arkadaşlar bilgisayarıma format attım tamemen sildim yani c ve d sine hiçbir bilgi kalmadı ve programları tekrar yükledim ancak ve ancak programlarım güvenilir virüslü değil bildigimiz winamp winrar gibi sonra int bağlantısı na geldi ama gel gelelim internet ve eternet ışıkları delirmiş gibi devamlı istersen sayfa aç istersen açma deli gibi yanıp duruyor virüste yok acaba modeme virüs yollayabilirlermi diyecam saçma olur çünkü başka pc alt katta normal şekilde int girebiliyor benim eternet kablosunu söktügümse ışıklar normale dönüyor .Anlamadıgım format atılmış bir makinadsa virüsün ne işi olur acaba eternet kartımı bozuk yardımlarınızı bekliyorum bu arada 5 dk internet oluyor bende ondan sonra int girmiyor ama alt kat giriyor.şimdiden teşekkürler....
çoks aolun çok güzel yanıtladınız bu arada bugun ikinci bir soru sormuştum armedi kaera hakkında onada cevap gelmedi bu sorularla 10 kez olmuştur cevap alamdıgıı armedia kamera driverı olanlara cevap armedi.com.tr kamera download bölümünden yapabilirler bu soruya nezman yanıt gelecek o da mechul herhalde bilen yok ben kendi çaremin başına bakim bulursam açıklamam sorunu siz çözün banane onca sorulara yardım geldi bu soruyo yok insan fikir yurutyur hikaye bence 10 ke zinsan cevap alamazmı sorularına yah 10 soru da sıfırsınız
___ Msjlara daha ilgi çekici başlıklar yazarsan yazını da daha kısa tutarsan birazda basit bi şey gibi yazarsan daha çok cvp gelir. İlk sorun: Modemi paylaştığın arkadaşların senin pc ye bağlanmış olabilir. önemli olan ışıklar değil giden ve gelen paketlerin boyutudur onu kontrol et. driver die arattır forumda birinde faydalı bi cvp bulabilirsin bulamazsan yaz akşama sana bi site ismi verebilirim(şu an depoya ulaşamıyorum)
Driverları bu siteden temin edebilirsin. www.driverguide.com kullanıcı adı:driver şifre:all