Şimdi Ara

Neden bi arac komple boyali olur?Bu arac alinir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
1.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba komple boyali olan bu fiesta alinir mi ki? Degiseni yok hasar kaydi pert kaydi yok desede garip geliyor komple boyali olmasi icin bi sebebi falan olmadir ,birde galericiden.. tecrubesi olan arkadaslar var ise yardimci olabilir mi neden komple boyali olur ki bi arac ? Saygilar...
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-2009-model-ford-fiyasta-yeni-kasa-titanyum-kelepir-159995233/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AutoXMotoX -- 14 Nisan 2014; 0:54:47 >

• Fiyatı da piyasaya göre epey ucuz soru işareti bırakıyor akıllarda
  • araca bakmadım ama güneş yanığından boyanmış olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cem_uar2

araca bakmadım ama güneş yanığından boyanmış olabilir.
    Galericiden boyalı araç almayı geçtim, Fiesta'ya Fiyasta yazan adamdan araç almak?
    5 yıllık araçta güneş yanığı olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: powermoon

Galericiden boyalı araç almayı geçtim, Fiesta'ya Fiyasta yazan adamdan araç almak?
    5 yıllık araçta güneş yanığı olmaz.

Alıntıları Göster
    Çizilmiş veya üzerine hidrolik yağı dökülerek sabote edilmiş olabilir. Ama adam yazmamış niye boyatıldığını. Bir de üstüne "herşey yazılmıştır, boş MUHAPPET için aramayın" demiş.

Bence bu araba komple boyanacak kadar kaza yapmış fakat hiçbir şekilde sigorta,kasko kayıtlarına sokulmadan cepten tamir ettirilmiş. Allah bilir kaza raporu bile olmayabilir. Yani off the record bir tadilat-tamirat görmüş.

Masum bir sebebi olsa niye yazılmasın ki, saklamaya gerek yok. Koyarsın önceki halinin fotoğrafını, olur biter...

• quote:

Orijinalden alıntı: AutoXMotoX

Arkadaşlar merhaba komple boyali olan bu fiesta alinir mi ki? Degiseni yok hasar kaydi pert kaydi yok desede garip geliyor komple boyali olmasi icin bi sebebi falan olmadir ,birde galericiden.. tecrubesi olan arkadaslar var ise yardimci olabilir mi neden komple boyali olur ki bi arac ? Saygilar...
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-2009-model-ford-fiyasta-yeni-kasa-titanyum-kelepir-159995233/detay

2009 model araç için ne temizlik boyası yapılır nede güneş yanığı boyası yapılır bilirlerki tavanı boyanmış araç kaputu gereksiz boyanmış araç satılmaz türkiye de kolay kolay ona göre hareket etmek daha mantıklı gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: ensnksr

quote:

Arkadaşlar merhaba komple boyali olan bu fiesta alinir mi ki? Degiseni yok hasar kaydi pert kaydi yok desede garip geliyor komple boyali olmasi icin bi sebebi falan olmadir ,birde galericiden.. tecrubesi olan arkadaslar var ise yardimci olabilir mi neden komple boyali olur ki bi arac ? Saygilar...

2009 model araç için ne temizlik boyası yapılır nede güneş yanığı boyası yapılır bilirlerki tavanı boyanmış araç kaputu gereksiz boyanmış araç satılmaz türkiye de kolay kolay ona göre hareket etmek daha mantıklı gibi
    Bir gariplik olduğu belli

ama ilanda araç komple boyalı demiyor ki?

Nereden bu kanıya vardınız acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: ankura

Bir gariplik olduğu belli

ama ilanda araç komple boyalı demiyor ki?

Nereden bu kanıya vardınız acaba?

Alıntıları Göster
    Galeriden araba alacaksan tanıdığın bildiğin galeriden al. Böyle daha yazı yazamayan adamlarla muhatap olup sonra başını duvarlara vurma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pelstina

Galeriden araba alacaksan tanıdığın bildiğin galeriden al. Böyle daha yazı yazamayan adamlarla muhatap olup sonra başını duvarlara vurma.

Alıntıları Göster
    Galeri-Fiyasta-Muhappet

üçlüsü birleşince uzak durmak lazım.
  • Ağır hasarı yoktur diyor hasar yok demiyor ondandır belki.
  • Benim araçta sorun yok değişen falan hiç bir şey yok ama yaşından dolayı rengi soldu. Komple boyatacağım ama satarken neden boyalı diye soruyorlar fiyat dusuruyorlar.
  • Satacaksanız aracınızı boyatmayın. Boya fiyatını düşün öyle satın.
  • quote:

Satacaksanız aracınızı boyatmayın. Boya fiyatını düşün öyle satın.

Zaten satmaya niyetim yok hocam işte boyatsak komple neden boyattın fiyattan düşelim derler. Halbuki hiç bir sorun yok rengi soluk gözüküyor diye boyatiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çaylanan Adam

quote:

Satacaksanız aracınızı boyatmayın. Boya fiyatını düşün öyle satın.

Zaten satmaya niyetim yok hocam işte boyatsak komple neden boyattın fiyattan düşelim derler. Halbuki hiç bir sorun yok rengi soluk gözüküyor diye boyatiyorum

Alıntıları Göster
    satılmış sanırım araç ilana erişilemiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pink Floyd

satılmış sanırım araç ilana erişilemiyor

Alıntıları Göster
    bi kaporta boya ustası derki boya varsa vurukda vardır
  • quote:

Hocam bu arac alinmaz fakat komple boyali araclara hep kotu gozle bakmayin. 2010 yilinda gok mavisi mazda practicam vardi ve rengini begenmiyordum, hic bir problemi olmadigi halde gittim istedigim tonda laciverte boyattim. Buda boyle bir animdir...

• ABABA2307 kullanıcısına yanıt
    Evet düşündüğüm gibi adamlar kasko sigorta karıştırmadan halletmişler arabayı
  • quote:

Orijinalden alıntı: SS10

Galeri-Fiyasta-Muhappet

üçlüsü birleşince uzak durmak lazım.

Hahhaha kesinlikle :D
  • Evet orasi oyle tanidigin falan olacak alinabilir tabi boyayi yapan yerde onemli kaliteli bir kaportacinin boyamis olmasi lazim
  • echomaniac E kullanıcısına yanıt
    Deme hocam öyle ben polisaj makinesinin boyayi yakmasindan dolayi kaputu boyattim :D
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.