Şimdi Ara

Neden bi arac komple boyali olur?Bu arac alinir mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
1.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ankura

Bir gariplik olduğu belli

ama ilanda araç komple boyalı demiyor ki?

Nereden bu kanıya vardınız acaba?

Normal piyasanin 5-10 bin tl altindaki araçlarin genelde hasar kayitli, komple boyali vs. Sorunlari oluyor,dıştan boyali diyor kisa cevaplar vermiş zaten neden boyattiklarini yazmamişlar fiestaya fiyasta, muhabbete muhappet yazmis burdan cikarilacak sonucta komple boyali olmasi :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben de bir araç buldum komple boyalı ön kaput hariç hasar kaydı yok değişen yok expertise götürdüm adamın dediği gibi(keyfi çiziklerden temizlik boyası yaptırdım dedi.) çıktı sadece komple boya var. değşen yok şaselerde oynama yok motor yuzde 85 exper temiz dedi.2011 honda cıvıc yalnız araç 4 kere rehin kalmış rehin kalınca dışarda bekletiliyor ya güneş yanıgından boyanmış olabilir mi diye aklıma gelmedi değil 6 kez el değiştirmiş araç 3 kez plaka değşmiş plakadan sorguladım hasar yok şaseden sorguladım hasar yok araç gayet de temiz görünüyor. sürdüm çok da diri ama komple boyanması aklımı karıştırıyor almalı mıyım?
  • mesut2049 M kullanıcısına yanıt
    Şase numarası ve plakadan yapılan sorgular sadece sisteme kaydı yapılan kaza kayıtlarını gösterir. O kayıtlardan çok aracın bana ne söylediğine bakılmalı. Motor sesi, hızlanmasın ve durması, farklı hızlarda yolda gidişi.. Bunları da sadece hakiki ustalar ve arabadan anlayanlar fark edebilir ve yorumlayabilir. Galericiler 4 yeni lastik takıyor, iç dış temizlik ve pasta cila yaptırıyor, vites topuzunu direksiyon simidini değiştiriyor, koltuklara da kılıf giydiriyor "Aaaaabi araba çok temiz" diyor. Sizin ilgilendiğiniz aracın rehin kalması kredi ile alındıysa borcu ödenmediğinden falan olabilir. 5 yaşında araçta güneş yanığı olur mu, olabilirde olmayabilir de.
  • pelstina kullanıcısına yanıt
    Hocam birde en son muhayane tarihine göre Kilometreyi geriye çekiyorlar onu da ben ekleyeyim yazdıklarınıza ek olarak.
  • EXPERTİZ RAPORLARININ HİÇ Mİ KIYMETİ YOK
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.