Ben açıkça söyleyeyim, ligde BJK'dan başka kimseyi sevmiyorum, ama GS'ye zamanında Avrupa'da ülkemizin adını duyurduğu için, sempatim var ve saygı duyuyorum. Bana birisi sorsa FB mi GS mi diye, büyük ihtimalle hep GS derim. Bir de Sayın Özhan Canaydın çok centilmen ve kibar birisi, Fb'nin başkanı ise , neyse işte öyle
Morientes, Sol campbell yüzünden sevmediğini iddaa edenler özhan canaydının 3 yıldız ve her sene 1 yıldız,Gravesen, Diarra, stad gibi sözlerine nie bişey demez anlamıorum.
İki yüzlü olan bir başkan kibar olsa nolcak ki...
ben sevmiyorum
zaladı unutma unutturma
quote:
Orjinalden alıntı: flat
quote:
Orjinalden alıntı: çaaari
gerçek beşiktaşlılar sevmiyor
görüyoruz inönüde gsye ettikleri küfrü
bırakın masal okumayı
kim gerçek kim?
sen anladın mı kendi sorunu ?
quote:
Orjinalden alıntı: mega_G
GS ile BJK kari koca ondan
hadi güle güle sen git dinlen biraz...
ben bi Galatasarylı olarak besiktası seviyorum.tabi desteklemiyorum ama bi yakınlık var.belkide 3-4 yasına kadar besiktaslı olmamdan kaynaklı.
@bjkkkkk imzandaki lafa bitiyorum
hepsinden nefret ediyorum...
arkadaşlar bu muhabbetin içine başka takımlıların girmesi sizce ne kadar doğru? herkes kendi bölümünde olsun, konuşsun. renkleri görünce monitörü yumruklayasım geliyo....
quote:
Orjinalden alıntı: designxtech
arkadaşlar bu muhabbetin içine başka takımlıların girmesi sizce ne kadar doğru? herkes kendi bölümünde olsun, konuşsun. renkleri görünce monitörü yumruklayasım geliyo....
hangi renkleri
quote:
Orjinalden alıntı: Chiko
hepsinden nefret ediyorum...
ne GS ne FB alayına gider BJK....
quote:
Orjinalden alıntı: coolfire
quote:
Orjinalden alıntı: designxtech
hangi renkleri
bu topici ben niye yeni gördüm ya bari yorum yapayım gs ye karşı hiç bir sempatim yok.fener neyse gs de o.bu tüm beşiktaşlılar için sanıyorum böyledir. geçen sene kardeş takım palavralarını ortaya atan da gs lilerdi.
quote:
Orjinalden alıntı: chiller
quote:
Orjinalden alıntı: recep41
galatasaraya bi sempati duymuyolar ama fenerbahçenin kendisini bu ülkenin dışında bi takım olarak görmesi ve aykırı davranması bakış açımızı bu yönde gösteriyor.
Pekii bunu sadece FB mi yapıyor, siz UEFA kupasını aldığınızdan beri biz şöyleyiz , böyleyiz demiyormusunuz, yani bu bence fazla takıntılı bir bahane...... Siz hiç bir FBli yöneticinin ağzından Biz MORİENTESİ, CRESPO yu vb, gibi yıldız futbolcuları alıcağız gibi açıklamar duydunuzmu? Takvim ve Fotomaçın gazına gelip FB ye düşman olmak bence çok saçma.........
aykırı davranmak demişsin , Kimseye eyvallah dememek, kimseye şirin görünmeye çalışmamak aykırı olmakmı olur, ne bileyim Ben takımımın böyle olmasından çok memnunum çünkü kimse ile işi yok, yani biz kendi kendimize yete biliyoruz........... Bu sizi neden rahatsız ediyor anlamıyorum.. AZİZ YILDIRIMI sevmemiz çok doğal, eğer siz AZİZ YILDIRIMI seviyorsanız o zaman sorun var demektir, çünkü siz rakip takımın taraftarısınız.......... Futbolun zevkide bu zaten, AMA FB nin tek başına olmasından ben şahsen çok gurur duyorum, Çünkü bu Takımın büyüklüğünü gösterir..
duyduk tabı hemde 20 katını hersene başkanınız cıkar DUNYA TAKIMI YAPCAM DUNYA DUNYA DIYO YA
Orjinalden alıntı: demirkanat
genel olarak
bjkli : gs sportif anlamda daha başarılı gsli : bjk taraftarı takımını desteklemede daha başarılı ve ikiside fenerin ekonomik yönden daha iyi bir durumda olduğunu kabul ediyor fbli : en büyük klüp biziz,taraftar en iyi taraftar,en zengin klüpde biziz
olay budur..
gs nin sportif anlamda daha başarılı dediğin avrupa içinse evet ama türkiyede daha başarılı diyemezsin çünkü son şampiyonlukla anca durumu eşitlediniz ve kendi aramızdaki maçlarda fenerbahçenin bariz üstünlüğü var ( şampiyon olduğunuzda bile iki maçta yenildiniz ) bjk taraftarının takımını daha iyi desteklediğide doğru bizim daha zengin olduğumuzda... bunlar benim düşüncelerim ama konumuz bu değil... konu fenerbahçe düşmanlığı ve senin anlatmak istediğine göre sebep de bizim taraftarların " en büyük klüp biziz,taraftar en iyi taraftar,en zengin klüpde biziz " demeleri... peki ben sana soruyorum 4 büyük kulübün taraftarlarından hangisi bunları söylemiyor. örneğin sen gs yi en büyük kulüp olarak görmüyormusun...
SADECE LIGMI TURKIYEDE AVRUPA DA HERYER DE EN BUYUK GS HER ZAMAN HERYERDE EN BUYUK GS TURKIYE KUPASI CUMHURBASKANLIGI KUPASI ?
quote:
Orjinalden alıntı: seso81
Oha yani yuh artık.başkanınız demedimi ''biz morientes'ler sol campbell'larla ilgileniyoruz'' diye.millete hava ata ata(gerçi o hava feci söndü ama)
quote:
Orjinalden alıntı: chiller
Siz hiç bir FBli yöneticinin ağzından Biz MORİENTESİ, CRESPO yu vb, gibi yıldız futbolcuları alıcağız gibi açıklamar duydunuzmu?
lafı nasıl okuyor yada dinliyorsunuz bire bir cumlesi "basında carlos,campbell gibi oyuncuların adı geciyor fenerbahce bunları alacak güctedir" birde sizin anladıgınıza bakın yada anlamak istediginiz sekilde mi diyeyim art niyetten baska bisey değil
benim içn gs neyse fb'de o fark eden bir şey yok.
@Turkishpower
sen biraz dinlen...
quote:
Orjinalden alıntı: gacal
Gerçeken kimse kızmasın, darılmasın neden böyledir. Bugün BJK arkadaşlarla bu konu tartıştık biraz, çoğu Biz GS den FB ye oranla daha fazla nefret ediyoruz diyorlar ama iş pratikte böyle değil...!!!!
Evet bildim bileli BJK liler sürekli GS yi korur , savunur ve avukatlığını yapar!! Neden bu böyledir, yani sempatimi duyuyorsunuz veya GS nin sizden büyük olduğunumu kabul ediyorsunuz...
çok saçma. Hatta fb den bile daha fazla kin duyar Beşiktaş taraftarı. 87-88 sezonu doğan+para formülüyle son 3 haftada çalınan şampiyonluk,92-93 sezonunda 8-0 laçalınan şampiyonluk, 96-97 sezonunda inanılmaz hakem hatalarıyla "gönüllerin şampiyonu" ünvanı aldığımız ama gerçek şampiyonluğu dalavereyle kaptırdığımız şampiyonluk...
Bunlar son dönemdeki genç Beşiktaşlılar ın pek hatırlamadığı şeyler galiba ve o yüzden bazen böyle bir izlenim çıkıyor ortaya, ama kesinlikle öyle birşey olamaz. Bakmayın fb son birkaç sezonda masabaşında oynamaya başladığı için daha fazla ön plana çıkıyor. Ama şu gerçek: İkisine karşı da sempatimiz yok
8-0 lık maç unutulmaz ama fenere daha fazla gıcıklığım var
biz şampiyon olamazsak fener yerine gsnin şampiyon olmasını isterim