Şimdi Ara

Neden BEŞİKTAŞLILAR, GALATASARAYI Çook seviyor..?? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
0
Favori
2.537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: BJKKKKK

Ben açıkça söyleyeyim, ligde BJK'dan başka kimseyi sevmiyorum, ama GS'ye zamanında Avrupa'da ülkemizin adını duyurduğu için, sempatim var ve saygı duyuyorum. Bana birisi sorsa FB mi GS mi diye, büyük ihtimalle hep GS derim. Bir de Sayın Özhan Canaydın çok centilmen ve kibar birisi, Fb'nin başkanı ise , neyse işte öyle

+1903
  • nedemek şimdi sebebi birazda kendinizde arayın?bende bjk ve gsden nefret ediyorum sende kendinde ara bakalım..çok saçma kimse birbirini sevmek zorunda değil..hatta ben gsden çok bjkden nefret ediyorum.kadıköydeki esnaf ve kadın çocuklar meselesi..neyse uzatmaya gerek yok..geçen seneki durum ortada..iki başkanın açıklamalarını hepimiz biliyoruz..kendinize bakın demekle anca kendinizi birde gsli taraftarları kandırabilirsin..buda çok normal bir durum
    quote:

Orjinalden alıntı: ilkerinanç

quote:

Orjinalden alıntı: tedoa®

saha içinde herkes rakip, saha dısında galtasaray sempatik ama fenerbahce düşman
    ben bogazda açılan pankartları çok gördüm beşiktaş kupa galatasaray şampiyon oldugu zaman birlikte açılan pankartları
    hatta 2 takımın başkanları bile açıkladılar durumu
    daha neyi tartısıyorsunuz

ha küfür mü edilmiş ,bir taraf diğerine haksızlık mı yapmış, birşey olmaz kardeşler arasında olur

forumda bile böyle hem 3 takımın başına aynı olay gelse fenerbahce kadar yaygara koparılmıyor
    keza iliç kezman işaret , burak anelka el (anelka elle atmadı neyse),nobre aurello türk vatandaşlığı olayları

bizden ne kadar nefret ederseniz edin ,sizin nefretiniz bizi daha çok büyütüyor

valla hoca ben kendi adıma soyleyeyim nefret falan etmiyorum..
    ama sevmek zorunda da degiim
    seyircisi baskanı futbolcusu antipatik geliyor bana o kadar..

ha birileri nefret ediyorsa bunun sebeplerini birazda kendinizde arayın kimse birilerinden durup dururken nefret etmez...
    basarı para bilmemne blabla diceksiniz simdi..
    nerde basarı hangi basarı birde onu soyleyin de bizde rahat edelim sizde...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OMREG -- 20 Eylül 2006; 13:51:12 >

• quote:

Orjinalden alıntı: seso81

şu halde kıçından element uyduran gene siz oluyorsunuz zira campbell morientes campbell kıl tüy hepsini alıyoruz biz çok büyük klübüz lafları da size ait.İki ucu boklu değnek ne kadar KIVIRSAN DA moka bulanıyorsun.

birde şu hava söndürme olayını anlatsana be bi zahmet nasıl oluyoki acaba kutladığının şampiyonluk değil 2. lik olduğunu anlayınca mı?

Ben bizzat dinledim; ilgileniyoruz DENİLMEDİ, adımız anılıyor DENİLDİ..
    bu yazdığımıda anlamazsan o senin sorunun..

ayrıca...

"beşiktaş sen bizim kardeşimizsin" böyleydi değilmi ?
    bu size 1 şampiyonluk getirir, sonra kimin kardeşiniz olacağına sizin üstünüzdekiler karar verir..

böyle bir takımın taraftarı olacağıma, her sene elimi açıp şampiyonluk dileneceğime..
    2. olmanın onurunu yaşarım daha iyi...

ne oldu seninde havan kaçtı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 02AN -- 20 Eylül 2006; 14:14:05 >

• ne bitmek tükenmez bilmeyen bir konuymuş bu böyle yaw.

tersinden düzünden,o onu ni sevmiyor,bu onu seviyor,ikisi birbirini seviyor mu.höh artık
  • "3 HECE 8 HARF SADECE BEŞİKTAŞ"

g.S NİN GEÇMİŞTE TÜRLÜ TÜRLÜ ÇİRKEFLİKLERLE BİZDEN ÇALDIĞI ŞAMPİYONLUKLARI UNUTMADIK. TÜRKİYEDE İSTANBUL DERBYLERİNDE İLK DEFA STAD AYIRIMI YAPAN RAKİP SEYİRCİYİ STADA SOKMAYAN %BİMNEMKAÇ YER AYIRAN KULÜP VE YÖNETİCİNİN KİM OLDUĞUNU BİLİYORUZ,MALATYAYA AT İĞNELERİYLE BERABER DOĞAN ARABA GÖNDERENİN HANGİ KLÜP VE KİM OLDUĞUNU BİLİYORUZ,ZALADIN EVİNDEN ÇIKAN YÖNETİCİNİN KİM VE HANGİ KULÜBÜ TEMSİL ETTİĞİNİ BİLİYORUZ O HALDE

"UNUTMA UNUTTURMA"
  • quote:

Orjinalden alıntı: darkingfb

nedemek şimdi sebebi birazda kendinizde arayın?bende bjk ve gsden nefret ediyorum sende kendinde ara bakalım..çok saçma kimse birbirini sevmek zorunda değil..hatta ben gsden çok bjkden nefret ediyorum.kadıköydeki esnaf ve kadın çocuklar meselesi..neyse uzatmaya gerek yok..geçen seneki durum ortada..iki başkanın açıklamalarını hepimiz biliyoruz..kendinize bakın demekle anca kendinizi birde gsli taraftarları kandırabilirsin..buda çok normal bir durum
    quote:

Orjinalden alıntı: ilkerinanç

quote:

Orjinalden alıntı: tedoa®

saha içinde herkes rakip, saha dısında galtasaray sempatik ama fenerbahce düşman
    ben bogazda açılan pankartları çok gördüm beşiktaş kupa galatasaray şampiyon oldugu zaman birlikte açılan pankartları
    hatta 2 takımın başkanları bile açıkladılar durumu
    daha neyi tartısıyorsunuz

ha küfür mü edilmiş ,bir taraf diğerine haksızlık mı yapmış, birşey olmaz kardeşler arasında olur

forumda bile böyle hem 3 takımın başına aynı olay gelse fenerbahce kadar yaygara koparılmıyor
    keza iliç kezman işaret , burak anelka el (anelka elle atmadı neyse),nobre aurello türk vatandaşlığı olayları

bizden ne kadar nefret ederseniz edin ,sizin nefretiniz bizi daha çok büyütüyor

valla hoca ben kendi adıma soyleyeyim nefret falan etmiyorum..
    ama sevmek zorunda da degiim
    seyircisi baskanı futbolcusu antipatik geliyor bana o kadar..

ha birileri nefret ediyorsa bunun sebeplerini birazda kendinizde arayın kimse birilerinden durup dururken nefret etmez...
    basarı para bilmemne blabla diceksiniz simdi..
    nerde basarı hangi basarı birde onu soyleyin de bizde rahat edelim sizde...

baskanlar mı?
    benim icin al birini vur oburune.
    benim ornek aldıgım baskan Seba sizinki Aziz Yıldırım.
    soylenecek baska birsey varmı bilmiyorum bu konuda.

nefret edene sor dedim ayrıca.nefret etmedigimi antipatik buldugumu soyledim.
    birinden nefret etmem icin bana veya sevdiklerime zarar vermesi gerekir o kadar kolay degil benim icin birinden nefret etmek..hele incir cekirdegini doldurmayacakl konularda hic olmaz bu is.
    siz benim baskanıma "dansoz tupcu" derken ben sizinkine Aziz baskan diyorum karıstırmayın olayı...

• ben hiç sevmiyorum gs yi felan,hele şu son maçtaki gs taraftarına uyuz oldum.hadi fb liler besteleri çalıyor,hiç olmazsa 90 dk yüzüne baka baka söylemiyorlar.
  • heh işte onu diyorum madem adımız anılıyor denildi de aylarca neyin havasını yaptınız diyorum.yaptığınız hava ne oldu diyorum.anlamak/anlayamamak nedir iyice ÖĞREN diyorum!!! BİLMEM ANLATABİLDİMMİ/ANLAYABİLDİNMİ.

ÇATIR ÇATIR SÖKE SÖKE EZE EZE ŞAMPİYON OLDUK KARDEŞİM! HAZMEDEMİYORSAN OTUR Bİ DAHA İZLE GEÇENYILI KİM NE YAPMIŞ NASIL ŞAMPİYON OLMUŞ!o da yemezse soda iç veya kendini şöyle avut(biz iki maçta da sizi yendik)

Havammı kaçmış kendi yazıyor kendi oynuyora örnek şekil A1
    quote:

Orjinalden alıntı: 02AN

quote:

şu halde kıçından element uyduran gene siz oluyorsunuz zira campbell morientes campbell kıl tüy hepsini alıyoruz biz çok büyük klübüz lafları da size ait.İki ucu boklu değnek ne kadar KIVIRSAN DA moka bulanıyorsun.

birde şu hava söndürme olayını anlatsana be bi zahmet nasıl oluyoki acaba kutladığının şampiyonluk değil 2. lik olduğunu anlayınca mı?

ayrıca...

bu size 1 şampiyonluk getirir, sonra kimin kardeşiniz olacağına sizin üstünüzdekiler karar verir..

böyle bir takımın taraftarı olacağıma, her sene elimi açıp şampiyonluk dileneceğime..

• quote:

quote:

Oha yani yuh artık.başkanınız demedimi ''biz morientes'ler sol campbell'larla ilgileniyoruz'' diye.millete hava ata ata (gerçi o hava feci söndü ama)
    quote:

Orjinalden alıntı: chiller

Siz hiç bir FBli yöneticinin ağzından Biz MORİENTESİ, CRESPO yu vb, gibi yıldız futbolcuları
    alıcağız gibi açıklamar duydunuzmu?

DEMEDİ

Dediki, artık klüp olarak adımız morienteslerle, crespolarla anılıyor vs vs dedi... ilgileniyoruz, yakın takipteyiz, istesek hemen alacaz demedi..
    r. carlos ile ilgilenildiğini açıklayan klüp morientesi, crespoyu neden açıklamasın...
    kıçınızdan element uydurmayın yine...

ayrıca "r. carlosu isteseydik alırdık" diyenlerle, ze robertoyu uçağa bi türlü bindiremeyenleri de gördük...

hava atmayı bilmem de söndürmekte ustayız biz, sen rahat ol

Eee dediğimiz gibi işte , adamlar takıntılı kardeşim, bahane ettikleri şeye bak....
    Adam gibi yazın kardeşim, FB rakibimiz olduğu için sevmiyoruz, nefret ediyoruz diye söyleyin
    nedir yani bu Yok Başkanınız Morientesi alıcaz dedi, Bizde bu yüzden BJKliler ve GSliler
    olarak FB den nefret ediyoruz, yok yaa.. Ne güzel İSTANBUL........
    Resmen komedi ya, adamların rahatsız olduğu sinir olduğu şeye bak ya..
    Neymiş Aziz Yıldırım; artık klüp olarak adımız morienteslerle, crespolarla anılıyor vs vs dedi, diye
    Beyfendiler FB ye düşman oluyorlar ne kadar komik....
    YAW ALICAZ DESE BİLE, BU SİZİ NEDEN RAHATSIZ EDİYOR? BANA BİRİSİ BUNU AÇIKLAYA BİLİRMİ...

• quote:

quote:

ayrıca...

wallah cuk diye oturtmuşsun bravo..

• quote:

Orjinalden alıntı: shane

"3 HECE 8 HARF SADECE BEŞİKTAŞ"

g.S NİN GEÇMİŞTE TÜRLÜ TÜRLÜ ÇİRKEFLİKLERLE BİZDEN ÇALDIĞI ŞAMPİYONLUKLARI UNUTMADIK. TÜRKİYEDE İSTANBUL DERBYLERİNDE İLK DEFA STAD AYIRIMI YAPAN RAKİP SEYİRCİYİ STADA SOKMAYAN %BİMNEMKAÇ YER AYIRAN KULÜP VE YÖNETİCİNİN KİM OLDUĞUNU BİLİYORUZ,MALATYAYA AT İĞNELERİYLE BERABER DOĞAN ARABA GÖNDERENİN HANGİ KLÜP VE KİM OLDUĞUNU BİLİYORUZ,ZALADIN EVİNDEN ÇIKAN YÖNETİCİNİN KİM VE HANGİ KULÜBÜ TEMSİL ETTİĞİNİ BİLİYORUZ O HALDE

"UNUTMA UNUTTURMA"

Aynen dostum sana katılıyorum, Bana Göre de GS şu TR nin en çirkef külübüdür..
    Hele o 4sene nasıl şampiyon oldukları daha unutmadık....
    ALAYINA İSYAN ÖLÜMÜNE BEŞİKTAŞ!

• NASIL Bİ BAŞLIK BU YA! sırf ortalığı karıştırmak için açılmış.

niye sevelim galatasarayı ?
    Beşiktaş'lıların fenerden nefret etmesi size Beşiktaş'lıların galatasarayı sevmesi gibi geliyor herhalde.

3 HECE 8 HARF
    SADECE BEŞİKTAŞ

BEŞİKTAŞK
  • Birileri BJK yi dişi takım olarak nitelendirmişti, ya oraya ya buraya yakın durur demişti, bu da ona benziyor... Ama doğrumu onu bilmiyorum.
  • şu topikte yazanları okudukça, fenerbahçe yi sevmemeyi neye dayandırdıklarını gördükçe hayrete düşmemek imkansız. bende başkanın şunu veya bunu alcaz dediğini duymadım sadece kongrede " artık adımız bu futbolcularla anılıyor " dedi. yani fenerbahçe artık dünya kulübü olma yolunda bu futbolcuların fenerbahçe ye gelmesi artık normal karşılanıyor demek istedi ( sizi rahatsız eden bu aslında, yani demek istediği ) kaldık ki dese ne olur. her yönetici bunu söylüyor özhan canaydın bir sene pires dedi bir sene ze roberto dedi alamadı kim ne dedi. yani her olayda bunu yaşıyoruz başkaları yapınca normal olan şeyler fenerbahçe olunca anormalleşiyor ( en son kezman - iliç olayı gibi. )

_gs ve bjk nin çekiştiği ve adnan polatın 8-0 lık zalad olayı ile şampiyonluğu bjk nin elinden almasından sonra,
    _gs ve bjk nin naklen yayın paylarında trabzonu 4. büyük olarak görmeyip dışlamasından sonra ( ki burda sevmedikleri aziz yıldırım ts nin hakkını korumuştur ),
    bjk - ts taraftarlarının gs ye sempati duymasını ben tamamen onların saflıklarına veririm.

trabzonlular fenerbahçe yi sevmezler çünkü şampiyonlukları zamanında hep fenerle çekişmişler ama hiç bir şaibe yok tamamen mücadele, diğerleriylede öyle peki neden bu antipatiklik,

tek sebep var tamamen ekonomik açıdan kaynaklanan kıskançlık...
    yoksa her takımın yöneticisi ve taraftarı kendi takımını ayrı bir yerde görür ve diğerlerinden üstün olduğunu iddaa eder ne var bunda... kimse saçma sapan bahaneler üretmesin...
    eğer sebep gerçekten buysa sevmesin kimse fenerbahçe yi 25-30 milyon seveni var zaten. o da yeter bize....

• quote:

Orjinalden alıntı: demirkanat

şu topikte yazanları okudukça, fenerbahçe yi sevmemeyi neye dayandırdıklarını gördükçe hayrete düşmemek imkansız. bende başkanın şunu veya bunu alcaz dediğini duymadım sadece kongrede " artık adımız bu futbolcularla anılıyor " dedi. yani fenerbahçe artık dünya kulübü olma yolunda bu futbolcuların fenerbahçe ye gelmesi artık normal karşılanıyor demek istedi ( sizi rahatsız eden bu aslında, yani demek istediği ) kaldık ki dese ne olur. her yönetici bunu söylüyor özhan canaydın bir sene pires dedi bir sene ze roberto dedi alamadı kim ne dedi. yani her olayda bunu yaşıyoruz başkaları yapınca normal olan şeyler fenerbahçe olunca anormalleşiyor ( en son kezman - iliç olayı gibi. )

_gs ve bjk nin çekiştiği ve adnan polatın 8-0 lık zalad olayı ile şampiyonluğu bjk nin elinden almasından sonra,
    _gs ve bjk nin naklen yayın paylarında trabzonu 4. büyük olarak görmeyip dışlamasından sonra ( ki burda sevmedikleri aziz yıldırım ts nin hakkını korumuştur ),
    bjk - ts taraftarlarının gs ye sempati duymasını ben tamamen onların saflıklarına veririm.

trabzonlular fenerbahçe yi sevmezler çünkü şampiyonlukları zamanında hep fenerle çekişmişler ama hiç bir şaibe yok tamamen mücadele, diğerleriylede öyle peki neden bu antipatiklik,

tek sebep var tamamen ekonomik açıdan kaynaklanan kıskançlık...
    yoksa her takımın yöneticisi ve taraftarı kendi takımını ayrı bir yerde görür ve diğerlerinden üstün olduğunu iddaa eder ne var bunda... kimse saçma sapan bahaneler üretmesin...
    eğer sebep gerçekten buysa sevmesin kimse fenerbahçe yi 25-30 milyon seveni var zaten. o da yeter bize....

ellerine sağlık,

• quote:

Orjinalden alıntı: demirkanat
    25-30 milyon seveni var zaten. o da yeter bize....

öncelikle güzel yazmışsın
    ortada bir gerçek var fenere duyulan antipatiklik
    bunun nedeni size göre kıskançlık!!! bana göre ise bu son cümlen
    size yetiyorsa zaten sorun ne??
  • @megi21 PES 5 videolarına baktım. canım pes çekti. ben pes oynamaya gidiyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: emreee85

@megi21 PES 5 videolarına baktım. canım pes çekti. ben pes oynamaya gidiyorum.

iyi eğlenceler.dur bende gidiyorum
  • galatasaray ı seven kim kardeşim. üç beş tane adamın ağzından birşeyler duyupta sanki bu bütün beşiktaş taraftarının sözleriymiş yada görüşüymüş gibi yansıtmaya çalışma. fener e uyuz oluyorum , günahım kadar sevmem ama bu galatasaray ın benim gözümde Türkiye nin en çirkef ve şikeci klübü olduğu gerçeğini değiştirmez.
  • quote:

Oha yani yuh artık.başkanınız demedimi ''biz morientes'ler sol campbell'larla ilgileniyoruz'' diye.millete hava ata ata (gerçi o hava feci söndü ama

Şekil 1A

quote:

campbell ve carlos etkisizdi,crespo ile morientes'e top gelmedi capello ne yapsın

Şekil 1B

quote:

heh işte onu diyorum madem adımız anılıyor denildi de aylarca neyin havasını yaptınız diyorum.yaptığınız hava ne oldu diyorum.anlamak/anlayamamak nedir iyice ÖĞREN diyorum!!! BİLMEM ANLATABİLDİMMİ/ANLAYABİLDİNMİ.

ÇATIR ÇATIR SÖKE SÖKE EZE EZE ŞAMPİYON OLDUK KARDEŞİM! HAZMEDEMİYORSAN OTUR Bİ DAHA İZLE GEÇENYILI KİM NE YAPMIŞ NASIL ŞAMPİYON OLMUŞ!o da yemezse soda iç veya kendini şöyle avut(biz iki maçta da sizi yendik)

Şekil 2A

yahu senin kafan mı iyi...
    uzaydan mı geldin, kim demiş morientesi alıyoz crespoyu alıyoruz die..
    veya açık açık ilgileniyoruz diye, fotomaç - fanatik ne zamandan beri fenerin resmi mecmuası oldu...

kendi çalıp kendi oynayana Bknz. Şekil 1A - 1B - 2A

ilk önce ilgileniyorsunuz bik bik bik diye saçmaladın,
    sonra öyle olmadığını anlayınca KIVIRIP(!) anılıyor diye bik bik bik ötmeye başladın...
    ilk önce balon haberlerle artizlik yapma, balon haberlerin sonu seninki gibi oluyor;
    eninde sonunda SÖNÜYOR ...
    şimdi anladınmı hava nasıl söndürülür...

ayrıca "ze robertoyu getiriyoruz lay lay lay" yapan Adnan Polat değilmiydi ??
    ze roberto nun neden gelmediği bir muamma iken R .Carlos un neden gelmediği açık...
    daha anlatmama gerek var mı...

artizlik sizin işiniz, senin şu başlıkta yaptığın gibi...

hiç olmadı sizi @chiller beye yönlendirelim.
    hemen 4 mesaj üstte...

İyi geceler....

edit: yönlendirme...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 02AN -- 20 Eylül 2006; 20:35:31 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.