sevgisinden daha çok emin olabilirsin.
aslına bakarsan 2zıt karaktersiniz.
quote:
Orijinalden alıntı: zrb
Nick'ini değiştir birşeyin kalmaz.
Alıntıları Göster
Ben de takmayan bir kızla çıktım. Sonuç hüsran oldu. Artık daha fazla böyle devam edemem dedim ve bıraktım kızı. Seviyodum ama kızın bana karşı soğuk ve umursamaz davranışları beni çok üzdüğü için istemesem de bitirmek zorunda kaldım. Sana pek yardımcı olmadı bu sözlerim ama içimi dökmüş oldum.. : (
quote:
Orijinalden alıntı: Savage99
Ben de takmayan bir kızla çıktım. Sonuç hüsran oldu. Artık daha fazla böyle devam edemem dedim ve bıraktım kızı. Seviyodum ama kızın bana karşı soğuk ve umursamaz davranışları beni çok üzdüğü için istemesem de bitirmek zorunda kaldım. Sana pek yardımcı olmadı bu sözlerim ama içimi dökmüş oldum.. : (
Alıntıları Göster
Benimde o kadar dersim var. Ama mutluyum ben. Bayramlar güzeldir.
quote:
Alıntıları Göster
Yalnız değilsin. Bayramlardan nefret ederim.
quote:
Alıntıları Göster
dun dogum gunumdu bende artık mutluluk istiyorum
bu sorunu cozersen benıde haberder at
quote:
Alıntıları Göster
sağol kardes yinede
quote:
ne güzel bugün bayram herkes sevinio ama ben kız yüzünden üzülüyorm bazı yerde kızın sevmesi de yetmiyo seviyorum dio ama takmıyomus gibi davranıo ve bende deli oluyorm kafayı yicem yaaa sanki bana böyle davranınca onun eline ne geçio çok üzülüyorm yaa:(:(:(:(:(:(
Bu mu yani seni mutsuz yapan şey
quote:
Orijinalden alıntı: No Way Out
quote: